Kevin Larsen var bence çok müthiş bi oyuncu ve ayrıca ilk senesinde çok ucuza geliyor tavsiyemdir. ML oynatanlara duyurulur
D/WBL için de Marcelo 5 ml. Euroya ilk sezon kadronda bırakırsan 1 sezon sonra bi daha alamicak hale gelirsin :D
Printable View
gerçekte r,madridin marcelosu
marcelo cok iyi beyler
Antony Vanden borre süper ya hele 2. senesinde
Bu oyunu oynayan herkez maxim tshigalko'yu bilir. bu oyundada demek için almıştım , özellikleri fazla iyi olmasada , takıma alıştıktan sonra özelliklede sol tarafta oynatınca gollerine basladı. Her macta gol atamasada sezon ortalaması 20 gol üzerinde . Merak ettiğimm diğer bir hususta ; acaba ilk oyunumda mı böyle denk geldi bu adamdı. Fakat şu ana kadar 10 oyuna başladım ve hepsinde bu oyuncu aynı performansa ulaştı. Birde Vestel Manisada oynayan Selçuk inan var . İki ayağınıda kullanan bu oyuncu illerleyen yıllarınızda hem bir gelir kapısı hemde muhtesem bir gol ve pas makinası olacaktır.
Ernesto Farias...
Kezman'i iyiki almsim.
julio baptista,vede portolu anderson ikiside müthiş oyuncular
kevin vandenbergh gittiğim her takıma alıyorum süper bi adam
Rafinha müthiş bir sağ bek.Bir de Fred gerçekten iyi performans gösteriyor
En iyisi bence FM de Mateja Kezman orta sahada Mehmet Aurelio Muhammed Sissoko
Yabancı olarak Sherman Cardenas (AMRC) tek geçerim, onun gibi Marcelo(WBL), Alexandre(FC), Kerlon(AM/FC), Michael Shmoller (DC/DMC)(ismini yanlış yazmış olabilirim sonucusunun) , mükemmel genc yetenekler....
Yerli olarak da Nuri Şahin ne pahasına olursa olsun alınacak bir oyuncu, Forvete Necati Ateş, Gökhan Ünal, orta sahada malum Nuri, Tuncay ve Yıldıray da felaket oynamasına karşın fiyatı biraz yüksektir...Defansta ise Hamit Altıntop sag kanattan yılan gibi süzülür arı gibi sokar :)
Bir de Sultan Cem diye bi eleman var gencecik yanına Erkin Caner i koy akıllara zarar oyun oynuyolar...
Aklıma geldikçe yazarım ....
Aklıma gelmişken kaleci olarak ta yerli ısrarınız varsa Gökhan Tokgöz, Rüştü ve Volkan Babacandan şaşmayın... Altyapınız saglamsa ve geliştirme yaptıysaniz kendi kalecileriniz cıkacaktır...
Altyapı bu oyunda cok önemli arkadaşlar akıllara zarar oyuncular yetiştirebiliyorsunuz..15-16 yasındaki özelliklerine kanmayın ısrarla çalıştırın 18-19 yaşında as takıma rahatlıkla cıkarabileceginiz oyuncular yetiştirebilirsiniz...18 yasında pilot takımınıza kiraya yollayın mac tecrubesi edinsin ihmal etmyin...Bunlar önemli faktörler kullanın derim..
mokoena birde gokhan unal.barcayi deplasmanda 3-0 gecerken inanilmazlardi.
bence marcus bent i aL işine yaRAr hemde ucuz
elbette ki jermain defoe iyi bir antrenman programi ile de super bir forvete sahip olursunuz
michel schmoller ve kerlon süper oyuncular yaw
Brezilyalı Bruno Cesar 18 yaşında AM/FC oynuyor çok beğendim..yaşı genç olduğu için rotasyon uyguladığım maçlarda oynuyor şu anda 5 maçta 4 gol 2 asist yaptı..
kaleci igor akinfeev i real madrid e getirdim adam gol yemiyo ya
van buyten kesinlikle adami roma ya aldim her mac macin adami oluyo defansda durdugu yetmezmis gibi bi de gol atiyo
d.carvalho (amc) - manuel fernandes (mc) - koray içten (dl,wbl,ml) - cem sultan (sc) - özgürcan özcan (sc) - oğuz sabankay (mc) - jose sosa (amc) - muntari (ml,mc) - vitolo (dm) - mehmet topuz (dr,mr) - hamit altıntop (dr,wbr,mc) - wagner love (fc) - gökhan ünal (sc)
bazılarının pozisyonlarını eksik yazmış olabilirm..
hepsini tawsiye ederim, hepsini deneme fırsatım oldu
adu ve kompany
adu'yu denemeye korkuyorum. malum, galatasaray ile oynuyorum ve 6 yabancı sınırımız var.
onu almak için 3 sezondur 7.50'nin altına dü$meyen carrusca'yı mı, 28 milyon $ verdiğim raul garcia'yı mı, wonderkid'im kerlon'u mu, kalemi kapatan mihaylov'u mu, defansın belkemiği garay'ı mı yoksa 62 maçta 58 gol atan mauro zarate'yi mi satayım.. :)
zarate eski takımında böylesi bir performans ile oynuyordu.. yeni aldım :p
Her zaman Freddy Adu çünkü ne zaman alsam en az aldığım fiyatın 3 katına satyıyorum.Bunun yanında da kazandırdığı kupalar da cabası...
kesinlikle eddie johnson.hem hızlı, hem fiziği iyi, hem kafacı ,teknik, bitirici,
ideal forvet..
3.sezonum austalia yı çalıştırıyorum ayrıca tim cahill öğrencim olur uzak şutlarına hastayım. peter crouch aldım GS için biraz zor ama başardım
M.unt john o-shea aldım tavsiye olunur. 3.sezonda daha transfer yapamadım iyi transfer araştırıyorum
arkadaslar westham utd de etherington var bi arkadasim tavsiye etti bence aldi mukemmel 14m ytl kapattim isi
bide berbatov var arkadaslar kesinlikle sart sinan kaloglu da supper
fernando gago dm oynuyo ve iyi isler cikartiyor
uğur yıldırım süper iiiki almışım tam bir frikik ustası ve bitiricilik süper sağ forvette süper oynuyo bu 1, 2. olarakta lille den DM mevkisinde oynayan jean II makoun süperadam 23 yaşında kesin alın derim..
eddie johnson yada cesar delgado ikiside çok iii ama cesar delgado büyük takımlarda pek iş yapmıo helede tek forvet oynuosanız güwenmein derim ama eddie johnson her şekilde oynar
tek kelimeyle de guzman ve modric
Sergey Kissssssssliy mutlaka öneririm.80K'a aldım şimdiki değeri:15M Her maçta gol atıyo
farfan ve jose sosa gerçekten benim uefa kupası ve sampiyonlar ligi kupası almamda en büyük işleri onlar yaptılar
vitti vitti vitti forvette aldığım en iyi oyuncu sanırım herzaman söylüyorum bu adam manyak :D
şuanda real madrid ile şampiyonlar ligi yarı final oynuyorum ve capello nun demeci şöyle vitti çok tehlikeli bir oyuncu :D eee kimin oyuncusu
Tiago de Oliveira (ST) Adamı 2 Milyon € Aldım Adımın Bonservis Bedeli Suan 12 Milyon € İngiltre Liginde 18 Gol Attı Düşünün Yani Adam Daha 21 Yaşında Bence Herkese Öneririm Gremio Takımından Aldım Ben Bu Futbolcuyu Shevcenko Y a p a c a m :D
sıtenın unoffıcıal yamasını yukleyenler canerı kesınlıkle kacırmayım derım adam super super
anderson(porto) karim benzema carlos tevez