arkadaslar arda turan böyle sözler kullanmaz,kesin medyanin uydurmasi.
Printable View
arkadaslar arda turan böyle sözler kullanmaz,kesin medyanin uydurmasi.
yalanın en önde gideni bu..
kesin o olay arda ya kime benzetiliyosun diye sormşlardır arda da kimse ye diye cevap vermiştir .... sonra böyle bir yorum yapılmıştır ki ben çok maç izlerim arda stilli çok oyuncu görmedim eğer dediyse de doğru söylemiştir....
bu arada tekrar ediyorum arda dan daha iyi bir oyuncu görmedim demiyorum bu stilde çok oyuncu yok diyorum .... yanlış anlaşılmasın .... hasan şaş stilinde bir oyuncu olmadığı gibi .....
Ya siz fotomaç, fanatik haberlerine inanıyomusunuz? Adamlar baktı gündemde kim var? Arda Turan. O zaman onun hakkında yazalım ki herkes konuşsun. Artık anlayın ya şu olayları. Fotomaç ve Fanatik. İnanmayın!!!
Bu medya var ya. Herkesi bitirdi.. Allah bunları bildiği gibi yapsın.. İnsanları ne hale düşürüyorlar..
bunlar yalan haberler yazmaktan bikmadi,biz bunlarin yalan haberlerini okumaktan biktik yahu,biri sunlara dur desin.
gazeteler nsl haber yapacak..öle demeyin arkadaşlar:)
Bende fotomac fanatik ve fotospor'un haberlerine inanmam ama bu konuda Arda'dan yalanlama gelmezse bu habere inanmak zorundayız
fanatik hariç diğerleri tamamiyle bomba aklına ne glirse yzıyoralr ama fanatik ahkkında neden bu kanıyaa vardınız bilmiyorum.
ya abi bırakın ya...
İbrahimovic fener gelmek için can atıyomuşşş...
Kim demişti bunu? Fotomaç...
1 sene önce yıldıray, haöit ve hail kesin gs deymiş...
Ya BİKERE Arda Turan bu lafları söyliyecek bi adam değil seni nianıyomusun bu habere he?
Niye Arda'dan yalanma haberi bekliyoruz? O zaman fanatik, fotomaç ve fotospor'a çıkan tüm transferlerde, röportajlarda yalanma bekleyelim..Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
O başlığı acar muhabir ya da yazı işleri müdürü atmıştır.Arda'nın böyle birşey söyleyebileceğine inanmıyorum.
evet katılıyorum scolari de geliyordu.ama fanatik i ayrı tutmalıyız bence.Quote:
Originally Posted by hakan sükürü
evet o baslıgı yle yazmıslardır haberi hazırlayan(dd) helal olsun arda a suanda en cok senin forman satılıyor sen bun hakeediyorsun
fanatik e bakıorum tmm yarısı reklam hatta hiç trasnfer haberi yok ama fener e trezeget gelcek, gs yte diarra salı'ya geliyor, gibi yazıları okuyup umutlanmak tan iyidir..
Hatırlarım da, bize robert pires gelcek die uyuyamazdım bea:D..
Word'de kendi kendilerine yazmışlar heralde bu haberi :n:
babasını mahçup etmemek için harçlık istemeyen bi insan bunu diyebilir mi?elinizi vicdanınıza atın be...adam demiştir ki benim tarzımda oynayan yok bunlar nereye çekmiştir...
Evet bencede..Quote:
Originally Posted by ermoon
Tüm röportajlardan sonra eger haber gercegi yansıtmıyorsa yalanlama beklerim