(Biliyorum) iyi öyleyse cevabını kendiniz vermişsiniz beni boşuna yoruyosunuz :D
Printable View
(Biliyorum) iyi öyleyse cevabını kendiniz vermişsiniz beni boşuna yoruyosunuz :D
Bu tesadüf olayı iyice sıktı artık. Ben Aziz Yıldırım'ın o yaptığı açıklamayı canlı izledim. Daha sonra basın bunu çok iyi kullandı ve başını sonunu kesip GS'nin sahada kazandığı başarıyı tesadüfmüş gibi yansıttı herkese. Bundan sonra FB tv tekrar yayınladı o kaseti ve yine görüldü ki Aziz Yıldırım GS bu kazandığı kupanın planını önceden yapmadığı için bunun devamını getiremedi, paraya dönüştüremedi ve başarısı kalıcı olamadı dedi aynı konuşmada. Devamında da biz de bugün kupayı kazansak bizimkisi de tesadüf olur dedi biz planlarımızı yapmaya başladık ama yakın zamanda bir kupa olursa tesadüfen gelmiş olur dedi.
Tabi bunu GS yönetimi ve basın çok iyi kullandı ve suçlu Aziz Yıldırım oldu. Başarıyı devam ettiremeyenler değil. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın bir açıklaması vardı yine iyiki tesadüf demişim bir sürü tişört yapıp sattılar glir oldu en azından diye. (Dalga geçmek için demedi bu açıklamayı da izledim.)
Artık ben tartışmak istemiyorum isteyen istediğini destekler bana ne. Ama unutmayalım ki biz avrupada yenildik mi Turkleri nasıl yendik diye haber yapıyorlar takım söylemiyorlar....
eğer ki olay senin yazdığın giib ise haklısın ama Galatasaray yönetiminin ne suçu var şimdi onlarda bizim gibi basın kepazesinin kurbanı oluyorlar
Suç bakımından demedim olayı iyi kullandılar yeni tişört falan yapıp sattılar diye dedim. O dönemde hangi GS'liyi görsem üzerinde bu tişörtlerden vardı. Yani olaya paraya çevirebildiler...Quote:
Originally Posted by dnz498
Gerçekten öyle bende canlı izledim ama medyayı bilirsiniz hazır lokma buldularmı iyi kullanırlar. Bende onu anlatmaya çalışmıştım.
akıllıca :D :D
bugünde yeni tişörtler piyasada meraklısına :j:
Türkiye Süper Ligi, ne bir İtalya Seri A, ne bir İspanya La Liga, ne de bir İngiltere Premier Lig...
Onlar futbol olarak belirli yerlere gelmişler, Avrupa'da kupa üzerine kupa kazanmışlar, aynı ülkeden iki takım ülkelerinin liglerinde oynadıkları derbi karşılaşmalarını Avrupa Kupalarında da defalarca oynamışlar, kendi ülkelerindeki rekabeti Avrupa arenası taşıyabilirler belki ama bizim bunu Avrupa karşılaşmalarına taşımaya hakkımız yok...
Bu sene doğru düzgün puanlar toplayamazsak seneye Şampiyonlar Ligine tek takımla gideceğiz ve şampiyonumuz 2 ön eleme oynayacak..
Eeee... sen diğer Türk takımlarının Avrupa'da maç kaybetmesine sevinirken ilerde başına geleceklerden haberin var mı bakalım?
Bir zamanlar Galatasaray'ın ülkeye kazandırdığı puanlar hem Galatasaray tarafından hem de diğer takımlar tarafından kolayca harcandı, bir zamanlar Şampiyonlar Ligine 2 takım gönderirken, şampiyon olan takım direkt katılıp 2. olan takım 3. ön eleme oynarken, UEFA ya 3-4 takım ile katılırken, Milli düzeyde dünyanın en iyi 7. ülkesi olmuşken şuan geldiğimiz noktada Şampiyonlar Ligine 1 takım uefaya 2 takım göndermeye, Milli düzeyde de 20 küsürlere kadar geldik... Üstelik bu takımlar o organizasyonlara girebilmek için birden fazla ön eleme oynamak zorunda kalacaklar...
Zihniyeti değiştirmek lazım, biz Avrupa'da başarıyı hem milli hem de kulüp düzeyinde tekrar yakalamıyorsak bu Millli Takım maçlarında veya Avrupa kulüpler düzeyindeki karşılaşmalarda kulüpçülük yapmamızdan kaynaklanıyor...
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur diyoruz ama niye Türk'ün gücünü dünyaya gösterebilecekken biribirimizi yiyiyoruz anlam veremiyorum...
YENİ MESAJIM
-------------------------------------------
konumuz benim takımım avrupada kupa aldı sen neyaptın, veya sen 5 yıldır ne yaptın, senin elediğin takım takım mı, vs. değil.
Konumuz Avrupa arenasında neden birbirimize destek olmayıp köstek olduğumuz...
Gerçi şurada sildiğim 30 a yakın mesajda da görülüyor neden köstek olduğumuz, çünkü bir amaç için birleşeceğiniz yere kendi takımınızın menfaatlerini ülkenin menfaatleri üzerinde tutup olmadık tartışmalara girebiliyorsunuz...
Lütfen bir konuyu da içinde 10 konuya ayırmadan tartışın...
geçmişten gelen ligde ki rekabeti bazı aklı kıt olan insanlar avrupa arenasına da yansıtıyorlar
açıkçası fb li gs nin başarısını gs li fb nin başarısını istemiyor
yani aslında türk futbolunun başarısını istemiyorlar
çok haklısın. istesek olmaz ama buna sürekleyen insanlar var ve hala tekrarlıyorum, bunlar bu kurulan ultraslan, genç fenerliler, çarşı gibi gruplardan doğuyor..Quote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
2000 senesi galatasaray uefa kupasında finale doğru ilerliyor.Tüm Türkiye tek bir yürek olmuş Galatasarayın başarılı olması için dua ediyor her golüne her galibiyetine seviniyor
Beşiktaş uefa kupasında çeyrek finale çıkıyor rakip lazio yine tüm türkiye beşiktaşlı olmuş herkes başarılı olup kupayı almasını istiyor
Galataray ve beşiktaş avrupada ilerlerken herkes başarılı olmalarını isterken Fenerbahçe avrupada başarılı olamayınca seviniyoruz
Bunun sebebi bizim fenerbahçe çekememizliğimiz değil Fenerbahçenin geçmişten beri yaptığı ve kendilerini hep en büyük görnmelerinden dolayı herkeste bir fb empatisi oluştu
tabi sizde haklısınız ama bizim bu medyamızın da abartmasıyla oluştu bunlar yani sadece medya yaptı demiyorum bizim üst düzey yöneticilerimiz de hataları var ama medya konuşulanları çok saptıryo e halkımızda zaten öyle bişiy beklio e dolayısıyla konu konuşmanın çok dışına çıkıyoQuote:
Originally Posted by sherryy
Ya ya tabi. Hele ÖRNEK BAŞKANINIZ gerçekten çok iyi tebrik etmişti bizi;;) Bende TESADÜF diyenlerin TÜRK olduğuna inanmıyorum;;)Quote:
Originally Posted by batuhan1907
anlatmaya çalıştım ama okumamışsın galiba bu yüzden tekrar yazıyorum ama bunu okuyun artık karşı çıkarsanız da çıkın ;Quote:
Originally Posted by LaKe
bizim bu medyamızın da abartmasıyla oluştu bunlar yani sadece medya yaptı demiyorum bizim üst düzey yöneticilerimiz de hataları var ama medya konuşulanları çok saptıryo e halkımızda zaten öyle bişiy beklio e dolayısıyla konu konuşmanın çok dışına çıkıyo
İyi de medya bir defa saptırdı, iki defa saptırdı diyelim. Uyanıp bu tarafa çekilecek açıklamalar yapmayıp daha bir oturaklı davransalardı derim bu durumda da. Bir dönem her gün bir açıklama yapıyordu neredeyse başkanınız ve içerisinde yenilir yutulur olmayan laflar da oluyordu. Kendiniz vermişsiniz hatta örnekleri "tesadüf" ve "iyi ki öyle söylemişim, para kazandılar" şeklinde. Kısaca medya ayıklayıp abartıyor diyelim e o zaman da yöneticileriniz yangına körükle gitmiş oluyor işte. Bu durum da belirgin bir Fenerbahçe antipatisi doğuruyor ve yine "ayıklayıp, abartan medya"dan birisi çıkıp "Fenerbahçe büyüklüğü 17 takım karşısında olmasına rağmen ayakta durmaktır" diye bir yazı yazıyor ve neredeyse bütün Fenerbahçe taraftarları bu yazının arkasında saf alıyor. Yani bir taraftan kaçsanız diğer taraftan yakalanıyorsunuz ne yazık ki. O zaman da ben ve benim gibi düşünen insanlar doğal olarak kazansın istemiyor Fenerbahçe, en azından daha önceki mesajımda belirtmiş olduğum gibi savlarınızı ispatlayana kadar.
Atlantis dediğin doğru olabilir. Bizim basına a dedin mi b anlıyorlar. En iyi örneğini Fanatik veriyor. Transfer döneminde Türkiye'ye on binlerce yıldız getiriyorlar. İçinden 1-2 tanesi doğru çıkıyor. Bütün sene boyunca yaptıkları yorumlardan anca 1-2 tanesi doğrudur diğerleri yalandır. Bizde bunları okudukça inanıyoruz, kışkırtılıyoruz..
genel konuşmayacağım ama %99 unuz o gol de sevindiniz.bravo.kiev cl ye katılınca ukrayna nın puanı baya artacak.avrupalısınız ya sevinin...
İnş. Fenerbahcemiz Kiev i eleyecek ve bu sevinen TÜRK(!!) lerin yüzünü kara cıkartacak. Gerçek TÜRKlerin ise yüzünü güldürecek
ona şühpe yok zaten ukranyalılara Fenerbahçe nin kim olduğunu göstereceğiz...
valla gösterin yoksa işimiz yaş 2 takımla katılmayı özledik valla salı bi maç çarşamba bi maç seyrettiğimiz günleri özledim
göstereceğiz Fenerbahçe nin kim olduğunu hiç merak etme burak abi çünkü Cehennem'i Ş.Saraçoğlunda yaşatacağız...Ve İnanıyoruz;;)Quote:
Originally Posted by hurmet
Hem ülke puanı açısındanda acayip ihtiyacımız var çünkü şu anda Yunanistan bizi geçti ve önümüzde. Eğer tekrar yerimizi alamazsak yani ilk dünya sınıflamasında ilk 15'e giremezsek seneye ŞL'ye tek takımla katılacağız.Quote:
Originally Posted by hurmet
en inanıyorumki Fener Kievi yener.Ama elermi işte ondan emin değilim.Ama yener.
valla gol yemeden gol bulsun problem olmaz
Abi 3-0 çok zor yaaaa
oradakinden çok farklı bir takım olacak Fener karşısında bu sefer gerçek Kiev olacak kapanan açılmayan
bencede yanar ama yemeden 3 fark yaratmak epey zor
3-0 değil 2-0 yetiyor
fener 2 golü atar ama kaç yer onu bilemem inşallah yemez ama kiev kontraya çok güzel çıkan bir takım
3-0 diilQuote:
Originally Posted by dnz498
gol yemeden 2 gol atması gerek yani 2-0.Golü yedimi 4-1 yenmesi gerek(gol yemesi durumunda işler karmakarışık hale gelir)
pardon yaa ben bir an gol avntajını unutmuşum
İsviçre için de en az gol yiyen takım nasıl atacağız gol onlara diyorduk fakat Kadıköy'de tam 4 gol attık onlara. Alpay'ın dengesizliği olmasaydı belki Dünya Kupası'na gitmiştik ama neyse....
İlk dakikalarda gol bulabilirsek takımın üzerindeki stres azalır ve daha rahat fazla açık vermeden saldırırlar. 2 yi bulduktan sonra ise akıllı bir oyunla fark da gelebilir ama mutlaka sağokkanlı oynayıp gol atmam gerekiyor diye maçın başından şuursuzca saldırmamak gerekir. Bu arada Lugano'ya izin çıkmamış, Luciano belki oynayabilirmiş. Ama ne olursa olsun burada onları yeneceğiz. Hakem ilk maçtaki gibi olmazsa, Semih'in golünü vermiş olsa şimdi rahat bir şekilde maçı bekliyor olacaktık......
Yine rahat maç olacak yeterki kaleye panter Rüştü geçmesin....
Özellikle Verpakovskis e dikkat :( işimiz luciano ya kaldıysa Ş.L ne gidemeyiz luciano cok agır kalıyor 100.yıl kadrosunda olmaması gereken biriydi fakat Aziz Başkan bu sene bizi cok büyük hayal kırıklıgına ugrattı (Zico olayı,transfer yapamaması,luciano gibi avrupada bizi rezil eden bi defansı takımda tutması v.s....)Quote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
fener in şu an ki bütün defansları yavaş Lugano için acil izin çıkması lazım yoksa işimiz gerçekten çok zor... ve Alex de artık avrupa da kanıtlasın kendini aşsın şu maçta kendini ve büyük futbolcuların böyle maçlarda ortaya çıkması gerektini göstersin...2-0 da zor diil ama sorun Fenerbahçe nin defansı?
fenerbahce herhangıbır takımdan gol yedıgı zaman GS gol atmış kada sewınıorum.tutamıorum kendımı.her nekadar ''way ben sewınmedım hep arkalarındayım'' dien warsa da külliyen yalan soler...tanıdıgım hiç ama hiçbir taraftar bunu solemez...ben sewınıorum ama bır yandan uzuluorumda.
hiç sewmem adnan aybaba'yı ama gecen programında ''FB bizi rezil edio''demışti işte buna uzuluorum aslında...
siz kimsinizki insanların Türk olup olmadığına karar veriyorsunuz..Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
kimsenin Türklüğünü sorgulamak size düşmez..;)
Bu kadar alındıgına göre sevinenlerdensin galiba, Bu kadar alınmana gerek yok .Ortaya dedigim sözü kimse üstüne alınmazken senin üstüne alınman biraz anormal degilmi ? Ayrıca kimsenin TÜRKlügünü sorgulamadım sorgulayamamda ben sadece sevinmeyenlere gercek TÜRK dedim geriye kalan TÜRK!lerle ilgili yorum yapmadımQuote:
Originally Posted by nart_susruko
konu içerisindeki mesajları okuduysan fikrimi daha açık ve net bi şekilde görürsün..;)Quote:
evet biraz anormalimdir hatta gerçek Türk olup olmadığım bile bazı kişilerce araştırılıyor, sonucu merakla bekliyorum..:roll:
anlamadığım sevinmeyenlerler gerçek Türk oluyorda, o zaman sevinenler ne oluyor.. :confused:
Dikkat ettiysen sırf tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmadım tartısmaya gerek yok herkes vatanını sevdigi kadar TÜRKtür. daha dikkatli okursan yazdıklarımı kimsenin TÜRKlügüne laf atmadım atmamda.Quote:
İnş Fenerbahce su takımı elerde gol yedigimizde sevinenler üzülür.
soruma cevap alamadım ya neyse..;)Quote:
Dikkat ettiysen sırf tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmadım tartısmaya gerek yok herkes vatanını sevdigi kadar TÜRKtür. daha dikkatli okursan yazdıklarımı kimsenin TÜRKlügüne laf atmadım atmamda.
İnş Fenerbahce su takımı elerde gol yedigimizde sevinenler üzülür.
Dedimki tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmıyorum ama özel mesaj dan msn adresini yazarsan ordan yazarım olurmu;)Quote:
varsa onlar içinde bi yorumun özele ne gerek var direkt buraya yaz, onlarında bilmeye hakkı var gerçek Türk olup olmadıklarını..:cool:Quote:
mesela benim içime kurt düştü şimdi gerçek Türk müyüm değil miyim diye..:eek: