vallaha bende çok üzüldüm ya o takımın abisiydi resmen orkestraydı:(
Printable View
Mehmet Topuz'un uzaktan şut kesinlikle arttırılmalı. Her maç 10 tane uzaktan şut çekiyor Mehmet Topuz oyunda, bir tanesi bile kaleyi tutmuyor. Oysaki gerçekte çok isabetli vuruşlar ve goller atıyor.
Bir de Topuz'un orta yapma, hırs vb. özellikleri de arttırılabilir.
Mehmet Topuz'un sözleşmesindeki 2 milyon paunda serbest kalır maddeside kaldırılsa iyi olur o madde yüzünden çok ucuza başka takımlara gidiyor...
7.0.2 de var elhadjı de bu sorunu cozduk. Kayserıde kalıyo
onca teknık dırektor arasından bülent korkmazı elinden kaçıran hıkmet karaman yılmaz vural erdogan arıca gibi tecrübeli kaliteli hocaları bosta olmalarına ragmen almayan (yılmaz hoca da bosta sayılır yanı kayseri alabilir) ersun yanal gibi kendini defalarca kanıtlamış boşta olan hocayı almayıp tolunay kafkasla devam edeceğiz diyen yönetime şaşırıyorum tolunay bu takımı kaldıramaz ne tecrübesi var ayrıca kayseride bu yanlışlar 2 sene içinden diğer anadolu takımları kalıtesine düşer yazık gerçekten
Mehmet Topuz'a,
-Shoots from distance ve shoots with power preffered move'ları eklenmeli.
-Ayrıca long shots özelliği en az 18 olmalı.
-Sol ayağı da 12 olmalı
fiziki özellikleride mutlaka artırılmalı mehmet topuzun
yok ya tolunay kararı hakikatten çok kötü ilk birkaç hafta takım kötü giderse ne olacak bu sefer tolunayı gönderecekler çalkantılar vs hem kayseride tam işlerin rayını oturması gereken bir dönem gökhan ben gidicem diye tutturdu buna tolunaymı dur diyecek halbuki bir yılmaz vurul ersun yanal özellikle bülent korkmaz yepyeni bir heyecan yaratırdı takıma bence tolunayla oyuncuların arası ertugrul gibi olmayacaktır
bugğn fanatikte okudum ısrarla galatasaraya transfer olmak istiyormuş
yok haberi yapan adamı iyi biliyorum doğruluk payı yuksektir
Bülent Bölükbaşı takımdan ayrılıyormuş dinlediğim kadarıyla.Birde ciddi bir sakaktlığı var.Oyuna eklenmesi iyi olur.
Gokhan Unal'in bonservisinin %40'i Genclerbirigi takimina aitmis.
http://www.kayserispor.org/index2.as...tay&tid=206982
Bence kesin bir kaynaktan öğrenmek gerekir. Siteden herhangi bir üye bunu yazan ne kadar güvenilir acaba
Mehmet Topuz'un uzun sut , frikikleri ve özel yetenegi yükseltilmeli.
yazmayı unutmuşum geçen datada yanlış olmuş ergün teber erciyessporda geçen sezon devre arsında kiralanmıştı şu an kulübüne döndü ve bugünkü başlayan antremanlara başladı
Kayserili hemen hemen her oyuncunun özelliklerinin biraz artması gerektiği kanaatindeyim.Oldukça etkili oyuncular var.
Ancak İLHAN PARLAK...
Oyunda bana göre çok abartılı yapılmış diye düşünüyorum.Özellikleri biraz aşşağı çekilmeli.
Ancak Denizcim dediğin gibi Gelecek Vaadeden...
Hemen 1 sene içinde yıldız olmasın :) 2-3 sene sonra özellikleri artsın :)
Ilhan Parlak biraz abartılı olmuş haklısın.
evet 2-3 yıl içinde yıldız olsa daha iyi olur
Franco Cangele ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.Yeni sezonda 19 numara giyecek
Bence İlhanın özellikleri çok iyi yapılmış.Çünkü Türkiyenin gelecek vaat eden golcülerinden birisi.
Burak abim sağol ama çok çabuk yıldız olmamalı :)
Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi...
Oğuz Bülent'in özellikleri elhadji' update ile yükseltildi.Artık sorun yok.
Denizcim aynen katılıyorum...Demek istediğim oydu...
bak bunu bilmiyordum abi o zaman yapacak bişe yok adam iyi oynuyo:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor Transferlerde Son Durum(Güncel)
Gelenler:Franco Cangele, Mehmet Eren, Koray Çölgeçen, Savaş Yılmaz, Serhat Gülpınar, Durmuş Bayram, Juan Pablo Avendano, Turgay Bahadır, Ali Çamdalı, Hasan Sönmez
Gidenler:Bülent Bölükbaşı, Fabian Mendez, Samuel Johnson, İlhan Parlak, Ergün Teber, Eder, Ümit Aydın