Beşiktaş'ın ikinci olmasını ben de istiyorum fakat sırf onlar ikinci olacak diye derbiyi kaybedemeyiz. Umarım oradan iyi bir skor alırız.
Sivas maçını izlemedim ama yorumlara bakılırsa haklı bir galibiyet almış. Daha nice yenilgilere :p
Printable View
Beşiktaş'ın ikinci olmasını ben de istiyorum fakat sırf onlar ikinci olacak diye derbiyi kaybedemeyiz. Umarım oradan iyi bir skor alırız.
Sivas maçını izlemedim ama yorumlara bakılırsa haklı bir galibiyet almış. Daha nice yenilgilere :p
Thank you sivas <3
Burak, Umut ve Selçuk için bu sezon bitmiştir. Kafalarında bitmiş. Bekliyorlar bitse de kurtulmak diye. Ben olsam diğer maçlarda oynatmam bunları, İsmail ünsal, ontivero, emre çolak ı falan oynatırım. Hajro solda etkisiz kaldı. Koray iyiydi. Semih kötüydü maalesef. Yekta gol dışında kötüydü. Alex telles ilk defa bu kadar etkisizdi.
Burak , Umut ve Selçuk üçlüsü ne olursa olsun gitmeli bence. Bu takıma yabancı forvet şart boşuna diğer mevkilere harcamayalım kontejanımızı artık. Mesela Eboue ile yollar ayrılsın sağ beki bırakalım yerlilere. Sonuçta gol atamadan maç kazanamazsın forvet şart bize yoksa gelecek sezon da bu tarz deplasmanlarda yenilmeye devam ederiz. Ayrıca bu sezon şampiyon olacak olsak Sivas'ı deplasmanda yenerdik çünkü ne zaman şampiyon olduysak Sivas'ı yenmişiz deplasmanda. :D
Hocayla bir alakası yok. Tamamen Selçuk ve Burak'la alakası var bu kötü performansın. Bir forvet bu kadar beceriksiz ve bir box to box bu kadar kırılgan ve al ver ci olmamalı.
Kapalı savunmaya karşı çok zayıfız.