Tecrübeli oyuncuları daha çok severimanvak gençlere de şans veririm
Printable View
Tecrübeli oyuncuları daha çok severimanvak gençlere de şans veririm
yerine göre değişir ama ben ikisinin harmanlanmasından yanayım;)
defans kanatlar ve forvet genç ortasaha nın ortası 27-30 GK 31-35
Ben Gencleri 2 sezon kiraya veriorum.Gelediklerinde As Kadroyu kapıyolar.Orada kendilerini Gelistiriyorlar;)
her zaman genc
tecrübeliler..
her zaman genc aslinda takimda tecrubelilierde olmasi laaazim bir arada oynatinca daha cok verim aliyosun
arkadaşlar takımımız bence 18 ila 30 yaş arasında kurmalıyız hepsinin özelliklerini takımımıza yansıtmalıyız tecrübeziler topu uzaklaşırmakta kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda atamıyolar ama tecrübeliler bunlarda ii ama gençlerde fazla koşuyor ispatlamak için kendilerini
15-16 tane genç alırım takımıma 8-10 tanede tecrübeli.maksat genç oyuncularım tecrübelensin:D
Bunlardan karma bir takim yapilirsa iyi olur kanimca ama kalecinizin tecrubeli olmasinda fayda bak cunku genc kaleciler bazi buyuk maclarda hatalari cok kotu oluyor ama yinede ikisinden bir karma bir takim iyi olur
ilk 11de 3tecrubeli yeter bence
kaleci defans ortasaha
mesela mondragon - song - tugay
bana yetio
iii genç oyuncu bilen varmı
bence de genç oyuncu olmalı.ben oynadığım takımlarda fazla tecrübeli olmaz.hep genç olur.anca 1 tane vardır tecrübeli.genç her zaman daha iyidir bence.
Ama kalecilerin tecrübeli olursa daha iyi
ya çok genç oluncada olmuyo çok yaşlu oluncada ortasını tutturmak lazım yani.
walla her zaman genç derim
bence karisik. en iyisi :)
Bence gençler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yha arkadaslar genç veya normal iyi ve ucuz oyuncu bilen warmı
kadro yaş ortalamam 24 CL yi aldım ve basın bile şaştı bu oyuncularla hala devam edecekmisiniz diye soru yoneltti kızdım bağırdım çağırdım herkesi yenecek güçte bu oyuncular diyede muhabiri tersledim :D
gencler gelisiyo ama tacrubeliler hep ayni kaliyo ya da gucleri dusuyo onun icin ben gencler diyorum/
yakinda fm turnuvasi var ag dolmadan yeinizi alin
ag adresi=fm207
sifre=1
bence yasli olmayan tecrubeliler:D
GOLcüLerden biri ve PLAymaker kesinLikLe 25in Uzerinde OLmaLı.. dC de Oynıycak Oyucuda tecrubeLi OLMaLı... ama kanatLar genç ve süraatLi oYuncuLar Şart..YedeK KuLubesinde de mutLaka TecrubeLi bir PLaymaker ve DC oLmak zorunda.. yoksa takımı 19 20 yaşında oyunculardan kurarsak saçmaLık oLur..
Ben Tecrübeli oyuncuları tercih ederim Futbolcuların hepsi Neredeyse Hepi Kariyerinin Doruklarına 27-30 yaş arası Ulaşırlar Yani Bu demek Oluyorki Tecrübeli oyuncular Daha iyi ;)
Duruma göre değişir.
Şimdi decrübeli bir oyuncu gördüm fiyatı düşük veya sözleşmesi bitiyor. Bir numaralı tercihim olur.
Ama genç bir oyuncu var Fiyatı makul hemen alırım ve uzun yıllar takımda tutabileceğim bir sözleşme yaparım. İlk yıl oynatırım eğer beğenmezsem kiralar bir yıl sonraya saklarım.
bence her ikisinin harmanı olması lasim örneğin defansın ortasına kaleye ve forvete kesinlikle birer tecrübeli isim lasim. bek ve açıklarında hızlı gençler olması gerekir
Ben oyuncularımdan sonuna kadar faydalanıyorum.Amaa şöyle mesala..Yaşlı oyuncular sürekli aynı performansı gösteremiyorlar tabiki bende önemli maçlarda yer veriyorum ve sonuç.. mükemmel..
Böyle oynatarak en üst seviyede verim alıyorum..bu maçlarda 9-10 puan
mutlaka alıyo..
Gençlere daha çok yer veriyorum.ama..
Tecrübeli tabiki
genc daha iyi cunku yaslilarin ozellikleri giderek dusuyor ama takimi tamami p.a si yuksek olmasina ragmen c.a si cok dusuk oyunculardan kurarsaniz o zaman takim basarisiz bi futbol oynar bu yuzden kendini biraz da olsa gelistirmis olmasi sart ama dedigim gibi p.a si yuksek olan genc alirsaniz ilerde dunya yildizi olur
1 defansa birde kaleye tecrübeli yeter
Takımda para yoksa tecrubeli tabi , unattacked yani takımsız adamlar süper olabilir mesela guardiola yıllara meydan okuyor , bjkye 34undeyken figoyu getirdim cok iş gördü adamlar hem ucuza oynuyor hem genç egitiyor.
bence genç tecrübelilerin ozellikleri zaman artarak düşüyor
24 genc takım
25 tam takım yası
26 bıraz genc oyuncular monte etmek lazım
bnm felsefem:D
bnce genç oyunmcuşlar güçleri çabuk tükenmio ve sürekli baskı kuruolar bn fb ile oynarken yaş ortalamasını 23'ten fazla çıkarmadam sayısız başarılar elde ettm
bence tecrübe çok önemli ama aralarına gençleride serpiştirmek lazım
Ben TECRÜBELİ'ler diyorum...
Ben oyuncuların mentalitelerine bakarım diğer oyuncularla kıyaslarım ona göre oynatırım.Mentalitesi yüksek olan 35 yaşında da olabilir 17 yaşında da farketmez.İyi olan formayı alır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.turksportal.net/makale/fm/468/
Gençlere ders
Evet oyunumuzun yeni özelliklerinden biride abilerin genç oyuncuları yetiştirebilmesi...
Bu özellikten faydalanmak için takımımızın 18 yaş altı kadrosundaki yetenekli oyuncuları seçmenizi tavsiye ederim. oyuncunun üzerine tıkladıktan sonra player interaction a tıklıyoruz orda Learn from player diye bir başlık var orda bu oyuncuyu hangi oyuncunun yetiştirebileceği yazıyor. Bunu sağ alt köşedeki oyuncu ismine tıklayarak değiştirebiliyoruz.İstediğimiz oyuncuyu seçtikten sonra karşımızda 3 seçenek kalıyor. Bunlar:
1. State that you see ..... as the ideal role model for ..... : Bunu seçerseniz genç oyuncu bu oyuncunun bütün özellikerlini alır
2. State that you think ..... would benefit by adopting ......'s approach to the game: Burda sadece oyun stilini örnek alır
3. State that you think .... can learn from ....: Burda ise çok az bir gelişme sağlayabilirsiniz.
çok çok teşekkür ederim tvolkan çok saol kaç gündür bunu araştırıyorum çok teşekkür ederim:)
bence genç oyuncular daha hırslı ve giderek iyi oynuyorlar ben tabancı genç oyuncuları keşfediyorum hemen alıp oynatıyorum size önereyim luizao cruzeiroda oynuyo gelecegin yıldızı bence