ali samiyeni 50 000 kişilik yapmıştım. nasılsa yeniş satd yapılıyo hile sayılmaz aslında
Printable View
ali samiyeni 50 000 kişilik yapmıştım. nasılsa yeniş satd yapılıyo hile sayılmaz aslında
Bence gercegine uygun olarak yaptiginiz degisiklikler bile hile sayilir.Cunku siz gercegine uygun hale getirince belki daha gucleniceksiniz ve diger gercegine uygun hale getirmediginiz seyler sizden gucsuz olacak.Ya hepsini gercek yapicaksiniz ya da hic ellemeyeceksiniz.Hepsini gercege uygun hale getirmeniz imkansiz zaten onu ancak oyunu yazanlar yapabilir.
CM4'te Sami Yen'in kapasitesini artırmıştım..O günden bugüne yapmam..
oooo çook :)
Şaka bir yana arada sırada ufak oynamalar oluyor tabii :D
evet bende fm 2006 da yaptım ama ne yapıyım be kardeşim Türkiye Lig B'den bi takım aldım e malum transfer bütçesi felan harçlık gibi bende transfer bütçesini çoğaltmak için 2 tane uyduruk futbolcumu kakaladım. Sonunda ne oldu fakir ama gururlu bi kulüpken zengin ve havalı bir kulüp oldum. :D
oofff küçükken Liverpool u dünya kadrosunu kurmusdum ama artik hiç yapmiyom allah cezami verdi benim o günden sonra artik harama el sürmüyom
çalışan oyunlara yani saveli oyunları düzenleyen editörü yükledim ve gs nin adamlarını fulledim takım dehşet oldu. türkiye italyayı 5-0 yendi sonra sildim.
hile yaptım ilk manager oynadıgım zamanalrda ama sonra hile benı bu guselım oyundan soguttu sora sora buyuklerden 4 5 tane yemeyı takımımı yavas yavas gelıstırmeyı bedava oyuncu kovalamayı 1 e alıp 5 satmayı ogrendım ve daha zevklı oldugunu anladım bence sı games bu yenı kullanıcı olayına el atmalı bölece coluk cocuk hıle yapıp aa sampıyonlar lıgı aldım dıyemez serefınle bayern den dort tane yer sora 3 yıl sora tas gıbı takımla cıkar onu elersın bu zmanla olur
1 Kere Eskişehirsporda İshak Topçu'nun güçlerini Fm editörle cok iyi yapmıstım.Her mac hatrik yapıyodu Real madrid istedi verdim sonra güçlerini dğzelttim :D