baya bir bekelmen lazim takiminla basarilar yakalman lazim sonra bir milli takim sana teklif verince kabul et ve hem kulup hemde milli takim yonetmis oluosun o kadar kolay is degil yane
Printable View
baya bir bekelmen lazim takiminla basarilar yakalman lazim sonra bir milli takim sana teklif verince kabul et ve hem kulup hemde milli takim yonetmis oluosun o kadar kolay is degil yane
Juventus ve İngiltere takımlarını yönetiyorum.3. Sezondayım.
Galatasaray+Türkiye
Türkiye'yi dünya şampiyonu yaptım istifa ettim çok fazla uğraşmayı sevmiyom sadece kendi takımımla uğraşıyorum :)
galatasaray + brazilya alt yapı
Scunthorpe United( ingiltere league 1 den premier e çıkardım) ve Avustralya(henüz ilk sezon sonunda teklif yaptılar championship e çıkarmıştım takımı)
Gençlerbirliği-Yunanistan
Real Madrid FC & Türkiye
fm2005te yapardm şmdi yapmıyorm..
Galatasaray-U.S.A
arsenal we tabi ki hep hayalini kurdugum ama yillarca basvurmama ragmen kabul edilmedigim milli takimi yani ispanya milli takimini calistiriyorum....ama isim zor dunya sampiyonu oldular sonra ben gectim takimin basina we simdi ew sahibi biziz kendi ewimizde biseyler yapamazsam tekmeyi basarlar....
ben oyuncuları keşfetmek için ecudor mexico chile falan oyuncuların tüm özellikleri gözüküyo
Leverkusen-Sweden
Milanla ve Brazilyayi Yonetiyorum acayip zevkli ama brazilya oyle bi kadro genisligi varki sasiriyorsunuz...
ciudad murcia & ispanya
Sakaryaspor dan kovulunca İspanya 2. liginde menajer oldum. adamlar 2. lig menajerini milli takımın başına getirdiler :D
Bende Fenerbahçe ve Austiralia yı yönetiyorum.Şuan Austuralia ile çıktığım 10 maçta hiç yenilgim yok!
Colchester united ile Hırvatistan Milli takımlarını yönetiyorum.
Bir kaç sene önce portekiz milli takımını reddetmiştim.
Bak sen şu işe.Kardeş sen manyaksın galiba :D
Portekizi reddedip Hırvatistan alınır mı !
Fenerbahce-Australia:)
Eskişehirspor-Türkiye Milli Takımı