Verona güçlü kadrolar kurabiliyor, Verona'yı yenmen güzel olmuş. İş görüşmesinde bol şans ;)
Verona güçlü kadrolar kurabiliyor, Verona'yı yenmen güzel olmuş. İş görüşmesinde bol şans ;)
Omar Milanetto ya çok maaş vermişsin. :D şimdi benim kariyerdeki durumuna baktım ben daha düşük fiyata anlaşmışım. 32 maç ta oynamış 5 gol atmış.
Süper başlamışsın :)
Hepiniz sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için, 2 tane süper görüşme yaptım ikiside olumlu geçti hatta 2 saat önce aradılar birinden yarın sabah satış müdürleriyle görüşücem 3 ay oturduk bankalar donumuzu almadan Allah güldü sonunda yüzümüze :)
Pusat abi 3.ligdeyiz gelmicem etmicem dedi omar bende bütçem vardı verdim yıllık 220 bin, şuan için pek memnun değilim açıkçası sürekli 11 oynuyor ama maç içinde bir var bir yok
Vurgunlara devam hocam ;);)
Tebrikler hocam, gercek hayatta da oyunda da iyi gidiyoruz. :)
Güzel gidiyorsun hocam bozmadan devam inanıyoruz sana :)
Herhalde iş güç derken kariyeri unuttun. :D
İtalyan mafyasına mı bulaştı acaba ? :D
Hocam birakmayalim, tatil bitti zaten kariyerler terkedilmis bolge oldu.7-8 kisi de olsa biz devam edelim, ama gercek hayattaki isin buna engel olacaksa tabii ki o zaman devam ettirmenin anlami yok. :) Italyan mafyalara bulastiysan bittin sen hoca :p
Bizi unutmayan arkadaşlara teşekkür ediyorum sağolun dostlar :) iş güç eğitim seminer derken değil pc başında oturmak başımızı kaşıyacak vakit bulamadık, hikayemizide yarım bırakmak zorunda kaldık. inşallah yeni sezonda hep beraber oluruz yine