Şahtar bir tane daha atsaymış yahu :)
Printable View
Şahtar bir tane daha atsaymış yahu :)
Apoel Nicosia'ya yazık olmuş. 2 net pozisyonları var biri çizgiden çıkarılmış. PSG büyük takım şansıyla son dakikalarda bulduğu golle kazanmış:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...st-germain-0-1
Schalke-Sporting maçını ise hakem katletmiş resmen.
Eşim dun itibariyle roma taraftari oldu. Kadin hep ezilenin yaninda arkadaş :p
Luiz Adriano 5 gol attı bu arada.
Schalke-Lisbon maçının özetini izledim de, skandal yahu. Kırmızı kartta benim göremediğim bişeye mi veriyor kartı anlayamadım, biraz kontrolsüz bir faul olmuş ama sarı yani en fazla onun hakkı. Son dakikadaki penaltı da dillere destan zaten, çizgi hakemi 2 metre önünde Lisbon oyuncusunun suratına çarpan topa penaltı verdirmiş.
Dün Beşiktaş'ın rekoru kırılmadı ya daha da kırılmaz o rekor. :D Shakhtar ilk yarı 6 attı ikinci yarı 3 taneyi geçtim 2 tane bile atamadı. Luiz Adriano , Messi'nin bir ŞL maçında 5 gol rekoruna ortak oldu. Bu adam öldü sanıyordum ben yahu yaşıyormuş. :D 3 tane +7 olmuş kesin oynayan Türkler vardır bugün yarın çıkar kokusu. :)
O değilde aklıma geldi yazayım dedim. 2010-11 sezonunda bulgaristan 1. ligine yükseliyor Ludogorets Razgrad. 2011-12 sezonunda ilk kez oynadığı bulgaristan 1. liginde kupa kaldırıyor. Bunu daha önce avrupada bir tek kaiserslautern yapmış.
Şampiyonlar Ligi play-offlarında dinamo zagreble ilk maçları 1-1 bitiyor. 90+8 de Domagoj Vidanın golüyle maç 3-2 bitiyor ve Ludogorets avrupa ligine gidiyor.
2013-14 sezonunda yine play-offlarda basele kaybedip avrupa liginin yolunu tutuyorlar. Orada dinamo zagreb,chernomorets odessa ve psv eindhoven ile aynı gruba düşüyorlar. Gruptan lider çıkarlarken, dinamo zagreb 1 puan alabiliyor sadece...SON 32 de toplamda 4-3 ile geçmelerine rağmen son 16 da o sezon şampiyona elenecek Valenciaya eleniyorlar.
Bu sezon play-offlarda rakip steaua bükreşi efsane şekilde eliyorlar. Kalecileri 119. dakikada kırmızı kart görüyor. Dinamo Bükreşten transfer ettikleri rumen moti kaleye geçiyor. Seri penaltı atışlarında iki penaltı kurtaran moti kahraman oluyor...
Bulgaristanda büyük ilgi çekmelerini bekleyebilirsiniz fakat Razgrad yani Deliorman da Türk nüfusu fazla olduğundan çok sevinmedi bulgarlar. Bir şey daha, Galatasarayın stad kapasitesi, Razgrad da yaşayan insan sayısından daha fazla.
Cidden tarih yazmış adamlar. Bu sene en kötü 3. olup Avrupa Liginden yollarına devam ederler umarım.
City evinde CSKA Moskova'ya 2-1 yenildi
4 maçta galibiyet alamadı City. :D Geriye kalan iki maçta da alabileceklerini sanmıyorum.Yine fiyasko.
Citynin iş yattı gene
Ben yeni gördüm bunu. Roma-Bayern maçında ilk gol atılmadan önce Neuer'in sahada bulunduğu pozisyonmuş. Adam hakikaten çılgın, izin verilse her duran topta rakip cezasına gider sanırım.
http://www.sofascore.com/news/wp-con...sBIgAAkZMr.jpg
Bu Mangala'ya 50,69 milyon € civarı parayı hangi akla hizmet vermişler ben anlamadım. Ne zaman izlesem vasat.
Pound'u euroya cevirdiginizde 50,60 milyon euro civarı birşeyler yapiyo diye hatırlıyorum.
Agüero tek başına yendi resmen. City bu Avrupa işini başaramıyor; ama Munich'de 10 kişi ile tarih yazmak üzereydi.
Mangala 40 milyon €'ya alınmış ben neden 50 diye hatırlıyosam. Olsun 49'ta etmez o ayrı bir parantez.
Aguero çok sağlam oynadı. Hataları afftmedi. Alonso'da Bayern adına çok iyiydi ama o ikinci yedikleri goldeki hatası o performansa yakışmadı.
Bayern yediği son 2 golde amatörce hatalar yaptı. Eh Kun hata affetmez.
Citym benim cok saol iyi paralar kazandirdin. :D
Kun olur devran döner diye boşuna dememişler :D
city kötü oynuyor. bunun sebebi de düzgün bir santraforu olmaması.
kun kun kun tezahuratlarını duyar gibiyim :) evet adam 3 gol attı. daha da atar, ligde de atacaktır. emmeee aguero her aldığı topla dikine gitmek istiyor be abi. arkasında oynayan nasri milner lampard navas 4'lüsünden hiçbirini efektif kullanamadı. bu adamlar çalışıp cabalayıp aguero'ya veriyorlar o geçebilirse geçiyor ya da eziyor topu kaptırıyor. 3 gol attı ama penaltı pozisyonu dahil rakip takımın pas hatalarıyla veya bireysel hatalarıyla bu golleri bulabildi. kaç kere aguero ile 2ye 1 e girdiler ama aguero ezdi. kendi başına buyruk ve bireysel oynuyor.
Lionel Messi â–º I'm Coming Home | 2013 HD - YouTube
Bütün yetenek düşmanlarına gelsin.
Ne kadar çalışırsan çalış,uğraşırsan uğraş,ne kadar kuvvetli olursan ol.
Minik,güçsüz,kuvvetsiz,çalışmayan bir adam çıkıyor ortaya ve her şeyi unutturuyor.
2015-2016 sezonundan itibaren ŞL maçları Tivibu üzerinden yayınlanacak. Şifreli maçlar Tivibu, açık maçlar ise Trt'den yayınlanacak.
Maçları anlatması için Ercan Taner'e anlaşmaları lazım hemen. Şampiyonlar Ligi Ercan Taner'den dinlenir :D
Şimdi bizim takımların maçları TRT'de mi olacak hep?
Eşleşmeler
https://i.imgur.com/KU5tchM.png
City ve Barcelona yine birbirini çekti. Var bu işte bi şeyler
Ulan nedir su Schalke'nin çektiği be arkadaş
Bayern Münih: 7 - Shakhtar Donetsk: 0...
Chelse: 2 - PSG: 2 (Uzatmalarla)...
Bu sonuçlardan sonra B.Münih ve PSG, çeyrek finale çıkan takımlar oldu.
Mourinho'nın Eline Verip Hadi Yavrum Kaybol Demişler :n:
Mourinho'da Artık Düşüşte İlk Zamanlardaki Gibi Oynatamıyor Takımı Ya Fazla Egolarından Dolayı İşini Yapamıyor, Ya da Yapabileceği Her Şeyi Maksimum Yaptı Daha da Üstüne Çıkamıyor.
30. dakikada en önemli oyuncusu atılan rakibine karşı top oynamak istemedi Chelsea, skor bana yeter dedi. PSG ise hakeme rağmen kendilerine yeten skoru buldu ve turu hakederek geçti. PSG'nin ikinci golünde hakem yıkıldı dondu kaldı resmen :n:
Diğer maça ise yorum yok, tek diyebileceğim keşke 2 tane daha atsaydı Bayern :n:
İyi olmuş Chelsea'ye Zlatan'ı attırmak için küçücük çocuklar gibi ağlamışlar,Oscar'da isminin hakkını vermiş yani.
O değil de Thiago Silva ne kafa golü atmış öyle ya . Adam kafayla aşırtmış hem de kornerden gelen ortaya :n:
https://pbs.twimg.com/media/B_5w-D3UcAA-jLX.jpg:large
Thiago Silva'nın golünde Chelsea savunması :n:
Fazla uyumlu bir ikili olmuslar :)
Çeyrek Final Eşleşmeleri:
PSG - Barcelona
Atletico - Real Madrid
Porto - Bayern
Juventus - Monaco
Barca, R.Madrid, Münih ve Juve yarı finali görür. Sürpriz beklemiyorum.
belki juventus macindan supriz cikabilir ki beklemiyorum favoriler belli , madrid,bayern,barca,juventus
Barça Juve --- R.Madrid - Bayern yarı final oynar Barça Bayern finali olur Bayern alır