Aramızda;
Bjk Kupa (İnönü-Saraçoğlu)
Manisa maçlarına giden varmı?
Printable View
Aramızda;
Bjk Kupa (İnönü-Saraçoğlu)
Manisa maçlarına giden varmı?
Bjk maçına Telsim'e gitme ihtimalim çok yüksek.
26 Nisanda Mabeddeyim. Batuhan ve Yatebos da geliyor. Biz de 15 - 20 kisilik bir grupla gelecegiz.
batu kardeş olmazsa maçtan önce ufak bir toplanalım maç öncesi:DGaz veririz birbirmize...
İmkan olursa buluşabiliriz. Çünkü ben arkadaşlarla gelecem. :) Buluşmak çok isterim zaten telde var Onur.
Bir Kupa da gençlerimizden. İstanbul Şampiyonasında finalde GS'yi yenen Fenerbahçe B Genç takımı şampiyon oldu.
İstanbul Şampiyonluğu final maçında Fenerbahçemizin B Genç takımı, rakibi Galatasaray'ı penaltılarla 7-6 yenerek şampiyon oldu. Bugün Vefa stadı'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi 1-1 bitince uzatmalar oynandı. Uzatmalarda 2-2 eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. B genç takımımız bugüne kadar hiç yenilmeden final oynayan Galatasaray'a bir fazla gol atarak Şampiyon oldu.
İlk goller Galatasaray'dan geldi. Karşılaşmanın 23. dakikasında Galatasaray'lı Serdar ilk golü takımına kazandırdı. 70. dakikada oyuncumuz Yunus'un golüyle eşitlik sağlandı. Maç bu skorla bitince, uzatmalar oynanmaya başladı. 93.dakikada Mert'in attığı gole 103. dakikada oyuncumuz Nuh karşılk verdi. Uzatma dakikaları da bu skorla sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi. Takımımız 7-6 Galatasaray'ı yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk gollerini atan Galatasaray'lı oyuncuların ikisi de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Kaynak: fenerbahce.org
100. yılda daha çok kupa istiyoruz.;;)
Macin hakki bizimdi,2 kere öne gectik ama penaltilarda yenildik.Saglik olsun,hep biz mi alacaz :D
Nerde kupa,orda Fener :)
Yarın Migrosta takımı destekleyeceğim.Buarada maç öncesi buluşacaksak, haber verin yalan olmasın...
Onur Vestel maçında fotoğraf çektin mi ?
Beşiktaş maçı benim için yattı özellikle babam okulda ki toplantıya gidince. :( Buradan kimler gidiyor?
Ben gidiyorum.
Abi maça telefon götürmedim:D
Ayrıca bjk maçında Migros Tribünündeyim...
http://www.gencfb.org/images/kapak/0...erbahcemiz.jpg
Onlar Çamurlu Biz Şerefli Kalırız... Merak etmeyin BİZ BU AŞKI KUPA ALMADANDA YAŞARIZ
Tüm Fenerbahçeli kardeşler.İmkanı olanlarınızı ve susmadan 90 dk destek verecek herkesi bjk maçına bekliyoruz...