Zico,Gerets ve Tigana siz olmazsaniz ahhh bu lig cekilmez...
Printable View
Zico,Gerets ve Tigana siz olmazsaniz ahhh bu lig cekilmez...
Zico ne yapmaya calisiyor anlamis degilim :)
tuncayi oyundan aliyor Tümeri sokuyor fakat tuncay tümerden daha cok kosan ve defansa yardim eden bir futbolcu ve kerimi alip önderi soktu önder kanat oyuncusu degil o bolge icin cok yavas bir futbolcu bence onun yerine mehmeti oyuna almaliydi.
bence Zico Newcastle macindan sonra hemen gönderilmeli
Evet her sene anadolu takımları bir süre sonra bocalardı. Peki bu sefer buna önlem almış olamazlar mı? Manisaspor iyi gidiyor. Daha doğrusu rakipleri puan kaybettiği için iyi gidiyor.
Maçı izlemedim çok mutluyum iyi ki izlememişim 2-0'dan maç verdiğimiz için cıldırırdım herhalde.
alışkanlık oldu artık önce galatasarayın berabere kalmasına üzülüyorum arkasından fbnin puan kaybetmesiyle teselli buluyorum.newcastle maçında bu fbnin işi hiç kolay olmayacak.
kendime inanamıyorum ya 2 haftadır bütün maç tahminlerim tutuyo :eek:Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
iddaa oynasana cihan:DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
ben , beni cehenneme sokabilecek bişeyle uğraşmam;)
tartışan kişiler gerekli uyarıları aldı
Mac Ankara'da ben Ankara'da ama ben macta degil :D
Ne zaman maca gitsem FB beni uzerdi, son yillarda maca gitme aliskanligimi azalttim ama bu da ise yaramadi. :D
Dun ne maci seyrettim, ne de golleri gordum. Ama bu bile yeter Zico dememe engel degil.
Kendi de kaybetmiyor..Quote:
Originally Posted by ermoon
Namağlup, 6 haftadır kazanıyor.. Dahası lige, Beşiktaş-Trabzon-G.saray triosuyla başladığı halde..
Bir de bu açıdan bakmak lazım.. Kaybetmediği takımlar da diğerlerinin kaybettikleri.. Sonuçta Lig..