Paletta dökülüyor resmen. Ayrıca Chiellini sanki içine Hakan Balta kaçmış gibi bugün.
Printable View
Paletta dökülüyor resmen. Ayrıca Chiellini sanki içine Hakan Balta kaçmış gibi bugün.
Pirlo'nun frikiği gireydi iyiydi 2-1 kazandı İtalya.
Yine üst olmaya devam ediyor maçlar bundan sonra tüm maçlara üst mü bassak ne diyorsunuz. :D
Çok güzel maç oldu. Keşke Pirlo'nun frikiği de gol olsaydı, muhteşem vurdu yine. Bir de dikkatimi çeken bir şey var İngiltere'nin değişiklikleri hiçbir işe yaramadı hatta takımı geriye götürdü. 11'leri çok etkili çok süratli ve tehlikeli hücum ediyorlar ancak yedekten girenler böyle silik olacaksa Sven-Goran Eriksson'un dediği gibi çeyrek final bile başarı sayılır.
Pirlo'nun frikiği
https://vine.co/v/MIqmQMD6xWj
Şanlı İtalya'mız liderlik yolunda önemli bir galibiyet aldı ^_^
25m+ frikikte kaleciyi sola topu sağa gönderen ilk insan.
Ben uyuyordum ya sayılmaz bu skorlar :uzgun:
İtalya çok sıkıcı bi oyun oynuyor.
İtalya bu oyunu oynarsa Uruguay'yı yenemez Kosta Rika'yı bile yenemez. Bence.
İngiltere ise nasıl öyle bir kadro ile çıkmış anlamadın. Öndeki 4 oyuncuyu ara ara Rooney yapıyodu savunmaya katkıları 'dı. Bence Wilshere ilk 11 çıkmalıydı. Welbeck yedek kalmalıydı. Bence İngiltere 2'de 2 yapar. Hatta beklediğimden iyi buldum İngiltere'yi.
İngiltere gelecek vaad eden orta seviye takım gibi olmuş belki daha iyi oynadılar ama turnuva takımı başka bir şey
suarez ilk 11de, forlan ve lugano yoklar. lugano sakat. ingilterede degisiklik yok. italya macinda sakatlanip cikan sturridge bu macta da ilk 11de. suarez ne kadar etki eder bilemiyorum, savunmasiyla ayakta duran bir takim uruguay. kostarika macinda o da yoktu. ingiltere yenilmez gibi. sert bir mac olacak bence. kirmizi falan cikabilir.
rooney böyle serbest vuruş kullanabiliyormuydu yahu muslera bile kıpırdayamadı
atamadı Godin'i
http://www.youtube.com/watch?v=z0bbTjX21mI
Dünyanın en iyisi attı :0:
Son sözümüzü söylememiştik. Sakin olun dedi Suarez.
godin cok net ikinci sariydi, bu cok konusulur ingiliz medyasinda.
uruguay kotu, ingiltere ondan da kotu. iki berbat takim, ne koy olur ne kasaba. bi aksamki kolombiya macina bak, bi de buna.
omer urundulu de ozlemisiz. bu macta ingiltereli galiba, yorumlari daha cok onlarla alakali. daha iyi oynasin istiyor ingiltere :D
Orta sahada yaratıcı bir isimin eksikliğini yaşayan Uruguay'da forvetler sazı eline aldı.Cavani'nin asisti çok iyiydi gerçekten.
Muslera ilk maçı telafi ediyor resmen.
Schalke maçında Semih'e olan Alvaro Pereira'ya oldu.İnşallah önemli bir şeyi yoktur.
Ben yazana kadar ayaklanmış kerata :zuhaha Aman canısı dikkat et.
gol oldu ya la, hic beklemiyodum :n:
uruguaya beraberlik yetmez, italya kolay lokma degil cunku.
İngilizler atarlanmaya başladı:)
LUİS SUAREZZ ! adam yılın futbolcusu ya
Luis Suarez !!!
ingiltere cok kotu takim. bunlar nasil cikiyor elemelerden de biz cikamiyoruz, sasilacak sey :D
Efsane ya.. Ne güzel vurdu ..
Suarez Suarez Suarez adamsın adam.
biz bu ingilizlere tarihimizde gol atamadik, kostarika da yener allah bilir bunlari :n:
Güzel maçtı, haketti Uruguay, keyif aldığım 3-5 maçtan biriydi..
bir adamla ne kadar cok degisebiliyor bir takimin cehresi. mucize gibi bi adam bu suarez. gol makinesi.
http://www.youtube.com/watch?v=z0bbTjX21mI
Durduramıyoruz efendim...
de de de de de
luiz suareeeez! :n:
o sarkiyi soyleyenler simdi ne kufurler savuruyorlardir ona :n:
Kocum uruguay alicaz bu kupayi :)
En başından demiştik Uruguaylıyız diye. Suarez olduğu sürece bu takım bu gruptan çıkar en kötü Çeyrek Final oynar.
https://pbs.twimg.com/media/BqhkN6ACQAAdnyk.jpg
İngiltere'yi tutuyordum ama Galatasaray'da ve Liverpool'da oynayan oyuncuların takımları kazanınca da üzülmüyorum.
Bu balotelli sırf zarar ziyan ya.
Adamlar yaaa helal olsun size Kosta Rika - Uruguay el eleeee.
Kosta Rika'nın penaltısını da yediler gibi ama daha onun tekrarını göremeden adamlar golünü gelip attı zaten :n: Campbell tam turnuva oyuncusu gibi duruyor.
Yalnız Gamboa , Diaz , Bolanos , Navas daha tonla topçu var bunlarda hakikaten sağlam kadroyla gelmişler bu sefer. :D Üstüne Ruiz ve Campbell'de eklenince şahane takım olmuşlar bakalım maçı kazanacaklar mı. :D Bu arada Campbell'e yapılan net penaltıydı adalet yerini buldu neyseki.
Valla helal olsun, şu İtalya hiç bir şey yapamaz bu futbolla. Çağ dışı bir futbol anlayışı var. Spikerin dediği gibi Serie A gibi düşük tempolu bir ligde oynuyor tüm oyuncuları neredeyse o sebeple zorlanıyorlar tempolu takımlara karşı.