İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...
Printable View
trabzonlu kardeşlerim bakın madem daha iyiydi trabzon yenseydi erciyesi o zaman bu kadar başka bişe demiyorum
Erciyes'i tebrik ediyorum.Ali Turan'ın yaptığı akıllıca bir hareketti.Bıraksa gol olma ihtimali çok yüksekti.Umarım küme düşmezler.
bu maçta futbolcular koşarak istekli bi şekilde ziya hocalarını desteklediler ama olmadı.iyi oynadığımızı düşünüyorum erciyes çok kapandı
Erciyesspor'u tebrik ediyorum.UEFA'da başarılar.
hüseyin maçta penaltı mı atmış :zuhaha daha yanındaki adama top atamıyor da bide penaltı atacak he o da iyi helal olsun teknik direktöre bu zihniyetle daha ne kadar gider bilemiyorum.
"Herkes penaltı kaçırabilir"
Trabzonspor kaptanı Hüseyin, ligin sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Avrupa için yakaladıkları fırsatı kullanamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren, “Artık ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. Bunun için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi. “Her oyuncu penaltı kaçırabilir ancak bunun bedeli ağır olunca insan kahroluyor ve üzülüyor” diyen Hüseyin, “Avrupa'ya çıkmak için elimize kadar gelen fırsatı iyi değerlendiremedik. Bunun için camiamızdan özür diliyoruz” diye konuştu.
"PENALTI KAÇIRILIR"
Kaptan Hüseyin, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, “Penaltı atılır da kaçırılırda. Çünkü önemli olan futbolcunun o anlık motivasyonudur. İdmanda tüm penaltı atışlarını gole çeviren bir futbolcu maçta atışı kullanamayabilir. Atışları kaçıran ise atabilir. Yani atmosfer bence çok önemli. Erciyes maçında penaltı kaçırdığım için kendim adına bunu söylemiyorum. İyi oynadık ama şans yine bizden yana olmadı. Bundan sonra yapacağımız tek şey kalan lig maçlarında yapabileceğimizin en iyisini yapmak” dedi.
Kaynak: Yenişafak
28.04.2007