beyler daha sakin we daha saygılı oLaLım lütfen...
Printable View
beyler daha sakin we daha saygılı oLaLım lütfen...
1-)Akıl yaşta değil baştadır.Tecrübedir yaşı önemli kılan.Senin yaşına geldiğimde bende bu daha önceden edindiğim kötü tecrübeleri başarıya çevireceğim.Quote:
Originally Posted by Makaay
2-)Hak bulmuyorum sadece site adminlerinin adam adam yazsn diyerek verdiği hakkı ve beynimin bana lütfettiği tartışma hakkını kullanıyorum.
3-)Kendi yaptığım çeviriyi yayınlayamayınca sınıfa dağıttım dediğim gibi.Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.Sonra üzerinde biraz daha çalıştım ama TSP ve de Volkan abi beni mat etti v2 ile.Bende bıraktım.Zaten boşa çalışıyordum.Kendim bile TSP'nin yamasıyla oynadım.En sonunda ise kendi yaptığım yama iptal oldu.Sildim yeryüzünden Tsp yi yenmem imkansızdı.
4-)Valla son mesajım demişsin ama saldırmassan son mesajını asla atamayacaksın...
Bak cocuk benim asabımı bozma.Sen kimsin bu alemi ne kadar tanıyorsunki bana ögretmeye calısıyorsun? Senin yasın kadar patch yapmısım ben bu aleme.Benim damarıma basmayın daha fazla yoksa cok daha agır laflar edecegim.Terbiyesizlikte bir yere kadar be.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya sizinkide o hesap.Adamlar calıntı dosyayı yayınlıyorlar forumlarında sonra gelmiş laf ediyorlar bize niye hırsız diyorsun diye.Kendinize gelin haddinizi aşmayın.Benim en az 5 tane update im bu şerefsiz site tarafından calındı neyi kime ögretiyorsun sen? Ortamı bilmez,olayları bilmez aklının yettigince ki yetmedigi ortada amacsızca,şuursuzca birşeyleri savunur burada.İlk önce yararlı birşeyler yapın ya da olayları görmesini ögrenip adam statüsüne gecin de öyle konusun!
GOOGLE SANA ETMEDİĞİM LAFI SEN NİYE ÜSTÜNE ALINIYORSUNKİ NEDİR BU EZİKLİK PSİKOLOJİSİ?
Adam statüsünden sesleniyorum:
Peki.Fakat suçlamaların bir yandan da bana hitab edecek biçimde.yaralı olduğuum bölgeden gocunduruyorsun...
Makaay kardeş,lütfen mesajında kimlere hitap ettiğinide belirt,valla ben hiç bişey anlamadım...Bana mı diyosun,yoksa diğer tartıştıklarına mı ? Bunların cevabını verirsen sevineceğim... :)
nabıyım benmi yayınladım sitede ayrıca ben o zmn dedim başımıza bi iş gelir ben sorumluluk almıom die sorabiliirsin tamammı asıl sen doru konuş yaş hakkındada senin büyüklük kompleksin var heraldeQuote:
abicim bu uptage ler neden yayınlanığo he paylaşmak için dimi ben daha yeniyim ve izni aldım olay ortaya çıkıncada abilerime aynı şu mesajı attım yalanım varsa biri mudahale etsin ben sizin sitenizde olan paketleri yamaları nasıl kullana bilirim daha doğrusu kullana bilirmiyim kullanırsam ne şekilde kullana bilirim dieQuote:
THE_THE SANA DA DEMİYORUM GOOGLE A DA mesajın altına hemen mesajımı yazmak istiyorum ama araya girince siz size söylenmiş gibi oluyor ben sizin için diyeceklerimi dedim.Bundan sonra yapacaklarınız öncekileri temizleyecektir bir nevi dedim daha ne diyim size.
sana aynen katılıomQuote:
Originally Posted by umutcanerkut
Konu çok uzadı. Ve umutcanerkut ve akrepveumut lütfen konuyu farklı yönlenere çekmeyin. Bakın FM Türkçe 2006 hakkındaki yazılarımız sitenin ana sayfasında var.
Tartışma olacak çünkü emeği çalınan insanların hislerini anlamak çok zor ve bu tepkileri normal karşılıyorum. Ama lütfen sahşi tartışmaları forum özel mesaj servisini kullanarak yapın.
Bizim iznimiz olmadan çalışmalarımızı yayınlamak yasaktır. Türkçe FM2005 bizim eserimizdir Soccercenter.net ile bu çalışmada ortak çalıştık ve FM2005 den FM2006 ya uyarlanan dosyamızda bizim tarafımızdan yapıldı. Başka sitelerin bunları kendi adları üzerinden ellerine geçirip büyük iştahla yayınlamalarıda haliyle suç teşkil eder.
Türkçe FM 2006 şu anda Turksportal tarafından çıkmadı ve yayınlanmıyor haliyle piyasada dolaşan dosya bizden çalınan bir çalışma ve iznimiz dışında yayınlanamaz. O dosyayı yayınlayan ve yayınlamayı ısrar eden sitelerle uğraştığımızı görüyorsunuz zaten.
O sitenin sahibi sizleri kullanmış arkadaşım sizde hiç sesinizi çıkartmamışsınız. Oyun ismini ve başkalarının çalışmalarını kullanarak birileri kazanç sağladı ve diğerleri buna seyirci oldu. Biraz geçte olsa hatanızı görüp özür dilemeniz güzel. Şimdi bundan sonra böyle şeylerden uzak durun, keyif aldığınız oyun ve futbol için yazışın, paylaşın, herşeyi zamana bırakın sizi daha iyi tanıyalım.
Kimse dışlanmıyoruz ama olanlar kabul edilir gibi değil emekleri çalınanlar açısından. Sizlerde olaylarla bağınız olmadığını iddia etseniz bile ister istemez o sitede görev aldığınız için dolaylı yoldan olayların içinde kalıyorsunuz.
Konuyu kitliyorum çünkü artık olay iyice saçmalamaya doğru ilerliyor. Forumlarımız yenileniyor, bilgi paylaşımı, futbolun ve FM için daha fazla severek zaman harcayacağımız yeni forumlarımızda ön plana çıkıp bu adamların harbiden böyle bir işle alakası yoktu diyebileceğimiz şekilde davranmanız dileğiyle.
Herkes kendi sorumluluğunu bilsin hepimiz aklı başında insanlarız, kimseyi rencide edici konuşmayalım, forum kurallarına uyalım, illegallikten uzak duralım.
Umut'a bizim sitemizde yayınlalan yamaları, yamayı yapan kişiden de izin isteyerek kendi sitesinde gerekli bilgileri vererek yayınlamasına izin verdim. Barış sanırım piyasada dolaşan tr yamayı sanmış tabiki şuanki 2006 için dolaşan TR yamayı yayınlama iznini kimseye vermedim zaten dediğim gibi yamayı uyarılarımıza rağmen yayınlayanlar da dağıtanlar kadar suçlu oluyor.Quote:
Originally Posted by umutcanerkut