Nokia 1110
Printable View
Nokia 1110
motorola kullanıyorum kapaklı.
nokia 3315 kullaniyom baya eski telefon ya yeni almak istiyom ama belli bir telefonda karar kalmis deilim
yaww bende motorola e365 war daha bu gün bozuldu tuşları basmıyo gıcık bişi sakın almayın almanızı tavsiye etmem ztn eski tlfn alan olmaz herhalde ama ben yine söliiim almayın bende samsung D600 almayi düşünüyorum nasıl telefonn bilen warmı kamerası çok iyi diolar 2.0 megapikselmiş yani ben tavsiye ederim hafıza kartı düşük biraz ama yenisini alabiliriz 512 gibi çok kullananlar için ??
kardeş D600 bende var..hariha bir telefon..kamera, ses bütün özellikleri süper..sadece video kaydı biraz dandik ( okadarda olsun dimi )..hafıza kartı 256'lık standar veriyolar zaten sana..istersen yükseltebiliyosun..Quote:
Originally Posted by karizma_mertcan
eğer fiyatta sorunun yoksa alınabilecek en iyi telefon..resimler dijital makinada çkelimiş gibi..
tavsiye edilir.
samsung E830 çok iyi bi telefon tavsiye derim
siemens s65
Nokia 6230i kullanıyorum çook da memnunum
Samsung D820 Kullanıyorum Gayet Memnunum..
Karizması ve inceliği yetiyor zaten telefonlara fazla merakım,ilgim yoktur hoşuma giden telefonu almaya çalışırım ;)
Nokia 7210
nokia n 70...
kesinlikle tavsiye etmiyorum...
nokia 7610
Sony Ericcson k300i
Motorola V3 Razr
http://img.alibaba.com/photo/1123831...r_Unlocked.jpg
Nokia 5300.
nokia 6600 ama en kısa zamanda deiştireceğim :D arkadaslar bana önereceginiz telefonlar neler acaba?ona göre alacagım telefonda karar kılayım :)
Nokia N70 kesinlikle çok iyi. Ben daha yeni araştırdım zaten :) Bende ondan alıcam. :D Özellikleri Nokia'nın sitesinde yazar.Quote:
Originally Posted by stuns_cenk
Sony Ericcson K700i...
Nokya 5200
Sony Ericsson K800i
http://regmedia.co.uk/2006/08/03/se_k800i_1.jpg
Nokia 7610
Nokia 6060.
nokia 6680
Nokia 7610..
samsung d600
Nokia 6230i
Bende N80 var
kimseye tavsiye etmem
-1 düşüşlük hakkı var ondan sonra menüler yavaşlıyor(3 kere normal düştü şimdilerde her açıldığında baştan saat ve tarih soruyor!!:D)
-Çok hantal cebime sığmıyor
-Özellikli olabilir ama şu anki aklım olsa özelliğe önem vermezdim
-Wirelessı sayesinde şarj yarım saatte bitiyor(adamlar kılavuzuna yazmış ki wirelessı fazla kullanırsanız pil ömrünü kısaltır. E ben wirelessı kullanmazsam ne anladım bu işten :D?! Tabii bu yazıyı o kadar parayı verdikten sonra okuma şansın oluyor :D)
Sonuç olarak verdiğim paraya acıyorum
sony ericsson w610
Samsung D820..
D600 ün biraz daha ii wersiyonu..(D900 de war ama olsn :D)
benimki nokia 3100 çok az gün sonra 7610 olcak...
sony ericsson-t630
çok kaliteli bi telefon..;;) :j:Quote:
Originally Posted by AzraiL™
motorola c117 var benim
ben nokianın üstüne tel. tanımam
benimkide motorola c118Quote:
Originally Posted by Pazzini_06
benimkide nokia 3650
:D:D:D.......................Quote:
Originally Posted by akrepveumut