-
howedes kirmizi kart, higuain-neuer pozisyonu penalti kokuyor. hakem berbatti.
almanya en iyi hucum yapan, arjantin ve hollanda da en iyi defans yapan takimlar olarak akilda kalacaklar. arjantin 43+120+90+120+113 dakika gol yemedi. zorluk derecesi cok yuksek maclardi. finale kadar gelmesini defansina borclu, ozellikle maskerano kupa boyunca kusursuz oynadi. bolgesinin en iyi adamiydi bence. almanya bu gece bence vasatti, khedirasiz cok eksik kaliyorlar. kroos geriye gecince etkinligini tamamen kaybetti, mesutsa yine vasatti.
messi karsi karsiya kaldigi pozisyonu atmaliydi. sakatliktan sonra cabuklugu eskisi gibi degil. hatta cok fit oldugunu da dusunmuyorum onun, kupa genelinde cok ekonomik oynadi. buna mecbur kaldi saniyorum.
altin top odulu finale gelen arjantini onurlandirmak icin verilmis olabilir. yoksa hames uzak ara bu odulun sahibi olmayi hakketmisti. o da attigi 6 golle gol krali apoletini takmis oldu. herkes mutlu oldu :)
-
O değilde baba Higuain Neuer'e orda nasıl bir faul yaptı ,Rizzoli açıklasa ya onu :D
-
Arjantin beklediğimden çok daha fazla net pozisyon buldu ama değerlendiremediler.Gerçi Almanya'da baya fırsat harcadı ama futbolda atan kazanıyor.:)
-
turnuvayı kazanmayı Almanlar haketti ancak final maçında Arjantin Almanya'dan daha iyiydi keşke ortak bir pay etmenin yolu olsaydı.
-
Messi'yi izlerken bunda bir şeyler diyordum hep gözüme de takılmıştı.
http://www.skorer.tv/video-izle/Mess...YpJxr18ZU.html
Adam dışarıya pek yansıtmasa da ciddi enfeksiyonel hastalığı mevcut. Bu da performansına büyük etki yaptı turnuva boyunca. Buna rağmen takımını finale kadar getirmeyi başardı. Keza Agüero o da turnuva boyunca sakattı ve sıfır kattı. Messi'yi idare edebilecek Lavezzi ve Di Maria'dan da bu maçta tam olarak yararlanılmadı. Özellikle Lavezzi neden çıktı anlamadım. Sakatlıktan olsa gerek yoksa Almanya'yı ilk yarıda perişan etmişti.
Turnuva genelinde hakeden Almanya'ydı. Çevremdekilere hep Almanların kazanacağını söylüyordum ama tek maçlık performansa bakarsak bence dün Arjantin haketmişti. Hem yaptıkları savunmayla hem de kontralarıyla gerçekten maça renk kattılar. O kadar güzel savunmaya o amatör golü yemek hiç yakışmadı ama futbol bu.
-
Maçın hakkı beraberlikti. Messi hayal kırıklığıydı. Agüero,Higuain vasatı bile aşamadılar. Palacio daha aşırtma yapmayı beceremiyor..
2016 ve 2018'de ispanya ve Brezilya toparlanamazsa Almanya yine alır...
-
Higuain'i yorumcular ve arkadaş çevrem de sürekli eziyor ama ben çok beğeniyorum açıkçası. Bence Real'den gidecekse de Benzema gitmeliydi ama bir çok yorumcudan Napoli niye bu kadar para verdi (37 mn) Higuain'e yorumu yapıldı.
Maça dönersek Arjantin şaşırttı beni. Bu kadar iyi olacaklarını düşünmüyordum. Hele ki Messi etkisizken bu kadar iyi olmaları.. Ayrıca sahanın en kötüsü tartışmasız Rizzoli'ydi. Higuain ve Müller'e faul çalması gerçekten ilginç. Skandal bir karara imza atmayayım diyerek korkak bir şekilde yönetti maçı.
-
Bence Fransa'nın yeni jenerasyonu bu Almanya'dan daha iyi olacak. 2016'da kesin favorim Fransa...
-
Fransa zaten Almanya gelmeseydi finale kadar gidebilirdi. Çok iyilerdi bence. 2016'da daha da sağlam bir ekiple olurlar Pogba'da daha çok tecrübe kazanmış olur. O yüzden 2016'da benim de favorim Fransa kesinlikle.