Bence 2 takım bi daha oynasınlar yada penaltı atsınlar. Kura çok saçma olur. :D Gönlümüz İran'dan yana Bosna 2-3 tane yesin emek hırsızı Nijerya çıkmasın üst tura.
Printable View
Bence 2 takım bi daha oynasınlar yada penaltı atsınlar. Kura çok saçma olur. :D Gönlümüz İran'dan yana Bosna 2-3 tane yesin emek hırsızı Nijerya çıkmasın üst tura.
İran çıksın .
Gönlüm kardeşlerimiz Bosna'dan yana. İnşallah kazanırlar, İran çıkamaz.
Yalnız hocam Bosna'nın şansı kalmadı. :D Nijerya çıkacağına İran çıksın valla.
Benim de bugün gönlüm İran'dan yana. Şöyle 2-0, 3-0 kazansalar iyi olur.
Maç efsane başladı yalnız. Daha dakka 5 skor 1-1. :D
messi neden dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu şu dandik arjantini tek başına sırtlayarak gösteriyor 4 gol oldu şimdiden
Messi büyük oynuyor hakikaten.
Arjantin çok enteresan bir ekip, takım demiyorum çünkü çok kopuklar. Çok durağan ve bağ olarak zayıf. Finale kadar Brezilya, Hollanda ve Almanya ile eşleşmeseler yolları açık, aksi halde bu üçlüye her türlü elenirler.
Belçika Çeyrek Final'de eler gibi geliyor bana Arjantin'i Messi'yi kitlerler. :D Ha onları geçerlerse bu sefer Hollanda halleder yarı finalde. :D
5 dk koruyamadı skoru arjantin 2-2 oldu
edit : 3-2 oldu rojo
Arjantin milli takımı teknik direktöründen dolayı galiba arjantin liginde ki takımlar gibi. İddaa'dan dolayı 1-2 maç seyretmişimdir, o ligi şöyle tanımlıyım : Arjantin milli takımının ilerisinde Messi,Higuain ve Agüero yerine kötü oyuncular olduğunu düşünün öyle bişey, felaket sıkıcı.