bide gennghis nasıl ss koyabiliyorsun foruma?söylersen hataları göstermem daha kolay olur
Printable View
bide gennghis nasıl ss koyabiliyorsun foruma?söylersen hataları göstermem daha kolay olur
Tolga Bey ben makinaya format attım yine aynı sorunla karşılaştım bu sorunla ilgili bana yardım edebilirseniz çok sevinirim windows 98 second edition kullanıyorum
onu bilemeyeceğim. bende oluyor. zaten kazayla farkettim. nasıl olduğu konusunda da bilgi sahibi değilim.Quote:
Originally Posted by jafet soto
* önce ss almalısın yani ekran görüntüsünü jpeg olarak kaydetmelisin. normalde bunu print screen yapıp kaydedebilirsin ama ben beceremedim.Quote:
Originally Posted by jafet soto
* o yüzden irfanview diye bir program var.
* o program da araçlar menusunde ekran görüntüsü yakalama-yı seç ve başlat- a tıkla
* kaydedeceğin görüntünün olduğu ekranı aç Ctrl+F11 ile görüntüyü yakala
* sonra resim menüsünde yeniden boyutlandır seçeneğine gir ve boyutu 800x600 yap
* ss-i jpeg olarak kaydet.
* şimdi bu kaydettiğin dosyaları foruma koyabilmek için bazı siteler var oralara onlardan faydalanıyorsun.
* mesela www exs.cx diye bi site var oraya gir
* gözat bölümünden kaydettiğin dosyayı seç sonra host it! butuna tıkla.
* gelen ekranda resmin olduğu url yazan yerler var onlardan en alttakini kopyala de.
* sonra forumda cevap yazdığın yere kopyala.
* sonra url- yi seç yukarıda bulunan Img butonuna tıkla.
bu kadar...
not: ama bi tavsiye. eğer her türlü hata için kullanmanı tavsiye etmem. forumda görüntü kirliliği olur. sadece gerektiği yerlerde kullanırsan daha iyi olur. bizim daha önce yazdığımız hataları okuduysan eğer farketmişsindir. bu hata yazma işinde bi format oluştu gibi:
mesela
Başlık:....................... (hatayı parantez içine yazabilirsin)
Haber:.......................(.................... .................) bu format gayet kullanışlı denemeni tavsiye ederim.
ok öyle yaparım bundan sonra.yalnız ben bu ss işinden vazgeçtim abi hatalı olan bölümü tamamen yazarım daha iyi.çok uzun iş bu ss yaaa...çok sağol genghis
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
ya şu prgramı kaldırsanız olmazmı program bilgisarı çökertmeye başladı.programı
açıp çalıştır dediğimde ya kitleniyor ya bilgisayar yeniden başlıyor yada düzgün çalıştıgında fm 2005 açıldıgında kitleniyor buna bir çözüm yok mu? bu sorun yüzünden yamayı sildim ingilizce oynyorum (c)
71fenerli, ne yazıkki kaldıramayız. çünkü kodlamayı buna göre yaptık ne yazık ki bazı yama hırsızları yüzünden bu böyle..
arkadaşım şimdi senin ilgisayarında proble oldu diye o program kaldırılırsa verdiğimiz emeği şerefsizler kendileri yapmış gibi yayınlayıp üzerine isimlerini yazacaklar.bence sen güzel bi format at sıfırdan yükle.bizlerde normal çalıştığına göre sende de çalışır.hırsıza anahtar vermeyelim demi ama :?:
birde yazacam unutuyorum kaç seferdir.çeviride haber bölümünde bir yorumda şöyle diyor."diyerek ateşe benzin döktü" bunu her okuduğumda kopuyorum,kim çevirdiyse de bu bölümü sağolsun moralim düzeliyor.
Yahu ben onu kaldırmıştım çünkü alakalı değildi pek başlık ve içerikle :(Quote:
Originally Posted by şampiyon
Önceki yamada gördüğünüz çoğu yer olmayacak yenisinde, baya bi değişiklik yaptım çünkü... Ama bunu beğeneceksiniz kesin
Dil Dosyası Bulunamıyor Sorun İle Karşılaştım Data Klasörünün İçinde Baktım 4 Dil Var Ama İngilizce Yok Bende Bütün Dilleri Sildim İnglizce Dil Dosyasını Buldum VE Langue Klasörünün İçine Attım Baktım Çalışıyor Yani Demek İsteğim Dil Dosyasısı Bulanmıyor Dediği Zaman Oyunu Silip Tekrar Kurmanıza Gerek Yok Langue Klasörünün İçine Bakın Orda İnglizce Dil Dosyası Yoksa Dediğim Gibi Yapın Yok Diyelimki Var VE Hala Aynı Sorunu Veriyorsa Maalesef Bilmiyorum (:
l
ateş benzin olayı gibi bi kaç tane var fakat evde ezberlediğimi kafeye gelene kadar unutuyorum.evde tekrar tekrar kopuyorum
Ya Beyler Kendimce Bulduğum Çözüm 98'de Olmadı Dil Klasörünün İçinde Tam 6 Tane Dil Var (ing. dahil) Yinede Dil Dosyaları Bulunamadı Diyor Oyunu Sildim Yine Yükledim Aynı Ne Yapacam Ben. (c)
Ya kimse Yardım Etmicekmi Yaw Bu Yama Windows 98'de Çalışmıyormu Yoksa
hiç böyle bişey başıma gelmedi üzgünüm yardım edemiyorum ama biraz dolaş forumda belki bulursun (b)
arkadaşlar ben daha yeniyim.türkçe yamayı indirdim.oynadım ve kaydedip çıktım.daha sonra bu kayıtlı oyunu açmak istedim,karşıma şöyle bir hata çıktı:
KAYITLI OYUN YÜKLENEMEDİ.
bunun sebebi nedir lütfen yardım edin (r) (e)
bana oyunda kodlari bile verdi ne diyorsunuz siz ahahaha =))) bide $u Antrenman bölümünde görevler kisminda sanirim kadroyu gösteren yerde, sol altta "TAKVIME UYGULA" diye bi senecek var "takima uygula" olmasi lazim (b)
v1.0 ile işimiz bittiğine göre artık yepyeni panelimiz için bir başlık açarız :mrgreen: