4-1 alıcaz bu maçı ;;)
Printable View
4-1 alıcaz bu maçı ;;)
Canaydın'a istifa daveti
Galatasaraylı taraftarlar, kulüp başkanı Özhan Canaydın'ı Çaykur Rizespor maçında da istifaya davet etti. Taraftarlar, ''Fikrimiz değişmedi, istifa'', ''İstediğin kadar değil, istenildiğin kadar durursun'', ''Bayan Voleybol ne oldu?'', ''100 bin üye demek, sorunlara köklü çözüm demek'' yazılı pankartlar açtılar.
Hakan Şükür'e sevgi seli
Gerets tarafından yedek soyundurulan Hakan Şükür'e, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundular.
Hakan Şükür, tek tek bütün tribünleri dolaşarak, taraftarlarla el sıkıştı. Çaykur Rizesporlu taraftarlar da Hakan'ı alkışlarla desteklediler. Taraftarlar, ayrıca golcü oyuncuları Ümit Karan'a da çiçek verdiler.
İnamoto olmasa atamazdık bu golü
ilk başlarda bocaladık ama toparlandık ve iyi oynamaya başladık rize sert oynuyor hakem es geçiyor son dakikada topala faul yapılıyor hakem elle oynama falan veriyor aslında komedi gibi maç... 2. yarı daha iyiye gider ve bu maçı alırız tahminen
Necatı gercekten form tutmaya basladı bızım ıcın sevındırıcı bır olay
Gerçekten Necati 2-3 maçtır elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ona da bu yakışır.:)
Gol oldu 2-1
gollllll umıt karan haydı umıt gol kralı olacaksın
farka gıdecek
Galatasaray her zaman hucumu dusunuyor bu yuzden ıyı futbol oluyor
gercekten ümit karan ve necati iyi anlasıyorlar bu bizim için büyük bir avantaj ikiside formda
Gooll Ümit Karan 2-1
Maalesef goll:D
bu maç bizim
Ümiiiiiiit 2 oldu 2 oldu 2 oldu :D devammm...
Golllllllllll
ya bu macı rızesporun kaznaması bile mucize olurdu rize deplasmanda topu topu 3 gol atmıs bu zaman a kadar bu yüzden srpriz yapacak hali kalmamıs
Ümit Karan yine kendini gösterdi Alex ile birlikte gol krallığına koşuyor..
Necati güzel bir gol attı. 3-1
necati mükemmel vole 3-1
3-1 Gs kazandı artık tebrik ediyorum:)
Neco nasil birisin sen :D 3 olduuu.Necati mükemmel oynuyor,adamin günahini almistik zamaninda.Ne kadar kaliteli oldugunu gösteriyor :D
Güzel güzel GS yarıştan kopmasın.:) Şimdiden tebrik ediyorum Galatasaray'ı...
golllllllll Necati atti
Necati nin bu takimda isi yok diyenler utansin guzel gol atti yine necati:)
oh be artik galatasaray daha kolay mac kaybetmez galibiyet serilerimiz basladi cunku forvetlerimizde artik form tutmaya basladi
1 haftadir dedigimiz giibi fark atacaz rize ye:D:D
semsi biz sana demistik cok umitlenme diye:D:D
Vayy be show yapiyoruz ligin sonuda:D
Necati gayet iyi oynuyor. Beni bile şaşırtdı.
Galatasaray oyunu bıraktı bıraz daha kendını yormuyor
Hakan sukur gırecek barı o bır gol atsın
gs aldı artık maçı erciyesim için iyi oldu kayserispor heralde inter-totodan gider artık neyse oda iyidir onu yapamayanlarda var
maç böyle biter kanımca
Mac bitti! Galatasaray Necatinin ( 2) ve Ümit karanin attigi gollerle maci kazandi!
Tebrikler Gs:)
Bu sene Şampiyon Olucaz ;;)
Şemsi uyarı almassan iyidir ;;) Ben şampiyon olucaz dediysem olucaz ;;)