Rüya gibime geliyo rüya mı ? :uzgun:
Printable View
Rüya gibime geliyo rüya mı ? :uzgun:
Bu oyun inşallah önümüzdeki haftalarda devam eder.Bizim istediğimiz hücum oyunu buydu.Demek ki orta sahada bı Holmen takımın oyun kurabilmesinin sağlayabiliyormuş.
yalnız ortalama üstü bir orta saha performansına öyle uzak kalmışız ki, holmen tanrı parçacığı etkisi yarattı. yeni appiahımız. hayırlı olsun.
4-3-3'ü sonunda 4-5-1 ya da 4-2-3-1'e dönüştürmeyi başardık. Bu muhteşem performansı saçma saçma hareketlerle bozmamak lazım. Ersun Yanal'a artık tek gereken bu futbolu ufak ufak değişikliklerle zirveye taşımak. Yani şöyle bir Fenerbahçe 1-2 yıldır izlemiyoruz. Gereksiz hamleler yapıp, Cristian'ı kazanmaya çalışmaya falan kalkışırlarsa yine Aykut Kocaman futbolu izleriz. Caner ve Selçuk'u çıkarıp, Hasan Ali ve Topal'ı monte etmek lazım bu 11'e. Sow da satılmayacaksa SANTRAFOR mevkisinde oynatılması lazım. Sonra arkana yaslanıp futbolu izle. Kenardan Alper, Salih, Webo, Emre, Caner, Mehmet Topuz'la gerektiğinde futbolu süsle. Ama ne olur şu futboldan bizi mahrum bırakmayın artık.
Edit: Holmén sahanın en çok koşanı.
Sadece Holmen gibi geliyor ama Meireles geldiğinden beri ilk defa bu kadar istekli oynuyor. İlk gol Sivas'ın talihsizliği ve sonraki 2 gol Bojan hatası. Benim düşüncem goldür, Bojan topa değmeden Alves topa vurdu ve Bojan topun gerisinde. Gerçekten çok tempolu oynuyoruz, yıllardır görmediğimiz bir oyun tarzı.
Fenerbahçe ilk yarıyı 2 korner bir tanede hakem golüyle 3-0 önde kapadı. Emenike, Holmen ve Kuyt günün iyileri Selçuk'ta iyi oynuyor.
Helal olsun Selçuk'a ne diyeyim bu kadar adam arasından son sırada yazdıgımız adamdı geldi 11e gayette iyi oynuyor devam eder insallah isim degil hakeden oynasın Selçuk-Holmen-Alper iyi gider bence.
Fenerbahçe'nin böyle patlayacağı belliydi. 3 Temmuz süreci yeniden başladığı için aynı hırsla çıktı futbolcular. Aziz Yıldırım'da gazladı oyuncular tabi...
Senelerdir insanların Selçuğa ve Sabriye olan önyargısını bi türlü anlayamıyorum. 2side takımı için herşeyini verebilecek yedek kalsa bile sorun etmeden çalışan oyuncular. Ayrıca Selçuk görev verildiği zaman mücadelesiyle bu takımda bulunmasını gerektiğini her seferinde kanıtlıyor. O yüzden adam gibi adamdır Selçuk ..
Maça gelince Holmen'in Aurelio etkisi yapacağını söylemiştim dün. Hakketende öyle oldu. Umarım bu performansını sürdürür. Ayrıca Meireles yerine 2.yarı Alper girerse hucumda daha etkili bir takım olabiliriz.
Evet katılıyorum buna. İlk Arsenal maçındaki vurdumduymaz, tüm topları taca ya da rakibe atan Meireless nerde, bugün her tarafa koşan Holmen'in kayıp ikizi Meireless nerde. Biraz göz boyadığını düşünüyorum ben gerçi. Hep böyle istekli oynasa zaten bu kadar çok sorunumuz olmazdı 2 yıldır.
Şükür,sonunda pres yapmayı,istekli oynamayı beceriyoruz,derken 4-0 webo
adamim webo atti =)
Kaldığımız yerden devam.
Gooooooooollll Weboooooooo
Şike muhabbeti ilk patlak verdiğinde o sezona da Fenerbahçe iyi başlamıştı diye hatırlıyorum,bana o zamanı hatırlattı.Bakalım bu oyun sezonun geneline yayılabilecek mi?Holmen'in ciddi bir etkisi oldu takıma.
Bakıyoruz, şuan tüm Fenerbahçe taraftarları skora bayağa şaşkınlar :D adam dediğini yaptıQuote:
Teknik direktör Carlos ''Fenerbahçe'yi evinde şaşırtabilmemiz için elimizde her şey var. Bunun için de çalışıyoruz. Hafta sonu Fenerbahçe'yi evinde şaşırtmaya gideceğiz'' dedi
Attılar 4-1 :( Chahechouhe attı :D
Carlos'un dedikleri savcılarımız tarafından yanlış anlaşılır,yarın açarlar soruşturmayı:)
Volkan yine yedi golünü, bütün takım morallense bu adama etki etmiyor.
Volkan yıllardır Fenerbahçe'yi ne maçlardan kurtardı Alex ile birlikte. Alex ve Volkan olmasa Fenerbahçe başka yerlerde olurdu diye düşünüyorum. Şimdi bi Mert iyi oynadı diye, Volkan düşüşte diye haksızlık ediliyor bence. Bırakın da adam 5-6 maç da kötü oynasın.
Emenike müthiş oynuyor.
burhani tek ben begeniyorum galiba her defasinda solerim burhan iyi topcu diye :D bugunde iyi oynuyor adamim :D
Yalnız ben Volkan kalede kalsın demedim, haksızlık yapılmasın dedim. Elbette ki Mert arada oynamalı. Hatta bundan sonra formda ise hep o oynamalı.
Mert'e şuan bu sorumluluğu yüklemek şuan o kadar doğru olmaz. Mert'i kazanacağız diye hem Volkan'ı hem Mert'i kaybederiz. Bu değişimi bu kadar keskin değil de yavaş yavaş yapmak daha mantıklı. Ayrıca Volkan'da öyle bir anda atılacak bir kaleci değil.
Ah be bı de gol atsaydı iyi olurdu Holmen.
4-2 cicinho asis yine burhan 2 asist yapti adamim :D
4-2 yaptılar Cicinho :(
Cicinho güzel gol attı
maç 5-2 biterse Fenerbahçe çok gaza gelir. 4-3 e gelirse maçın moral açısından pek faydası olmaz çünkü 4-0 dan 4-3 e bir geri dönüş olmuş olur. 4-2 ise hem artıları hem de eksileri olan bir galibiyet olacaktır.
Değişikliklerden sonra keşke biraz 4-4-2 deneseydik.