Önemli olanlar üsttekilerdi zaten , diğerleri de rotasyon amaçlı .
Şimdilik lig başlasın bir kaç hafta gol sıkıntısı çekersek bende öyle düşünüyorum :D
Printable View
Swindon Town Yeni Sezona Şampiyonluk Hedefiyle Başlıyor .
http://i.hizliresim.com/wvzRnz.jpg
http://i.hizliresim.com/KnP25g.png
Spoiler: 1.Hafta
Spoiler: 2.Hafta
Spoiler: 3.Hafta
Spoiler: 4.Hafta
Spoiler: 5.Hafta
Spoiler: 6.Hafta
Spoiler: Yeni Taktiğimiz
Yukarıda ki bütün sonuçları yeni oluşturduğum taktikle yaptık .
Korkak oynayıp kazanacağımıza cesur oynayıp yenilelim daha iyi :D
Sonuçlar ve paylaşım harika aynen devam :)
Spoiler: 7.Hafta
Spoiler: 8.Hafta
8. hafta sonunda Namağlup lider olarak ilerliyoruz .
Spoiler: 9.Hafta
Cok guzel gidiyoruz :)
Süper gidiyoruz, grafik güzel. :)
lige güzel girmişsin 1 yıl kaybettik zaten bu yılın telafisi olmaz :)
Sana tavsiyem çok fazla genç oyuncu doldurma takıma alacağın oyuncular 26 - 29 yaş aralığı olursa üst ligde çok büyük avantajın olur
Bu sefer iyi başladık .
Aynen gidişat güzel , grafikleri de elimizden geldi kadar güzel yapıyoruz :D
Aynen 1 sene daha hayatta çekemem burayı , bir an önce Premier Ligin yolunu tutmamız lazım :)
Takımda galiba o yaş aralığında 3-4 kişi var .
Alırken de genç almaya baktım belki ileride bütçe yaratıp satarız diye ama bir daha alırken bakarım tecrübe de lazım dediğin gibi .
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Lig Yarışı Devam Ediyor .<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
İlk yenilgimizi alıyoruz !!
Spoiler: 10.Hafta
Spoiler: 11.Hafta
Spoiler: 12.Hafta
Liderliği bırakmaya niyetimiz yok bu sezon ! Arada tökezlesekte iyi gidiyoruz .
Boyle devam edersek ilk 2'de bitirebiliriz ligi :) Yine de daha cok erken, formumuzu kaybetmemek lazim :)
Öncelikle şunu belirteyim ki diyeceklerimi bilmişlik olarak algılama kardeşim.
Bu sezon çıkarsan ki muhtemelen çıkacaz gibi. Önümüzdeki sezonlar o taktiğe el at. Fazlaca direktif vermişsin bir de maç başı sakin oyna komutu nedir yahu. Hücum oynatıp sıkı markaj topa dal diyerek takımı agresifleştirip sakin oyna nedir ben oyuncu olsam hoca bizle kafa buluyor derim (: Bir diğer husus ise defanstan kısa pasla çık topa sahip ol diyerek pas mesafesini kısalmayı tercih etmişsin ama hücum oynadığın için (kontrol olsa da hücuma yönelik) zaten geniş alanda takımın üstüne bir daha geniş alan vererek alanı iyice genişletmişsin. Ee pas tercihi kısa ? Velhasıl dediğim gibi bi şekilde işliyorsa taktik hiç ellemeden sezonu kurtar. Kanımca ilerleyen sezonlarda patlar o taktik.
Bu sene büyük ihtimal ilk 2'de bitiririz :)
Yok hacı niye öyle anlayayım , haklısın dediklerinde ya şu taktik rehberini okudum geçen benim direktifler arasında mantıksızlıklar var .
Taktiği de tam olarak oturtamıyorum bir türlü ya 1.5 sezon oldu 7-8 tane taktik oluşturup denedim daha oturtamadık .
Dediklerini de dikkate alacağım yenisini oluştururken , bu sezonu bir kurtarsak diğer sezon iyi olacak .
13 - 31 Haftalar Arası Lig Sonuçları ve Puan Durumu
En iyi performansı bu sezon Griffiths'den aldık .
Spoiler: Leigh Griffiths
Sözleşmemizi 1 sene daha uzattık .
Spoiler: Sözleşme
Yeni Asistan Menajerimiz - Alessandro Nesta
Spoiler: Alessandro Nesta
Güzel gidiyorsun.Bu şekilde gidersen çıkarsın.
Diger takimlar hala pesini birakmiyor :zuhaha Degisen birsey olmamis, liderligi vermiyoruz :)
Kardeşi geç oldu ama başarılar :):) Premier lige kadar çıkarsın umarım :):)
Championship yolcusu kalmasın :)
Asistan menajer'in formasını mı alıyor taraftarlar :D
Bu sene çıkacağız % 99 , başka yolu yok .
Sorma ya arkamda 3 takım var takılsam bir anda tepe taklak olacağız.
Eyvallah kardeşim , inşallah çıkarız :)
Bu sene çıkıyoruz büyük ihtimal ,
Nesta'yı topçu olarak aldık , baktım Asistan kötü direk A.Menajer yaptım :)
<<<<<<<<<<<<<<< 2014-2015 Sky Bet Sezon Sonu Fikstür ve Puan Durumu >>>>>>>>>>>>>>>
Oyuncu Verileri
Bu sezon önce ligde şampiyonluğu Bristol City'e kaptıran , ardından Play-Offlarda finalde kaybederek bir üst lige çıkma hakkını kaybeden Swindon Menajerinin İstifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor .
oh şit ya yine mi bu ligdeyiz :D
Mazeretleri Var !
Swindon'un Türk asıllı teknik direktörü Erdoğan , Türk basınına konuştu.
Önümüzdeki sezon da Sky Bet Ligue 1'de mücadele edecek olmalarını , kış
aylarındaki maçları olumsuz hava koşullarına ve kara bağladı.Bu açıklama TT Arena'da
oynanan ve Galatasaray'ın Juventusu 1-0 yendiği maçı akıllara getirdi.Bakalım Swindon
taraftarları teknik adamlarının masallarını dinleyecekler mi , yoksa tepkilerini gösterecekler mi ?
http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/a...a_1658777a.jpg
Sabırlar Taştı !
Swindon tarafatarları Peterboroughe'a kaybedilen maç sırasında sahaya atlayıp ,
takıma , yönetime ve Erdoğan'a olan tepkilerini gösterdiler..
http://i2.mirror.co.uk/incoming/arti...fa-2844394.jpg
Sağlık olsun. Gelecek sezona odaklanmalıyız, yapacak bir şey yok.
Swindon Townresmi sitesinden yapılan açıklama da ;
Menajerin istifa edip takımla vedalaşarak İngiltere macerasını sonlandırdığı bildirildi .
Yine cikamamisiz ya :D hangi ulkeye gidecen acaba :)
Eski Swindon Menajeri2 yıllık İngiltere macerasının ardından tatil için ülkesi Türkiye'ye döndü,
Bir kaç ay kafa dinlemek istediğini söyleyip yine de gelen tekliflere açık olduğunu , ancak Tekrardan İngiltere'ye dönmesinin mümkün olmadığını belirtti .
Eski Menajerin Kaldığı otel basına sızarken , Türkiye'den bir kulüpten tekliften aldığı duyuruldu ..!
Ama ben sana dedim o taktik patlar diye :p
Antalyaspor (::)
Türkiye'den bir takım çalıştırmanı bekliyorum. :)
2 yıllık başarısız kariyerinin ardından Erdoğan K.' yeni sevgilisiyle tatilde baş başa eğlenirken görüntülendi .
O kadar çalıştık birazda yiyelim paraları :D