0.55-1.06 arası... :icon_biggrin:
[YOUTUBE="3ufF96nrNNs"]Kuyt Koyt Köyt...[/YOUTUBE]
Printable View
0.55-1.06 arası... :icon_biggrin:
[YOUTUBE="3ufF96nrNNs"]Kuyt Koyt Köyt...[/YOUTUBE]
Ben en çok Ömer Üründul`ün niye dondugune takildim butun turnuvayi izleyip finali izlememek ne ya. Spiker is ile alakali dedi ne oldu Burger king de et mi bitti bu kadar onemli
Aslında bu maçın böyle olacağı iki takımın turnuva boyunca oynadıkları oyunu göz önüne alınca çok net belliydi.Dünkü ekstrem sonuçtan sonra acaba bu maç da bol gollü olmasa da keyifli geçer mi acaba diye beklentiye girmiştim kendi adıma ama ilk yarının sonlarına doğru daha çok telefona odaklanmaya başladım.Van Gaal keşke Van Persie'yi çıkartmayıp Krul'u koysaydı yine penaltılarda.En azından penaltılar heyecanlı geçerdi muhtemelen.
he abi ya cok kotu vurdu :D ama yinede iyi defans oldugunu degistirmez turnuva basindan beri izliyorum cok iyi..
vay be vasatlarin vasati arjantin bile finale geldiya su performansiyla arjantinin ceyrek finali gormemesi lazimdi ama iste futbolun adaleti yok... neyse almanya ezer geçer panzerleriyle.
Cliessen hayatımda gördüğüm en kötü penaltıları oynadı. Yalandan topa atlıyor havaları falan. En az 1ini çıkartırdı o toplardan. Neyse bu arjantin, almanyaya sorun çıkarır her türlü