Quote:
Originally Posted by emre1905
Evet, ben Galatasaray'ı fazla takip edemiyorum ama Carrusca'nın oynaması lazım bana göre de. Niye alındı yoksa.
Belki sakatlığı vardır ama.
Printable View
Quote:
Originally Posted by emre1905
Evet, ben Galatasaray'ı fazla takip edemiyorum ama Carrusca'nın oynaması lazım bana göre de. Niye alındı yoksa.
Belki sakatlığı vardır ama.
Çok kötü bir puan kaybı yaptık. Artık buna dur denmeli. Tomas - Song ikilisinden top geçmiyor, ama Gerets artık puan kaybetmememiz gereken bir zamanda gidiyo bu ikiliyi bozup Tolga-Song yapıyor. Yapılcak işmi bu. Ve Ümit'in artık iyileştiği bir zamanda forvette Hakan var. Yahu adam kafacı diye tanınıyor, nerdeyse boş kaleye kafayla dışarı atıyor. Ümit girince zaten nasıl etkili olduğumuz görüldü. Diğer bir saçma hata ise iyi oynayan Ayhan'ın çıkarılıp Okan Buruk'un alınması. Zaten ondan sonra sürekli hatalar yapıldı. Vallahi helal olsun ya.
Gerets heralde antremanlarda görüyordur, izliyordur.. Carrusca'yı yetersiz buluyor olabilir veya dediğiniz gibi sakatlığı vardır. Bu beraberlikten sonra ben haftaya sahaya çıkacağına inanıyorum..
ohoo gitti şampiyonluk artık
taktikre bişey yok takım kötü ve hala adam gibi transfer yapılmadı
Gerets'in Sabriyi ilk 11 de oynatması gerekirdi bence..Tomas-Song ikilisini de bozmamalıydı...
Hele bir durun kaç maç oldu şampiyonluk gitti diyosunuz..
herkes bu dönemden geçecek;)Şu BJK nin futboluna bakıyorum adam gibi oynamıolar ama kazanıolarBi yerde tökezlicekler yakındır gibime gelio.
Antep'e gelince çok şanslı bi takım gerçekten.Büyümü ne yaptırdılar yaw kale çizgisinden gol kaçırdık geçen hafta:DAynı şeyler GS yede oldu
ama şampiyonluk için çok erken.3 puanlı sistemde herşey olabilir:)
Quote:
Originally Posted by ermoon
birseyi demeden gecemeyecegim. Turkiyede Hakanin oynadigi maclara bakin.Eger o macta puan kaybi yasanmissa mutlaka bu Hakanin sucudur. Okani ayhani top yapmaz.Cihan otobanm olur.Ama ilk suclu herzaman Hakandir. Vallaha bu adam aciyorum.Her mactan sonra ya dar agaci ya krallik koltugu.Hicbirzaman orta ihtimali yok. Hakan nasil oynadiga gelirsek.Hakan sansizdi.Allah askiniza Hakanin kacirdigi o kafa golunde 30 tane gelse Hakan 29 uni iceri sokar orada. Dun sansizligi yuzunden olmadi. Ayrica hala iyi oynuyor kim ne derse desin. Ha gol kaciriyo diyosan HAkan gencligindede kacirirdi.Huyu bu. Mubarek atmaya basladimi makinali gibi. Sustumuda kotu susuyor.Ayrica Ayrica Hakan yerine kim oynayacakti onuda merak etmekteyim.Ozgurcanmi. Ama Hakan clde gene golunu atar. Idam sehpasindan kralliga tekrar gecer. Ona herzaman guveniyorum ve hic suphem yok
Hakan sustumu susuyoda ömrümüzün sonuna kadar Hakan'ın gol atmasını bekleyemeyiz.. Ayrıca önümüzde ki maç Hasan Kabze oynuyor.. Ümit Karan zaten iyileşti. O zaman Hakan Şükür'ü biraz yedek oturtabiliriz..
Geretsin artık favorilerinden vazgeçmesi lazım
İlk favorisi cihan her zaman sağ tarafı koridora çeviren bir senede rahat 7-8 golde hata yapan biri.Bu bölgede sabri veya uğuru monte etmeli
Sol bektede sıkıntılarımız var.(Türkiyedeki her takımın olduğu gibi)
daha ligin başladığının 4. haftası olmasına rağmen .Fenerbahçe bugünde kaybetse fark 6 olacak ,şampiyonluk gitti diye düşünüyorum.
Bu vakitten sonra gençleştirme çabalarına başlanması gerek bence.Hakan şükürün yerine özgürcan monte edilmeli
Aydın mehmet güven uğur ve ferhat oynatılmalı.Bu seneyi kaybettik gelecek seneleri kaybetmeyelim hiç değilse
Quote:
Kac defa Hakan senin omrunun sonuna kadar bekletti gol icin soylermisin. En basiti 4 senelik sampiyonluklari hatirla.Son senesinde Hakan ligde cok mu gol atti. Hayir. Ama avrupada neler yaptigini hepimiz biliyoruz. Zaten benim Hakan durmadan ilk 11 de oynasin diye bir iddam yok ama hatirla gecen seneyi Umit karan sakatlandiktan sonra omru boyunca sus kalan Hakan sampiyonliga tasimisti sizi
Her futbolcunun bir devri vardır.Hakanın devride bitti
2002 dunya kupasindan sonrada herkes Hakanin devri bitti diyordu.Gecen senede Herkes Hakanin devri bitti diyordu.Ama o hep nedense ayakta. Elbet herzaman bugunku sansizligida olmayacak hic merak etmeyin.Hakan bu tip durumlarindan cok ustesinden geldi dahada gelirQuote:
Originally Posted by sherryy
Ben Hakan'ı herkesten çok severim.. Çünkü o Galatasaray'a yıllarını verdi.. Gerçekten Galatasaray'ı sevenlerde en önde gelen futbolculardandır..
Hakan'ın ben oynamasını isterim ama görüyoruz ki son maçlardan sonra biraz yedek oturabilir. Zaten geçen sene Ümit Karan sakatlanmasa sadece 2.yarıda maç kurtaran bir isim olarak girecekti. Bu senede böyle olmalıdır..
Hasan-Ümit ikilisi arkasına İliç sağ ve solda Arda ile Hasan Şaş. İşte kadro böyle olmalı. Dediğin gibi Eray abi: Hakan geçen seneki konumuna dönmeli.;;)Quote:
Quote:
Originally Posted by LaKe
bu taktikten hiçbişey olmaz bence çünkü tek önlibero kalıyo senin dediğin gibi olursa...tek önlibero oynayabilecek kapasitede kimse yok şuan bizim takımımızda maalesef oynayan oyuncularımız var ama tek başına yetersiz kalıyor...
Abi bırakın tartışmayı da yine gitti 2 puan
Gerets'in tavrı beni cok dusunduruyor, yonetimin transfer yapmamasi baya bi caninin sıkmıs anlasılan.
Oda doğru. Ama bunu belki bi ön libero transferi yapılabilir diye demiştim. Ama artık zaten geçti. Haklısın. O zaman Mehmet - Ayhan Ön libero. Arda-Hasan kanatlar İliç forvet arkası, Ümit tek forvet olabilir.Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
ben antep maçına gittim ...bizzat gördüm takım süper oynuyo sadece o gün şanssızdık 3 golümüz verilmedi hakan şükürün ıskaları bariz pozisyonları kaçırması iliçin direği son dakkadaki karambol ... bundan soraki haftalarda şansla beraber galibiyetlerin de geleceğine inanıyorm
Takım kötü oynamadı ki zaten. Sadece defans ve ön libero hattımız PROBLEMLİ. Gol yollarında pekde problemimiz olduğunu düşünmüyorum. O 2 golü yememeliydik.Quote:
Originally Posted by mahoo
doğru defans hattı çok sorunlu hele o ikinci golde divarra'nın bomboş kalması kolay yenilir yutulur birşey değil ne cihan ne de tolga uyanamadı orda neyse denilecek tek şey geçmiş olsun ama yönetim bilmeliki taraftarı tekrar küstürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar
cumartesi bende maçtaydı süper bi ortam vardı tribünler açısından özellikle açılan bazı pankartlar adrese teslimdi.. :)
maça gelince herkesin görüşü aynı noktada kesişmiş zaten, çok pozisyon bulduk ve cömertçe harcadık..
Halaa inatla transfer bekler olduk ama bu saatten sonra yapılacak transferinde neler yapabileceği merak konusu (gerçi yapılacağıda muallaktaya neyse ;) ), hakem için yorum bitiş düdüğü ile tribünlerden layıkıyla söylendi..
birde şuna değinmek istiyorum inanılmaz kötü bir zemin var vede nedir bunun sebebi belli değil, kim nasıl bakıyorsa bu işe eksik ya da yanlış yapıyor..