Daha bu neki bundan sonra hep böle...:)Quote:
Originally Posted by koray_capello
Printable View
Daha bu neki bundan sonra hep böle...:)Quote:
Originally Posted by koray_capello
Eğlencenin fazlası da kalbe zararlı dikkat et derim ben...Quote:
Originally Posted by fatihaz1980
Konuya gelince bugün Fm'de çok ilginç ve komik birşey oldu...Yeni aldığım 18 yaşındaki genç ve yetenekli kalecim geleceğin Ronaldo'su olarak lanse ediliyordu...Kaleci ve Ronaldo...Ben pek bir bağlantı kuramadım...Gülmekten alamadım kendimi bunu görünce...
eheahe kendi aramızda küçükken derdik Micheal Jackson gibi futbolcusun diye falan ama bunu görmmemiştim:D
Vallahi iki tane var bende ikisi de aynı oyunda oldu Galatasaray'ın başındayken. Birincisi At. Madrid'le hazırlık maçı yapıyorum, Ibagaza yaklaşık 40 metreden kaleye şut çekti, top dümdüz dışarıya doğru gidiyor yön olarak hem de açık farkla. Birden yaklaşık 60 derece dönüp kaleye doğru gelmeye başladı, tabi Mondragon top dışarı gidiyor diye sadece o tarafa doğru yönelmiş durumda ve uyanamadı olaya. Tahmin edebileceğiniz gibi gol oldu ve benim tepkim sadece yuhaa demekle sınırlı kaldı.
İkincisi Sivas'la deplasmanda oynuyorum. Maç sonucu 2 - 2. Ben 52 şut çekmişim ve 41'i kaleyi tutmuş, 2'si gol olmuş. Sivas 2 şut çekmiş maç boyunca toplamda. Gerisini yazmama gerek bile yok sanırım. Petkovic maçın adamı tabi doğal olarak.
aynı olay banada oldu bana barcelona başkanı maxwell i getrmişti ama güzel oluyo yaaQuote:
Originally Posted by NiC 3 9
benim oyunda iran dünya kupasını aldı. hem de finalde arjantini yenerek... (1-2)
şaştım kaldım, afalladım...
benim oyunda schalke arsenal i deplasmanda beş sıfır yendi.şoke oldum.
fifa2005 28 agustos perşembe
Kelly adli futbolcu meydan okuyor:
John Paul Kelly, yeni transfer elilen Kim kallström adli futbolcuya meydan okudu ve Liverpool takiminin onemli bir oyuncusu olarak ilk 11deki yeri koruyacagini soyledi
oyuncu hakkinda cikan spekulatif haberler arasinda ise, Reds takimindaki John Paul yeni transfer edilen futpolcu tarafindan olumle tehtid edildigi soyleniyor...
azuhhahahahahahahah
lier ..... olamas bole bisi...Quote:
Originally Posted by drciwan
http://rapidshare.de/files/14473044/iran.jpg.html
sanırım şimdi inanırsın...