harikaaaaaaaaa :) :)
Printable View
harikaaaaaaaaa :) :)
tebrk eder, devamını dilerm ;) kolay gelsin
Aynen devam lütfen :)
Vallahi ne yalan söyleyeyim beni de sardı arkası yarın gibi birşey :):) pembe dizi kıvamında bir de oyuncuların özel hayatını kat mükemmel olsun :)
devamı gelse dahada ıı olcak uykularım kacıo walla;) :) :D
Football Manager Oyununu Oynayamiyorum ArkadaŞlar "crash Dumps" Denen Bİr Hata Verİyor Bu Hatayi Halleder Halletmez Karİyerİme Devam Edİcem Merak Etmeyİn!
İns. Cabuk HAlledersin ;)
hazin bir son olmaz umarım... devam edersinde biz de birşeyler öğrenir ve aynı zmanda eğleniriz.
Umarım hemen halledersin Çağrı.
Çağrı güzel bir başlangıç yapmışsın kariyerine umarım devamı gelir.
uzun surdu baya ınsallah cabuk halledersın
Vallahi her Turksportal a girdiğimde ilk buraya bakıyorum.Çağrı abi yeni bişey yazmışmı diye.Hüsran... İnşallah çabuk çözersin sorunu.
Oyunun C'deki dosyasının içinde ayni söylediğin gibi "crash dumps" die bi klasör var ondan olabilir belki...
Hala olmadımı yaa :( :( :(
Saveleri yedekle sil tekrar yükle daha çabuk halletmiş olursun :D
Cok uzun surdu Cagri Abi insallah halletmisindir
neredesin çağrı kardeşim özledik yahu
çok güzel..
arkadaş oyunu yaratıcılığı ve güzel anlatımıyla süslemiş.. çok sürükleyici ve bağımlılık yaratan bişey çıkmış ortaya.. Devamını bekliyoruz...
yazmayacakmısın ..
İkinci kariyer de bitti galiba.
Galatasaray kariyerleri bitti ama bir yandan çok büyük takımlar bir yandan da çok küçük takım kariyerleri var. Aston Villa dışında bu böyle.
Ya benim M.İdman Yurdu kariyerimde Çağrı Yarkın die bi Gs li oyuncu var.. Acaba sen misin?
Siz bu kariyerden umudu kesin
Bence orta büyüklükte, hedefleri küçük olabilir.
Maloney'li, Carew'li bir takımın hedefi küme düşmemek olamaz.
Kariyer bayadır devam etmemekte olduğundan kilitlenmiştir. Çağrı Abi, sorunu hallederse yeniden açarız...