Target man i hep merak etmişimdir bilmiyodum eskiden...:) Sonunda öğrendim...
Rehber içinde teşekkürler özellikle kaleci ile ilgili bölümü dikkatlice okudum en çok ordan çekiyom oyunda...
Printable View
Target man i hep merak etmişimdir bilmiyodum eskiden...:) Sonunda öğrendim...
Rehber içinde teşekkürler özellikle kaleci ile ilgili bölümü dikkatlice okudum en çok ordan çekiyom oyunda...
mevk'ler' teker teker yazar misiniz?
gk; kaleci gibi
Arkadaslar Through Balls(Direk toplar) secegegini acıklarsanız sewinirim...Barı ı az yaparsak cok mu arapas atar,Yoksa bar ı cok yaparsak mı fazla arapas atar bilgilendirirseniz sewinirim...
ben yarısını okduum yarısınıda yarın okiyacağım(akıl bu dayanmıyo biraz hazmetsin bilgileri :D )paylaşım için saol süper b,ilgiler var burrda
Abi bende bi yakımı yenemıyodum sımdı bıraz dusundum'de cok dogru dıyosun haklısın dedıgını yaptım simdi bakıcaz artık gelecek maclara.....
walla tam super olmus tesekkurler
eline sağlık süper olmuş
faydalı gorunuyor..denemye deger
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Fakat şu ok çıkarma işleminin nasıl yapılacağını anlatacak bir arkadaş var mı? Çok makbule geçer. Mouse ile yapmaya çalıştım olmuyor. Yazacak başka bir yer de bulamadım...
Teşekkürler yararlı bir rehber.
emeyine saglık kardes Aziz yıldırıma önercem seni:) cok tşk
cok güzel olmus
Çok güzel olmuş Fm 2008'e bile daha yeni başlayan biri için(CM 03-04 dışında menajerlik oyunu takip etmedim 5 sene)
çok iyi bir yazı eline sağlık şimdi bu konunuda yazan bilgileri pc'me kaydettim