Melo mevkisinde dünyada sayılı oyunculardan bence, aslan parçası.
Printable View
Melo mevkisinde dünyada sayılı oyunculardan bence, aslan parçası.
352 mi oynuyoz gençler hayırdır?
Teşekkürler video için ve pepe de benzer dakikalarda ağzı yüzü dağılmış ilginç olmuş
Sneijder ve Riera rezalet. Umut ve Sabri girmeli acilen.
Helal olsun be Aslanlarımıza böyle bir deplasmanda ilk yarıyı 1-0 önde kapatmak büyük olay helal olsun Mancini ve Aslanlarımıza.Kaldı bir 45 dakika Juventus fena bir baskı kuracaktır 2. yarıda 2'yi bir an önce bulmak şart.Riera-Amrabat Sneijder-Umut güzel olabilir.
Riera ve Sneijder takımdaki kötü isimler. İlk yarının sonundaki pozisyon hariç net pozisyon vermedik. Buldukları pozisyonlar net değildi. Bizim pozisyona benzeyen çok az atağımız var :) Adamların hatasıyla golü bulduk. Sonuç olarak öndeyiz. Böyle 45 dakika geçer mi bakacağız.
60-65'e kadar fena baskı yiyeceğiz, iyice gömüldük. Önde olmamıza rağmen hala beraberlik iyi sonuç diyorum ben şahsen.
hangisi italyan takımı anlamadım ? :D
Her şey Mancini'nin elinde biz hazırlık kampında da zaten tek forvetle başarılıydık Burak'ın ismi olduğu için kesilemiyordu ama artık bi dur deme vakti geldi.Bu sistemle çok iyi yerlere geliriz 2. yarı da 70'e kadar yemezsek kontrolü elimize alırız diye düşünüyorum o yüzden 2'yi bulmak şart Riera-Amrabat değişikliği iyi gider 2. yarı başında.
Riera ve Sneijder hiç yoklar.Riera zaten bek oynamaktan oralarda oynamayı iyice unutmuş.Sneijder nasıl bu kadar kötü oynuyor anlam veremiyorum.
Zorunlu degisiklik Sneijdere biraz daha taahamul edecegimizi gosteriyor. Erken kullanmak istemiyecek Mancini oyuncu degistirme hakkini
Saldır Galatasaray
Gökhan girdiği ilk 5 dakika aman aman dedirtti ama nazar değmesin harika oynuyor 2. yarı.
Heyecan oldum yahu kapattım her şeyi öyle bekliyorum burda.
Llorente en cekindigim forvetlerden biri
Dogru degisiklik bana gore. Umut'un yapacagi presler cok onemli
Sneijder çıktı, Umut girdi. 2 takım da değişiklik hakkını tamamlamış oldu böylece.
Juve fena saldırıyor her geçen saniyenin önemi var
Direk soyunma odasına gidiyor bi de Sneijder, top oynadığın yokken neyin tribi bunlar. Devre arası transfer döneminde yol vermek lazım.
Amrabat akıl fakiri Amrabat, of ya.
Penaltı verdi hakem
Böyle penaltı mı var
Gol juve attı
Penaltinin en ucuzu calindi
çok ucuz penaltı
selçukun hareketine çalmadı seyirci baskısı altında kalıp muslera sarı penaltı vs... senin gibi hakem inşallah kahrolur. allahından bul ulan
Hakem juveli
Ucuz veya değil farketmez, Amrabat'ın bu yaptığı kaçıncı. Çok gereksiz adam. Sabri girmeliydi. Yazık etti 75 dakikanın emeğine.
Kassai atletico madrid maçında zamanında penaltıyı vermeyen hakem şaşırmıyorum kararlarına...
Olmaz hacı böyle şey
Bu drogba ölü gibi gezinmekten baska napar allah askina bazilari dicek adam golünü atti falan filan
goooooooooooool umuttttttt
oha 11di bi açtım 22
Goooool be
Umut'un golü Kassai'ye gelsin.
Ne maç oluyor öyle be! 10 dakikada gol yağmuruna tutulduk. :)
bari adamlar 1 yada 2 dakika sevinselerdi :d resmen adamlardan çaldınız puanı hayırlı olsun