-
Ben bu taktigi simdi denedim ve sonuc...
chelsea 0 - 3 Arsenal ben chelsea yim ve sutum bile yok.rakip hemde 9 kisi...
screenshot eklemeyi bilmiyorum soylerseniz eklerim...siz de bu rezaleti gorun...Taktigi yapan arkadas kusura bakmasin ama sonuc ortada...
-
-
Quote:
Originally Posted by
3kk
Tek maç ve emek çöpe.
Sağlık olsun kardeşim...
HEr zaman eleştri olacaktır ama rezaleti görün demek biraz ağır kaçmış boşver kim ne derse desin ondan önceki arkadaşta başarılı sonuçlar almış onu da tebrik ederim...
-
Hocam kusura bakma yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...Bi anlık sinirle sölyedim sanırım...Umarım beni affedersin...Biraz ağır bir eleştiri oldu...Ama ben şöyle bi şeye inanmıyorum,yani takım taktiğe alışacak diye bişey yok,bunu bi kaç kişi kendi kendine oyun gercege benzesin diye uyduruyor ve bizlerde kendimizi kandırıyoruz,bunu da kabul edin artık...İleriki zamanlarda bakın ve görün öyle bi taktik çıkacak ki,daha ilk maçta uyguladıgınızda rakip sersem olacak...Taktiğe alısma falan filan hikaye kendimizi kandırmayalım lütfen...Saygılar...
-
bu taktik küçük takımlara karşı ezici ancak kendinden güçlü bir takıma karşı savunmada açık veriyor.
-
-
Olumlu veya olumsuz yorumda bulunan herkes sağolsun....
-
ne demek kardesım tabıı kı.
Devamını beklıyoruz
-
İnş. kardeşim devamı gelecek...
-
closing down alan daraltma deilmiydi ben öle biliyodum
bu arada türkiye ligi gibi küçük liglerde denenmiş taktikler büyük liglerde pek etkili olamıyor
-
Arkadaslar taktik dediginiz oyle 2 - 3 mac oynanarak denenmez ben 1 Sezon boyunca kullandim mukkemmel deil fakat kotu bi taktikte deil BJK yi sectim 1 sezon sonunda uefa dan sanssiz bi sekilde elendim, turkiye lig sampiyonlugu elde ettim, turkiye kupasinda finalde elendim. Ayrica dip not olarak 1. Sezonun sonunda Avusturalya milli takimindan is teklifi geldi takimda oyunculari pek fazla tanimamama ramen taktigi denemek icin kabul ettim ve ayni sezon icinde Avusturalya yada Asia Kupasini aldirdim fena bi taktik deil kullanmanizda fayda var derim/