Penaltıların teker teker hepsinin tekrar kullanılması lazım. Her penaltıda kaleciler aşırı derecede öne çıktı.
Printable View
Penaltıların teker teker hepsinin tekrar kullanılması lazım. Her penaltıda kaleciler aşırı derecede öne çıktı.
En düşüğü primi vs ile milyon euro kazanan, bulduğu şansı göstereceği iyi performansla değerlendirmesini beklediğimizi futbolcular 2-0 öne geçtikleri maçta -ki attığımız golden önce kalemizi melekler korudu ve attığımız 2. gol ofsayt-, maçı 2-2'ye getiriyorlar, artislik peşinde koşarak turu zora sokuyorlar ve bunlar yetmiyor gibi penaltılarla rakibi eledikten sonra deli gibi seviniyorlar. Onları o şekilde gördüğümde ben TV başında utandım, Galatasaray forması bu kadar ucuz değil. Yazık.
Nasıl sevindiler ?
Videosu var mı bilmiyorum ama benim gördüğüm şu fotoğraftaki gibilerdi;
https://pbs.twimg.com/media/Bal95g4CMAEIKoV.jpg
Ayrıca yanlışım yoksa Sabri penaltıyı kaçırdıktan sonra sırıtıyordu. Bu tarz şeylere ayar oluyorum ben hele hele taraftar sahadan memnun değil ve sürekli ıslıklıyorken. Fatih Terim'den sonra bazı futbolcularda lakayıtlık hat safhada. Bize arma için oynayacak adam lazım, başkan veya teknik direktör için değil.
Dany ortalari disinda sag bekte iyi gibiydi ya sizce ?
Milli takımda zaman zaman sağ bek oynuyormuş zaten, sola nazaran daha alışık olduğu bir mevki. Eboue olmadığında Sabri yerine Dany oynayabilir gibi duruyor.
Ya Arif iyi olsa ne olur Galatasaray gibi büyük bir takımda nasıl adam gibi bek olmaz anlamak güç.Acil defansa takviyeler yapmalıyız.Yabancılardan en az 2-3 tanesini yollamak lazım.Belki bu turu Ufuk sayesinde geçtik ancak diğer turda affetmezler böyle gidersek.
Galatasaray'ın durumu harbiden sıkıntılı. Gaziantep BB karşısında da 2-0'ı koruyamıyorsa bu takım hangi maç koruyacak?
Fenerbahçe de turu geçerse , Fenerbahçe - Galatasaray eşleşmesi olma ihtimali var mı ?
Eğer varsa olsun da iki takımdan biri elensin şu kupayı Büyüklerden veya Anadolu'dan iyi seviyede olan takımla kazanmak için uğraşmasın.Bi süpriz gelsin alt liglerden süprizler olsun.
Torba üsülü yapılıyor eşleşme olmaz.Gruplara kalınacağı için büyük takımlar birbirleriyle eşleşemiyor.
Yalnız sevinmeleri bence gayet iyi bir olay. Sevinmeselerdi de 'ciddiye almıyorlar, bunlar nasıl Galatasara oyuncusu' denilecekti. Adam maç kazanıyor penaltılarda sevinmesin mi ?
Real Madrid de bize karşı 90 dakika çoğu 10 kişi olmak üzere forvetsiz oynadı.
Bu konuda Mancini çok doğru bir iş yaptı deneyerek. Dunyada herkes sahte 9 kullanımını böyle maçlarda denemeye başladı.
Nitekin Engin'in golunde Amrabat normal bir santrafor gibi davranmadıgı için savunma adam paylaşımını yapamadı.
Mancini Avrupalı. Herşeyi takip ediyor oradaki modayı da bize anında getiriyor.
Diziliş sistem 10 numaraydı bu maç zaten çok rahat 5-0 olacak maç, futbolcularımızın lakayıt davranışları sonucu 2-2 olarak bitti. Mancini de tecrübe ediyor bunları burada. Sadece bize özgü durumlar bunlar.
He bu arada yorumcu Recep İvedik, Mancini mesaj veriyor eldeki bu diye falan filan atıp tuttu ya o mesaj aslında öyle değil.
O mesaj şu; bu maçı siz buraya getirdiniz siz çevireceksiniz.
Harbiden Yiğit diye biri mi vardı bu maçta? Kimse de sormamış. Kıllandım şimdi :)
Ya bütün yaz transferinde napti bu takim? SL gibi paranin bol oldugu bir turnuvada oynucan ne adam gibi bir bek ne adam gibi bir kanat ne de adam gibi savunma icin oyuncu transfer ediyorsun bu takim neyine güvenip de transfer sezonunu bos gecirdi.yedek kadro bir kac oyuncu haric les resmen les.yav kardesim yabanci kuralini bilip duruyordun bari bir kac adam gibi turk oyuncu transfer edeydin rakiplerin haril haril turk oyuncu alirken sen neyine güvenip bos bos gecirdin transfer sezonunu kayseri de bu amrabati iyi kakaladi bize Manciniyede hic suclamamak gerek bu kadro unal aysal ve de sĕnor terimin eseri Ama bruma gibi bir cevheri iyi islerse mancini ilerde cok saglam bir oyuncu olucak bu kesin ocak ayinda riera, amrabat ve bir kac yabanci oyuncu ile yollari ayrip adam gibi turk pasaportlu oyuncular almaliyiz ve sol bek saglam bir yabanci oyuncu almaliyiz Amrabata verilen parayla ondan daha saglam bir oyuncu alinabilirdi ama terim in inadi
macları atvmi veriyor yoksa a haber tvde yayınlıyormu gecen maçlarda a habere baktım yayın yoktu haberler vardı cevaplarsanız sevinirim
Atv veriyor maclari
13.30 daki macları vericekmi bir kanal atv fenerbahcenin macını veriyorda.
Balıkesirspor Trabzonspor maçı 4 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 13.00'da Balıkesir Atatürk Stadında oynanacak. Balıkesirspor Trabzonspor maçında Hakem Özgüç Türkalp görev yapacak. Yardımcıları Hakan Eygü ve Deniz Turgut olacak. Balıkesirspor Trabzonspor maçını A Haber kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.
Bu akşam Fenerbahçemaçını Atv veriyor.
Birazdan başlayacak olan Balıkesirspor-Trabzonspor, 17'deki Sivasspor-Silivrispor, 21'deki Adana Demirspor-Bursaspor maçları A Haber'de.
Yarının programında 15.30'daki Eskişehirspor-Bld. Vanspor, 18'deki Kayserispor-1461 Trabzon ve 20.30'daki Bucaspor-Beşiktaş maçlarını da A Haber verecekmiş mackolik.com'a göre.
Balıkesir - TS 9. Dk Balıkesir 2-0 yeniyor.
Dakika 10
Balkes 2-0 Trabzon
Hadi bakalım,Trabzon elenir umarım :0:
3-1 mac su an.
GOL : Kemal Hastürk
İNEGÖLSPOR 1 - 0 Gaziantepspor
Dakika : 56
Haydi İnegölspor'um :)
Tokatspor da 1-0 önde İBB karşısında.
İnşallah kazanır Tokatspor.
Dk 68 - Gol - Cenk Tosun
İnegölspor 1 - 1 Gaziantep
Kasımpaşa'yı geçtik , Gaziantep'i de geçeriz , Güvenimiz Sonsuz..
İnegöl tekrar öne geçti 2-1 70'
GOOLLL : Raif Demir
Dakika 90
İNEGÖLSPOR 3 - 2 Gaziantepspor
Akhisar Belediyespor kazandı bir tek favorilerden.Trabzonspor'un elenmesi iyi oldu hep biz eleniyoruz biraz da onlar elensin. :D Aslında sağlam bir kadro ile çıkmışlar ama kale de Onur olmayınca gol yememek imkansız.Onur'un Trabzonspor'a neler kattığını gördük bu maçta.
Çok enteresan ve güzel sonuçlar çıkıyor.
İnegölspor'un aldığı sonuç bence günün en iyisi. 2 kez beraberliğe geldi maç ama yine de kazandılar 3-2. Kadrolara baktım Antep as kadroyla çıkmış.
Tokatspor da az önce biten maçta İBB'yi eledi. Balkes zaten iyi top oynadı ve kazandı.
This is Balikesir :D
Allah hic bir Trabzonsporluya Zeki Yavruyu bir daha 90 dk izlemekle basbasa birakmasin
Umarim butun buyuk takimlar elenirde, su sacma Turkiye kupasi formatina inat dusuk liglerdeki takimlar ilerler.
valla helal olsun he.. çok sevindirici skorlar.. umarım bu kulüplerden birine final nasip olur.
Balkes'i tebrik etmek lazım. :) Şu grup aşamasını oldum olası sevemedim, küçük takımların neredeyse hiç şansı olmuyor. Bi ara eleme usülüydü sanırım MAA dönemindeydi, yine o formata geçilsin kupaya heyecan gelsin biraz.
Balkes'im bee.. En az yarı final inşallah. :)
Balıkesirspor - Trabzonspor maçındaydım bende.
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5f3g.jpg
Balıkesirspor çok hızlı başladı. Afrikalı oyuncuları çok hareketli ve pres yapıyolar hep. Ben çok beğendim yabancı oyuncularını. Çok da zevkli maç oldu ama Trabzonspor baya etkisizdi.
Gruplara 8 takım kalacağı için pek şansı yok gibi bu ekiplerin ama Süper Lig takımlarının azalması önemli.Bursaspor-Sivasspor falan da elenirse Balıkesir gibi takımlara gün doğabilir.
Antalyaspor'da bu gidisle büyük ihtimalle 5. turda seribası olacak gruplara kalma ihtimali yükselecek. :D Bu arada şuan Antalya gibi baska takım var mı kupada merak ediyorum 3 tur geçti şu ana kadar 3 maçın ikisinde 2-0dan birinde 1-0dan geldi kazandı. :D
Kadromuz belli oldu ;
Mert, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Kadlec, Selcuk, Salih, Cristian, Holmen, Hasan Ali, Webo
Güzel kadroyla çıkmış Fenerbahçe adamların yedekleri bile sağlam. :D Fark olur.
Cristiaaan burada da mı?
Her maç oynamak zorunda mı arkadaş bu adam?