şükür dedinde aklıma hakan geldi halanın sakat olmasa gs bugun bu kadar ıyı oynayamazdı bence
Printable View
Aynı renk forma yaktı"
Galatasaray'a ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 3-1 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı konuşmada, aldıkları mağlubiyeti takımların aynı renkte forma ile oynamasına bağladı.
İki takımın da aynı renkte forma giymesinden dolayı oyun oynamakta zorlandıklarını ifade eden Uygun, "Oyuncum rakibe kafa ile top indiriyor. Hakemlerin buna dikkat etmesi gerekirdi." dedi.
Bu sebepten dolayı maçın başlar başlamaz bittiğini ifade eden Uygun, oyuncularını gösterdiği performanstan dolayı kutladığını ve ellerinden geldiğince futbolun güzelliklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.
Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taş da, Bülent Uygun gibi formalardan şikayetçi olurken, ev sahibi ekibin konuk ekibe göre formalarını değiştirmesi gerektiğini ifade ederken maçın öncesinde bu konuda Galatasaraylı yetkilileri uyardıklarını belirtti.
Bu sene izlediğim en mükemmel Galatasaraydı.. Taraftar harika, takım harika, goller harikaydı.. Arda kendini affettirdi, TURKSPORTALLI ASLANLAR uğursuz olmadığını kanıtladı, İlic gol orucunu bozdu, her şeyiyle mükemmeldi.
başka mazeret mi kalmamış ;)
cok guzel bi oyun vardi sahda rahat oldu ayrica TURKSPORTALLI ASLANLAR uğursuz olmadığını kanıtladık....
Ama benim bildiğime göre, karşı takım evsahibine göre farklı bir forma giymeliydi. Yanlışmı biliyorum? :rolleyes:
Yine yan toptan gol yemişiz.Acaba kaçıncı oldu bu merak ediyorum 3 tane liverpooldan 2 tane bordodan psv'den bir tane aklıma gelenler ligde de 10 olmuştur heralde bu.
sivasın deplasman forması beyaz değil mi niye direkt onunla çıkmamışlarki :roll:
haftaya devamını getirebiliriz umarım yoksa bi anlamı olmayacak bu güzel oyunun.bir maçı daha boş geçmeyen galatasaray savunmasını da ayrıca kutluyorum.
mükemmel bir futboldan sonra,ligde besiktasi,trabzonu,manisayi deviren fenerbahce ile berabere kalan sivasi 3-1 yendik,hemde tarihi farka gidebilirdi mac.takimimi yürekten kutluyorum,arda kendini affettirdi takima.artik yarin fenerbahcenin puan kaybetmesini bekliyecez.eger fenerbahce puan kaybederse haftaya lider galatasaray olur!!!
galatasaray çok garip bir takım hiç beklenmedik yerlerde kötü oyun puan kaybı sonra pat bir güzel oyunla karşımıza çıkıyorlar gs yi tebrik ediyorum
gs yi tebrik ederim..morale ihtiyaçları vardıı
G.Saray'a Ceza Gelebilir!
Galatasaraylı taraftarlar Sivasspor maçı sırasında, özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında sürekli olarak Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahürat yaptılar.
Federasyon temsilcilerinin, kötü tezahüratı rapor ettiği ve Galatasaray'a ceza verilebileceği öğrenildi.
hoşgelsin ne diyelim
para cezasi gelirrr
gelecekse para cezası gelsin.. bu taraftara değer..