Dün Aurelio gerçekten çok iyiydi.
Printable View
Dün Aurelio gerçekten çok iyiydi.
rezil köy takımı lüxemburg karşısında zorlanan Turkcell Süper Lig karmasını başka rakipler duman eder
sonrada nobre'yi çağırırlar sonra jaba'yı,bilmemneyi
brezilya a2 milli olarak değişir takımın adı
Türkiye Müslüman bir ülke değildir, laik bir ülkedir. Adamın dinine karışamazsınız! Nasıl ki o sizin dininize karışmıyorsa...
Bir tane yabancı futbolcu var diye mi bu tepkiniz? Turkcell SüperLig karması dediğin takımda Halil, Hamit, Nihat, F.Tekke gibi Avrupa'da oynayan isimler var. Mehmet Aurelio yabancı, gerisi Türk!
Mehmet Aurelio Malta maçına da ilk 11 başlayacakmış, F.Terim söyledi. Terim'i tebrik ediyorum, çok doğru iş yapıyor Mehmet Aurelio'yu alarak.
gerisi Türk olsa ne yazar
kapı açıldı,10 yıl sonra görürsün fransa gibi afrika karmasını
aurelio yu beğendim kendini gostermek istıyo heralde,terim nobreyi alır mı acaba
ya nobre alınmamlı o takım adamın kişiliğini sevmiyorum ve futboluylada faydalı olacağını sanmıyorum. geçen sene fenerbahçenin maçlarında gördük nasıl bir futbolcu olduğunu. bence aurelio yararlı olur ama bu burda kalmalı her önüne gelen Türk olmamalı
Yasada bulunan bir boşlukla şu anda 10-12 kişi Türk olacak gibi duruyor fakat bu yasanın değişeceğini düşünüyorum. Şu anda değiştirmezler olay olmasın diye ama mutlaka değişecektir ve öyle yok lig karması, yabancılar topluluğu olacağını hiç sanmıyorum.
Dün Aurelio oynadı. İkili mücadelelere girdi. Sakatlanabilirdi. Sakatlansa Fb de de oynayamayacak. Ama bunu düşünmedi o forma için mücadele etti hiçbir çıkarı olmadan. Bir Türk gibi. Şu anda geçmeyi düşünenlerden hiçbirinin Milli Takımda oynayacak kalitede olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 12 kişi Türk oldu diyelim bizim lisanslı binlerde futbolcumuz var. Bu 12 kişi mi bizim Türklüğümüzü değiştirecek. Ben tekrar söylüyorum bunların arasında Milli Takımda oynayacak kalitede oyuncu yok. Olsa da o takım yine TÜRK MİLLİ TAKIMI'dır ve AY YILDIZ formadır. Onun için koşulsuz mücadele eden karşılık beklemeden elinden geleni yapan kim olursa olsun ben onu Milli Takım'da desteklerim....
Iste bu nokta onemli.Aslinda ben aurellonun gelmesine sicak bakiyordum. Cunku orada oynayanin Huseyin oldugunu dusundukce kan beynime cikiyordu. Ama sonra bizimkilerin Nobreyi Mert yapmasi. Ve daha bir suru kulubun bu ise girmesi kafamda soru isareti cikarmadi degil. Korkum bu isinde civigi cikacak diyeQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
Nobre'ye ihtiyaç yok, ama Aurelio'ya var. Aradaki fark bu. Şu an Türk Milli Takımının sol kanat sorunu var, Wederson Türk olursa bu mevkide o oynatılabilir.
Nobre yerine Nihat, H.Şükür, F.Tekke, G.Ünal, Necati, Ü.Karan, Tuncay gibi adamlar var.
ya dinini değiştirsin demiorum ama ay yıldızlı forma altında istavroz çıkaramaz.kimisi demişki her türk müslüman olmak zorunda değil demişsiniz ama bakın hristiyan olan türkleriin hepsi slavlaşmıştır her türk müslüman olmak zorundadır bakın gagavuz türkleri müslüman değildir ama slavlaşmıştır onlara kimse türk demiyor.bakın şu anda bütün türk devletleri müslümandır.yani herşeyin resmi olması gerekmez...Quote:
Originally Posted by meddah
Valla kim ne derse desin benim fikrim degismez aurelio nun milli takımda oynaması cok güzel o mevkideki acıgımızı kapattı fakat milli forma altında o hareketi yapması bence hiç uygun degil bir Türk olarak acıkcası çok üzüldüm.Hatta hiç sevmedigim futbolunuda hiç begenmedigim hüseyin oynasaydı daha iyidi hiç yoktan öyle bi hareket yapmazdı.. Türk ve İslam özdeslesmis kavramlardır
aynen katılıyorum.....Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
maça bakacak olursak şu görüldü ki en kolay rakipte olsa kapanan takımlara karşı çok zorlanıyoruz..
bazılarıda milli formayla o hareketi yapmasını kabul edemem dediğim için -rep yolluyor nedeni :fenerbahçe fanatikliği tabiki
Eksi repi ben yolladım, burada lafı bana söylemişsin sanırım. Fenerbahçe fanatikliği ile alakası yok. Ben şu an hıristiyan olsam kim ne diyebilir, Türküm ama hıristiyanım var say. Ne değişir? Herkesin dini kendine...Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Milli forma ile o hareketi yapar bence. Neden yapmasın ki? İran Milli Takımı mıyız biz? Veya Suudi Arabistan? Kendinize gelin lütfen.
Eksi rep yolladım, çünkü yorumunu ve düşünceni beğenmedim. Eksi rep yollayıp yollamama da karışacak değilsin herhalde!
Hakan Şükür için ''Fethullahçı o,almayın milli takıma'' diye haykıranlara karşı bende milli formayla istavroz istemiyorum diyebilirim
sözüm sana değil böyle düşünenlere
bazılarına oyuncuların gittiği cuma namazı bile batıyor,bende bunu anlamıyorum
Konu nerelere gelmis.
Arkadaşlar Türk olupta Hristiyan olamazmı? Peki Anelka Fransa milli takımıyla çıktığı maçta dua ediyor gol atınca secde durumuna geçiyor. Neden Fransızlar büyütmüyor?
Ayrıca Mehmet i GS li olmama rağmen se-vi-yo-rum.Çünkü Tugaydan sonraki en iyi ön liberomuz.Dinamo gibi çalıştı maaşallah.
Tamamda Hakan Sukur macta bir dua etmeye kalksa ne rejim kalir ortada ne devlet. Sorun burada ya zaten. Sen baskasina gosterdigin hosgoruyu zerre kendi evladina gostermiyorsun.Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
Aurellonunda Tugaydan sonra en iyisi oldugunu kabul ediyorum ama bu isin civigi cikacak.Sonra pisman olan gene biz olacaz soylemedi demeyin
Haan her maçta dua ederek oynuyor :) Kameralarda yakın çekim alıyor.
katılıyorum. ama kurallarda değişiklik olması lazım en az 5 yıl ideal di. şimdi adam yeni geldi mesela milli takımında oynamamış hemen türk oluyo. ya bi destur adam yeni gelmiş hemen türk o nasıl oluyo.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Ya bu Wedersonda Türk olsada rahatlasak.bence diğerlerinede gerek kalmaz.Ha unutmadan Batista için işlemlere başladı Konyaspor.
Bu bir ornek. .Anelka cuma namazini kilmaya gittiginde oven gazetelrimiz. Hakanin milli takimda cuma kilmasini yerdi. Oaly cifte standart.Konu iyice sapitti ama demek istedigim su. Hicbirzaman Turkevladina bir yabanci kadar kredi verilmiyorQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
bu arada taşkın, imzanın en üstündeki yazıya katılmamak mümkün değil. Bunun Düşünmen bence çok önemli bişi
turkiyede yetişmiş bir yabancı olsaydı oynaması dogruydu.
aurelio oynayıp kazanacaksam oynatmam. mehmet güveni oynatıp yenilirim daha iyi. bugünü değil geleceğimi kurtarırım.
hiç milli olmayan bir adamın milli takıma adaptasyonunu hiç düşünmeden ilk maçta oynatıp denemek. gencecik mehmeti düşünseydi daha ii oludu.
arjantin gencecik messisini oynatıyor. türkiye de hiç mi messi yok sizce?
bugünü kurtarma endişesidir bütün bunlar...
Var Arda var oynadı. Can oynuyor, Nuri yeri geliyor oynuyor. Eğer bu yabancı herşeyi göze alıp Türk olduysa ve Milli Takımda da özveriyle oynuyorsa bence artık bunu sorgulamak gereksiz. Sonuçta artık o da bir TÜRKTÜR ve senin benim ne hakkım varsa aynı haklara sahiptir....Quote:
Originally Posted by peluk
sıradan MEHMET olmaktansa Aurelio gibi mücadele eden bir MEHMET olmak cok cok daha iyidir
gsliler ve bjklılar bıraksınlar bu saçmalıkları
bakın beyler elinde türkiye cumhuriyetinin nüfus cüzdanı bulunan herkes türktür bu böyle bilinsin.
İşte Buda Kanıtıdır.
http://img91.imageshack.us/img91/1482/1891606zj0.jpg
Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Burda bi yanlışlık var =)
Sonradan Türk olunmaz, Ancak Türk Vatandaşı olunabilir ...
Aurelio Brezilyanın havasını unutmuştur :) O Artık Hem Türk hemde Vatandaş :)
Ayrıca imzamada yorum yapan Fenebahceli arkadaşıma teşekkür ediyorum.Ben laik ülkede yaşayan herkezin böyle düşünmesi gerektiğine inanıyorum.Ayrıca o spor yazarları Aurelio konusu gündem yapmak için irdeliyorlar..Bırakın yaa sizmi kurtaarıcaksınız milli takımı Yzarlar.koskoca fatih hoca var
Siteye koyduğunuz resimlere dikkat edin.. şimdilik sadece siliyorum tekrarı halinde gerekeni yapacağım...ayrıca laikle balantısı ne olayın?
TaşkınMahmut'a katılıyorum ve imzan çok hoşuma gitti Taşkın ;;) Keşke herkes senin gibi düşünse.
o kağıdı almakla Türk falan olmadı ancak vatandaş oldu
TÜRK oldu demek hatadır
türklük bu kadar ucuzmu allah aşkına o kimliği alan herkez türk değildir.unutmayınki şu anda terör örgütüne bağlı birçok kişide de türk kimliği vardır.
bir rivayete göre doğuştan türk olmayınca sadece tanrı dağlarının zirvesinin suyunu içmesi gerekir çünkü tanrı türke adını burda vermiş.ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem sonuçta rivayet.......
herkes "Mehmet Olunmaz Mehmet Doğulur" derken bişey olmuyoda.Quote:
Originally Posted by hurmet
Buna cevap yazınca mı oluyo ?!? nerde bu forumun demokrasisi ?!?
aurerlio 29 yasında ve gelecege yapılan bir yarırım deil. 2008 de oynayacagını zannetmem.Quote:
Originally Posted by sekopej
fatih terim onu bugunu kurtarmak için almıstır takımına.
ii bir oyuncu suphesiz ama ben olsam daha genc bir adamı milli takıma kazandırırdım
BEN OLGU DEĞİL REALİTEDEN BAHSEDİYORUM.
büyük bir rant bu
İtalya Milli Takımında şu ana kadar milli olmuş uyruklar :
Arjantin = 16
Uruguay = 9
Varın gerisini siz düşünün. Hiç yabancı olmadığını söylediğiniz İtalya Milli Takımında bile şu ana dek 16 Arjantinli, 9 Uruguaylı forma giymiş.
ayrıca almanyanın forvet hattının tamamı yabancı uyruklu.
Klose: Polonya
Podolski: Polonya
Odonkor: Gana
Neuville: İsviçre
Asamoah: Gana
Kuranyi: Brezilya
Evet, aynen senin de yazdığın gibi Almanya o şekilde.
Quote:
Originally Posted by peluk
Şu anda 28 yaşında Aralıkta 29 olacak :) Ayrıca 2008 de de oynayacak bence 30-31 yaşında bir futbolcu oynamayacaksa kaç yaşında oynayacak. Mehmet ümit takımda oynasın GS de de oynamaya devam ederse ve başarılı olursa Milli Takım'a da alınacaktır, İlk 11'de de oynayacaktır. Terim değil miydi 17 yaşında Emre'ye formayı veren. O nedenle bir korkunuz olmasın eğer o oyuncuya inanıyorsa yaşa bakacağını zannetmiyorum....