Katıldığımız 2002 hariç izlediğim tüm DK turnuvalarında İtalya'yı desteklemiştim ama bu turnuva Bosna Hersek'liyim. Hem tarihsel, hem Boliç, hem Susic, hem de renk bağımız birleşince tereddütüm yok.
Printable View
Katıldığımız 2002 hariç izlediğim tüm DK turnuvalarında İtalya'yı desteklemiştim ama bu turnuva Bosna Hersek'liyim. Hem tarihsel, hem Boliç, hem Susic, hem de renk bağımız birleşince tereddütüm yok.
Bende Cezayir'i destekliyorum bu turnuvada. M'bolhi diye bi kalecileri var bence çok dengesiz ve yersiz bir kaleci. Bi kaç maçını izlemiştim değişik atraksiyonlar yapan kalecilerden. Kadroları fena değil. Önemli futbolcuları hep yurtdışında oynuyor. Gruptan çıkma şansları zor gibi ama bi sürpriz yapabilirler, belki.
Emenike ve Webo'nun yanında her kupada olduğu gibi İngiltere'nin destekçisiyiz :)
Kolombiya. Büyük işler yapacaklar.
Eden Hazard'ın kupaya damga vuracağını düşünüyorum.Gönlümden geçen takım Belçika
Dünya Kupası'nın En Değerli oyuncuları İlk 11:
http://www.transfermarkt.com.tr/top-...ew/news/161735
Favoriler İspanya ve Brezilya gibi gözükse de ; Belçika ve Bosna Herseğin neler yapacaklarını oldukça merak ediyorum . Sistem takımları sürpriz işlere imza atabilirler Dünya Kupası'nda .
Brezilya'nın finale cıkması garanti hatta kupayı almak dısında herşey basarısızlık Brezilya icin net favori ve ev sahibi cünkü.Brezilya'nın rakibi İspanya olmaz ama.Bence bu sene final göremez İspanya.
Bu arada eslesmeler önceki senelerde oldugu gibi A1-B2 , A2-B1 şeklindeyse erken bir Brezilya-İspanya maçı izleyebiliriz.
İngiltere'de Sky Sports'mu yayınlıyor Dünya Kupası'nı :( ?
Robben=Robın :D Birde Köyt muhabbeti yapıyorlardı Avrupa Şampiyonası'nda. :D
Mançestır :D
Üründül reyiz olmadan Dünya Kupası'nın keyfi yok valla. :zuhaha
Bu Dünya Kupasında da var değil mi? (oo)
Yorumcular Ümit Özat ve Gürkan Kubilay olacakmış, şaka gibi ama komik değil.
Fedon ile Tarık Mengüç olsa daha dinlenesi bir ikili olabilirdi.
Kesinlike TRT 1'den izlemem tek başıma izlediğim zaman,açarım internetten,hangi dilde bulursam izlerim.
Ümit Özat ney la,hadi onu geçtim Gürkan Kubilay spor ile ilgili bir adam bile değil(yani dikkate alınacak birisi değil),öyle boş beleş köşe yazıları falan var benim bildiğim.Ümit Özat Hollanda maçında Sneijder'ı eleştirip falan durur durup dururken televizyonu parçalarım falan,Allah korusun.
Bence son dakika Ömer Üründül diyecekler. :D Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. :D
Trt Spor'da İbrahim Kırkayağın sunduğu program ya da İşte Gol programında Ömer Üründül maç anlatacağını söylemişti.
yav gürkan kubilay diyetisyen doktor falan değil mi ne iş bu :D
Adam maç yorumlarken bir yandan da yağlılardan,sakatatlardan uzak durun,fazla karbonhidrat tüketmeyin falan mı diyecek :n:
trt spor ikinci dil secenegi var midir acaba eurosportta oldugu gibi :n:
omer urundul falan neyse de umit ozat ne alaka anlamadim. doktor icin bile lafim olmaz, nese katar belki de umit ozatin ne dedigi bile anlasilmaz. zaten yarattigi skandal bile devlet televizyonunda olmasina engel teskil etmeliydi. gerci devlet televizyonu degil artik orasi :D
Yanlış alarmmış, maç yorumu yapmayacaklarmış. Program yapacaklarmış sadece.
Yok artık Ümit Özat, Gürkan Kubilay falan ne iş yaa ??? Bunlara 90 dakika tahammül edebilecek insan var mıdır? Ömer Üründül iyidir iyi o konuşsun hiç değilse..
fedon hayatta mi ki :D
yasiyorsa hemen teklif goturulsun. arada sarki da patlatir :D
biri sarki soyler oburu diyet listesi verir, dunya kupasina bak :D
2014 FIFA Dünya Kupası'nda 32 + yaşındaki oyuncular. En yaşlısı 42 yaşındaki Mondragon :D
GROUP A
Brazil
DF - Maxwell (32)
DF - Maicon (32)
Cameroon
FW - Samuel Eto'o ( 33 )
FW - Pierre Webó (32)
Croatia
GK - Stipe Pletikosa (35)
DF - Darijo Srna (32)
DF - Danijel Pranjić (32)
FW - Ivica Olić (34)
Mexico
GK - José de Jesús Corona ( 33 )
DF - Carlos Salcido (34)
DF - Rafael Marquez (35)
DF - Francisco Javier Rodriguez (32)
GROUP B
Australia
GK - Eugene Galeković ( 33 )
MF - Mark Bresciano (34)
FW - Tim Cahill (34)
Chile
GK - Johnny Herrera ( 33 )
FW - Esteban Paredes ( 33 )
Netherlands
FW - Dirk Kuyt ( 33 )
Spain
GK - Iker Casillas ( 33 )
MF - Xavi (34)
MF - Xavi Alonso (32)
FW - David Villa (32)
GROUP C
Colombia
GK - Faryd Mondragón (42)
DF - Mario Yepes (38)
MF - Aldo Leão Ramírez ( 33 )
Cote d'Ivoire
GK - Boubacar Barry (34)
DF - Didier Zokora ( 33 )
DF - Kolo Toure ( 33 )
FW - Didier Drogba (36)
Greece
DF - Loukas Vyntra ( 33 )
DF - Vangelis Moras (32)
MF - Giorgos Karagounis (37)
MF - Kostas Katsouranis (34)
FW - Thoeofanis Gekas (34)
FW - Dimitris Salpingidis (32)
Japan
MF - Yasuhito Endo (34)
FW - Yoshito Okubo (32)
GROUP D
Costa Rica
GK - Patrick Pemberton (32)
England
MF - Steven Gerrard (34)
MF - Frank Lampard (35)
FW - Rickie Lambert (32)
Italy
GK - Gianluigi Buffon (36)
DF - Andrea Barzagli ( 33 )
MF - Andrea Pirlo (35)
Uruguay
GK - Rodrigo Muñoz (32)
DF - Diego Lugano ( 33 )
MF - Diego Perez (34)
MF - Egidio Arevalo Rios (32)
FW - Diego Forlan (35)
GROUP E
Ecuador
DF - Walter Ayovi (34)
DF - Jorge Guagua (32)
MF - Edison Mendez (35)
MF - Segundo Castillo (32)
France
GK - Mickaël Landreau (35)
DF - Patrice Evra ( 33 )
Honduras
GK - Noel Valladares (37)
GK - Donis Escober (34)
DF - Victor Bernardez (32)
FW - Jerry Palacios (32)
Switzerland
NONE
GROUP F
Argentina
GK - Agustin Orion (32)
DF - Martin Demichelis ( 33 )
DF - Hugo Campagnaro ( 33 )
MF - Maxi Rodriguez ( 33 )
FW - Rodrigo Palacio (32)
Bosnia and Herzegovina
GK - Asmir Avdukić ( 33 )
DF - Emir Spahić ( 33 )
MF - Zvjezdan Misimović (32)
Iran
GK - Rahman Ahmadi ( 33 )
DF - Jalal Hosseini (32)
DF - Amir Hossein Sadeghi (32)
MF - Javad Nekounam ( 33 )
Nigeria
DF - Joseph Yobo ( 33 )
FW - Shola Ameobi (32)
FW - Peter Odemwingie (32)
GROUP G
Germany
GK - Roman Weidenfeller ( 33 )
FW - Miroslav Klose (36)
Ghana
NONE
Portugal
GK - Beto (32)
DF - Bruno Alves (32)
DF - Ricardo Costa ( 33 )
United States
GK - Tim Howard (35)
GK - Nick Rimando (34)
DF - DaMarcus Beasley (32)
MF - Jermaine Jones (32)
MF - Brad Davis (32)
MF - Kyle Beckerman (32)
GROUP H
Algeria
NONE
Belgium
DF - Daniel Van Buyten (36)
Russia
GK - Sergey Ryzhikov ( 33 )
DF - Sergei Ignashevich (34)
MF - Roman Shirokov (32)
South Korea
DF - Kwak Tae-Hwi (32)
En yaşlı Kaleci
Faryd Mondragón (Colombia: 42)
En yaşlı Defans
Mario Yepes (Colombia: 38)
En yaşlı Orta Saha
Giorgos Karagounis (Greece: 37)
En yaşlı Forvet
Didier Drogba (Cote d'Ivoire: 36)
En yaşlı 5 takımın yaş ortalaması
28.4 - Argentina
28.2 - Portugal
28.0 - Uruguay
28.0 - Spain
27.9 - Iran
21 Haziran'da Mondragon'un doğum günüymüş yani 43 yaşına girecek. Eğer ondan sonra maça çıkarsa sanırım rekor kırıyor
Forma giyeceği herhangi bir maçta Roger Milla'ya ait rekoru kırıyor. Tarihin önemi yok.
http://i.imgur.com/UVFGqTN.jpg
Balotelli Instagramdan bunu paylaşmış. ulan ne adamm ya
Müslüman bir ülkede böyle bir olayı yaptıgını düsünsenize. :D Sahada yakarlar. :D
Ribery kadrodan çıkartılmış 2.'likleri kesinleşti bence İsviçre lider çıkar. :D
Belçika şampiyon olur bence.
Marco Reus de sakatlanmis.. :(
Önemli isimler arka arkaya sakatlanıyor maalesef.
belcika sempatik bir takim ama bence hic sanslari yok bu kupada. ispanya, almanya, brezilya gibi son zamanlarin en formda milli takimlari dururken belcikaya sira gelmez diye dusunuyorum.
bu arada hollandanin son maclarini izledim. van gaal ne yapmak istiyor anlamis degilim. onde robben sino ve rvp haric kadronun tamami savunmaciyla cikiyor. ustelik 3lu savunma kullaniyor. rakipleri icin bir sasirtmaca midir nedir, bu sekilde basarili olmasi imkansiz gibi.
bence bu dunya kupasina 1 hafta kala yapilan hazirlik maclari da sacmalik. takimlara zarar vermekten baska bir ise yaradiklari yok. kazandiracaklarindan cok kaybettirdikleri. cok fazla sakatlik oluyor.
Messi de geçen maç imkansızı başarıp boş kaleye auta atmış. :D Sürpriz isimlerin yıldızlaşacağı bir dünya kupası olabilir ancak finalin adı brezilya-ispanya olur diye düşünüyorum. Almanlar'dan yine 3.'lük bekliyorum. Ahtapot Paul'dan sonra şimdi de Fil reis çıkmış sadece Almanya için tahmin yapıcakmış bu zamana kadar 33 tahmin yapmış 30'unu bilmiş sanırım. :D Almanya için Portekiz'le berabere kalacağını diğer 2 maçı kazanıp gruptan çıkacağını söylemiş. :D İddaa'da bassak mı ne. :p
Şöyle bir kadrolara baktım da bence Belçika'dan çok İsviçre'nin sürpriz yapma ihtimali daha çok ve Kaan abinin dediği gibi yıldız isimler yerine,sürpriz isimlerin damga vuracağı bir Dünya Kupası olur ; mesela Dany :D
Klose Ermenistan'la yapılan hazırlık maçında attıgı golle Gerd Müller'i gecerek Almanya tarihinin en golcü futbolcusu olmus.Sans bulması halinde Dünya Kupası tarihinin de en golcü futbolcusu olabilir.Ronaldo 15 gol atmıs Klose 14.
Bu arada Bruno Alves Portekiz-Meksika hazırlık maçında 90+3. dakikada attıgı golle takımına maçı kazandırmıs.
https://vine.co/v/MDrZQHnqUUJ Dehset gol olmus falsoya bak. :D Bundan daha iyi kafa vurusu olamazmıs heralde.
Orta çok iyi vuruştan çok :n: