gardaş ellerine sağlık harika olmuş allah razı olsun sen hep bu forumda kal babaaaaaaa
Printable View
gardaş ellerine sağlık harika olmuş allah razı olsun sen hep bu forumda kal babaaaaaaa
Kardeş saol bunların hepsini sen yazdıysan ayrıca teşekkür ederim.
Sen de sağol. Evet ben yazdım.
karışık ama güzel sağolasın
1-2 kere yapıldımı kolaylaşıyor.Bende Emrah abiden öğrendim golleri video yapmayı..
amma yararlı
Arkadaşım bunu anlatmak yapmaktan çok çok daha zordur eminim.. Bu yüzden uğraşın ve emeğin için helal olsun diyorum. Arada youtubeda görüyordum böyle videolar ben de yapmak istiyordum. Karışık gibi duruyor ama adım adım anlattıklarını uyguladığımda eminim olacaktır :) Çok teşekkür ediyorum şimdiden...
Ek:
İşe programları indirmekle başlayacaktımki kotamın dolu olduğu aklıma geldi. Artık bir hafta bekleyecem. Yalnız bir şey rica etmek istiyorum. Resimli anlatımlarda kullandığınız proramların versiyonlarını yazabilir misiniz? Çünkü bazen o programların güncel versiyonu çıkmış olabiliyor ve ss'ler ile uyuşmayabiliyor. Gerçi yine anlatım sayesinde yapılabilir ama versiyonu bilip ona göre indirirsek daha iyi olur diye düşündüm...
Tekrar teşekkürler...
maçı kaydetmeyi akıllarına getirmişlerde daha önemli olan gol kaydetme neden yok ki oyunda çok saçma olmuş.Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler :))