NE farkeder sende bunuda dene kendini aş..Yerinde sayma:DQuote:
Originally Posted by Oghuse
Printable View
NE farkeder sende bunuda dene kendini aş..Yerinde sayma:DQuote:
ik defa denicektim ama bu program çalışmıo hata verio
http://rapidshare.de/files/28787822/...setup.exe.html
burdan indirecen
kardeşlerimm olmuyoooo resim görünmüyooo herşeyii yapıyorummm....acaba fmxml yimi yanlış kullanıyorum yardımm sölenilenlerin hepsini yaptım
Resimler jpg formatında olacak. oyuncuların isimleri ile değilde id numaraları ile config et. son olarakta belgelerimdeki sports interactive klasöründe bulunan cache klasörü içerisindeki english klasörünü sil. resimler oyunda çıkacaktır.
arkadaşlar herşeyi dooru yaptıınıza eminseniz amncak hala gösükmüyosa tolg kardeshin dediini yapın lütfen olyor cache klasoründeki english klasörünü silin herşey oluyoQuote:
Originally Posted by maniactolga
paylaşım çok güsel çok saolun
la resimler jpg mi olcak yuh bana yuh bana yuh bana
amele gibin ben png yaptım onları bu yüzden mi silik çıktılar??
yuh bana yuh bana yuh bi daha bana
ya bende diyom bunlar eksik anatmışlar
cık cık cık
neyse o zaman bi feyspek yaparız icabında :n:
Kardesh valla dalga mı geçiyon ne yapıyon tam anlamadım ama :)Quote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
jpg png farketmiyo sanırım ama ben hep jpg yaparım:)
Kardesh valla dalga mı geçiyon ne yapıyon tam anlamadım ama :)Quote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
jpg png farketmiyo sanırım ama ben hep jpg yaparım:)
Photshopda tam yaparsan fareketemzde elle yaparsan farkeder..En iyisi jpg bu formatı kulllanınca hmen olur..Ben transfer edipde resmi olmayanları buluyorum config notebook la açıyorum ekliyorum ..Atıyorum takımın resimlerinin içine oluyor..Tabi config takımın olanına ekliyorum....Anlatılanlar güzel...Yardımcı olacakdır mutlaka bilmeyenlere..
arkadaşlar illa ki photoshopun 300 küsürlük programını mı indircez??? ben de starter edition var o olmaz mı???
arkadaşlar ben bu photoshopu indirdim ama beraberinde bi sürü programda indi sürekli virüs alarmı veren bi program indi mesela silemiyorum da interneti açınca beni otomatikman başka bi siteye(security....bişey) atıyo ne olur yardım edin sizede oldumu böle bişiy......
İlla Photoshop lazım değil. Fakat daha güzel bir face pack olmasını istiyorsan; Photoshop indir. Ya da cd'sini al. Çünkü hep lazım olur..
teşekkürler de mfc70 dll eksik diyor....
bir de kendi resmimi oyuna nasıl yükleyeceğim. tr deki menejerlerin paketini indirdim bide kendimin ki olmasını istiyorum.
tabi abi photoshop herzaman iidir
Her türlü resim düzenleme programı ile oluyor. bende önceden photoshop kullanıyordum ama trial i bitince şu an 2.5 mb'lık Ai Picture Utility diye bir program kullanıyorum :) Aynı işi görüyor.
ben kendimi aşalı çok oldu be kardeş sen nerde kaldın :D :DQuote:
Originally Posted by istanbul1453
çok saol konu için
Rica ederim. :)Quote:
Originally Posted by muhtar15
her şey iyi güzel de bu xml işi nasıl olcak
bu yüz paketi dediğimiz oyuncunun profil resmi mi acaba???
Bu programı da mı aynı şekilde kullanmamız lazım??Quote:
Originally Posted by maniactolga
Bend de bu program çalışmıyor.Acaba Klasik yöntemle nasıl config ya***am??Quote:
bu fmxml ii güzelde config i hazırlıyor ama id lerin hepsi 0 oluo ille tekrar id leri mi yazcaz
idler 0 olmuyo sana soruyo idleri sen yazmazda hepsine tamam dersen o zaman 0 oluyo;)Quote:
Originally Posted by muhtar15
http://img172.imageshack.us/img172/1587/fmxmlnd8.th.jpg
sizin gösterdiğiniz gibi yaptım(ilk sf daki fmxml anlatımı) id ler 0
sorun çözüldü sorun bendeymiş
paintle yaptım idi kodlarına bakıpta adlandırdım dedıgın yere attım olmadı sımdı fenerli oyuncuların yüzleri vardı onun içine atttım bakalım ne olcak
bende ilk yüz paketimi deniyecem bari ilk dememdede hiç olmayan takımı denim hem yararım olur
ya bende herhangi bir program olmadıgı için paintle yaptım ama senın verdıgın config programı paintle yaptıgım resimleri görmüyor :( resımler jpg özelliğinde
resimlerin boyutunu 140*180 e çek
fm 2007 içinde aynı uygulama geçerli mi acaba???
yaw ben herşeyi yaptım ama futbolcu id lerini bulamıoyrum acil yardım ederseniz çok ii olr
ayarlardan ID'leri göster yap
ben yapamadm yine ayarlara baktım ama göremedm
arkadaslar config programinin linkini biri yenileyebilirmi???
indiremiyorum.. :confused: :confused:
saolasınız.
arkdaslar yeni gördüm de ben burayı
bu fmxl isimli program burdaki linklerden inmiyor
rapid dosya silindi die hata weriuor
elinde olanlar başka upload sitelerine ekleyebilirmi..ordan indirsek.. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de denilenleri harfi harfine yaptim ama oyuna girdiim de resim gozukmedi.Resimi denilen yere attim ama cikan config dosyasini nereye atcaz.
yaaa bende beceremiyorum neyse yapılanları yiycez:D
sağol can.emek verip hazırlamışsın.bu konuda uğraşıyodum kaynak oldu bana bu.yakında bir face pack te ben yapmayı düşünüyorum.
ama en ideal zaman 15 tatil benim için.
fmXML dosyasının linki yenilenmiştir. Bilginize.
valla senin sayende kendi yuz pakedimi yapiorum cok saoll