Azeriler attı,
1-1 oldu 1-1
https://twitter.com/IdmanTV/status/520670591859179520
Edit:2-1 oldu.
bundan sonra azerbaycan,kazakistan gibi bilimum ülke hakkında yorum yapmamaya karar verdim
Printable View
Azeriler attı,
1-1 oldu 1-1
https://twitter.com/IdmanTV/status/520670591859179520
Edit:2-1 oldu.
bundan sonra azerbaycan,kazakistan gibi bilimum ülke hakkında yorum yapmamaya karar verdim
Giovinco'm asist yaptı ve 86'da yendik. Conte varsa sorun yok :)
Edit : Ahahaha Ben niye yendik demişim ya. İtalyan damarım varmış iyice, ortaya çıktı.
Hâlâ Türkiye'nin çıkabileceğini düşünen var mı?
Kalan maçları düşünürsek;
Hollanda deplasman --> 0
Hollanda ev --> 0
İzlanda --> 1
Çek Cumhuriyeti --> 0
Letonya --> 3
Letonya deplasman --> 1
Kazakistan deplasman --> 0
Kazakistan ev --> 3
Benim tahminim şu anda puanımız olmadığına göre bu grupta 8, maksimum 10 puan toplarız.
Olabilecek en kötü ihtimali göz önüne alarak tahminde bulunmuşsun sen. O kadar da uzun boylu olmaz bence. Benim düşüncem;
Hollanda deplasman --> 0
Hollanda ev --> 0-1
İzlanda --> 3
Çek Cumhuriyeti --> 0-1
Letonya --> 3
Letonya deplasman --> 1-3
Kazakistan deplasman --> 3
Kazakistan ev --> 3
Minimum 13, maksimum 17 puan yapıyor.
Bence de 17 puan ile bitireceğiz,belki Hollanda'yı şansımıza yenersek en fazla 19 puan alırız.Birde Çek deplasmanı belli olmaz,yenilmez bir takım değiller,dün şansları yanlarındaydı,hemde çok yanlarındaydı, 37.dakika da o penaltıyı verseydi hakem şu an çok başka şeyler konuşuyorduk ama olmadı işte.
Yine ite kaka zorla bu takımımız 3.lükle devam.. Bir kere de rahat rahat şu gruplardan çıksak da herkes memnun kalabilse..
Şahsen Kazakistan deplasmanından üç puanla ayrılacağımızı sanmıyorum. Hatta evimizdeki maçta bile berabere kalabiliriz.
Bu İzlanda neye göre averaj takımı deniyor ya şimdi spor programlarında "averaj takımı diye beklediğimiz izlanda 3 te 3" falan deniyor bundan öncede Hasan Şaş'ın saçma bir açıklaması vardı. 2014 dünya kupasına playoff bile oynayamamış ülke de ki yorumcular 2014 dünya kupasını gitmeyi playofflarda zorlayan İzlanda'yı averaj takımı diyor.
Meğer Hollanda'yı Kuyt taşıyormuş. :p
İzlanda milli takımını tebrik ediyorum. Adamlar harbi harbi oynuyor ve kazanıyorlar. Helal olsun. Bizim milli takımı bu akşam da gördüm ki ruh yok, kimse sorumluluğu üzerine almıyor. Herkes korkak gibi oynuyor. Belki çok acımasızca konuşuyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor. Herşey ortada takım oyunu ve net kadro yok. Ardından ruh ve taktik disiplin yok. Fatih Terim geldi bir umut diye sevdalandık belki bu elemeleri atlatırız diye ama başka sorunların olduğu aşikar..
Averaj takımı demeleri normal. 8 gol atıp hiç gol yemedikleri için averajla bile her rakibine fark atıyorlar.
Sırbistan Arnavutluk maci ne olmuş oyle ya ;)
Provokasyonun krali olmus yemin ederim sirbistan yine kalacak gruplarda oysa muthis oyunculari vardi bu sene
SKy sports'un iddiasına göre Sırbistan ve ARnavutluk turnuvadan ihraç edilmiş.(hayatım futbol'un tweeti)
Bir habere göre de savunma vereceklermiş...
Tamam da Fatmagül'un suçu ne ?
Sahaya provokasyon amacli bayrak iniyor milli takimlarin sucu ne ? Tarafsiz sahada seyircisiz oynasinlar o zaman.
O değil de İçimizdeki İrlandalılar akıyor. Çok sürprizli başladı elemeler. Yunanlar'da bizim modaya uymuşlar onlar da 1 puan. :D Umarım böyle devam eder Euro 2016'da sürpriz ekipler görmek istiyoruz biz zaten gidemeyecez. :D
Doğu Avrupa Ülkeleri Sanırım Bu Elemelere Damga Vuracak Öyle Gözüküyorlar.
2. sıradaki takımların da direkt olarak gidiyor oluşu ve 3.lere de gün doğması gibi sebepler orta sınıf takımları gaza getirmiş durumda, ben bunun da biraz etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde büyüklerde de bi rahatlama seziyorum.
Nispeten güçsüz takımların elemelere damga vurması sadece elemelerde yapılan statü değişikliğiyle ilgili değil. Özellikle Dünya Kupası'nda çok ilerlemiş takımlar (Hollanda ve Almanya) düşük performans gösteriyor. Motivasyon kayıpları var haliyle ama toparlarlar. Onun dışında ben başka inanılmaz kötü bir büyük takım performansı görmüyorum. Bir tek İspanya'nın Slovakya'ya yenilmesi var ama o da normal. Kötü bir turnuva geçirdikten sonra yeni bir takım oluşturmaya çalışıyorlar. Bir kaç oyuncu sanırım milli takımı bıraktı.
Olaylı Sırbistan-Arnavutluk maçı ile ilgili karar verilmiş. Arnavutluk 3-0 hükmen yenik sayılmış, Sırbistan'dan 3 puan düşülmüş ve Sırbistan 2 maç seyircisiz oynama cezası almış. Ayrıca her iki federasyona da 100 bin Avro ceza verilmiş.
Maçla ilgili kimseye puan vermemiş yani UEFA.
Sırbistan 3 averaj kazanmış sadece :)
Bakın şöyle bir şey işte;
UEFA Sırbistan'ı hükmen galip saydı ve kandırdım diyerek verdiği 3 puanı geri aldı,olan Arnavutluk'a oldu.
Hayatimda duyduğum en enteresan karar ulan platini diplomatik olacam diye ne cektin be
Siyasi olarak Arnavutlar haklı olabilir ama maç bazında tahrik eden Arnavutlar oldu.Bayragı sahaya sokanlar onlar , üstüne hiç birşey yokken oyuncu sadece bayragı alıp katlarken üstüne cullandılar adamın.Sırplarda sahaya indiler filan onlarda cezayı hak etti yani Uefa bana göre dogru kararı vermis.
Arnavutlar tahrikten dolayı yenik sayılmış. Sırplardan da aşırı saldırgan olduğu için 3 puan silmişler. Makul bence
Sahalarda siyaset olursa bizim ulke gibi her stadda çatışma çıkar tabi bunlarınki çok daha koyu bi sayasi dava :)
http://i.hizliresim.com/QYnQGG.jpg
Haydi hayırlısı.
Nedir bu Çeklerin bizden 'Çek'tiği :n:
Grubumuz sert..4 puan alabilirsek gruptan çıkabiliriz
Son maça en iyi üçüncülük için çıkarız
A Milli Takımımızın 24 Mart'ta Antalya'da Yunanistan ve 29 Mart'ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleciler: Volkan Babacan, Harun Tekin, Muammet Yıldırım, Onur Kıvrak
Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.
Orta saha: Mehmet Topal, Kerim Frei, Volkan Şen, Alper Potuk, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Yunus Mallı.
Forvet: Cenk Tosun Burak Yılmaz