ilginc bi taktige benzio ama denemek lazim...
ozel sru hic farkli yenildiin bi mac oldu mu?
Printable View
ilginc bi taktige benzio ama denemek lazim...
ozel sru hic farkli yenildiin bi mac oldu mu?
bence o kadar iyi bir taktik deil cok gol yeniyor mesela fenerbahçe ile monaco'dan 5 tane gol yedim 1 tane gol attım :(
esrarengiz bir taktık. denemekte fayda var paylaşan arkadaşımıza teşekürler. sağolsun
abi bence mükemmel bi taktik ama bi süreden sonra yavaş yavaş çöküyo sanki ama yine de çok güsel
arkadaşlara tavsiyem ozy'nin 4 4 2si ile bunu kullansınlar maç içinde duruma göre değiştirsinler.
Paylaşımın için çoook saol
Çok sağol bi deneyelim
türkçe yama neden yasak olsunki kardeşim ne alaka??Quote:
Originally Posted by akrepveumut
alem adamlarsınız valla :):):)Quote:
Originally Posted by sensetik58
hiç güleceğim yoktu:)
Lig sonu screenshotları göremedim ???
Siteye uğramıyor arkadaş görülen ondan koymamıştır bortecine ;)
Taktiği bende denicem bakayım nasıl olacak ..
OYUNCULAR: rüştü.fatih sonkaya.ümit özat.gioda.atouba.guarin.miroseviç.cicero.vukceviç .betinho.serkan aykut takımım FENERBAHÇE BİDE TAKIM KOMUTLARINI yazarsan ii olur
ben google dan cezalandırıcı taktik diye aradım buldum tekrar. Ben fm2006 yı samsun ile oynarken fb yi 3-1 falan yenmiştim, yediğim tek gol de penaltıydı :P işe gayet yarıyordu ama sezonu bitirmediydim ben. Birde oldukça fazla berabere kalıyordum. sezon başından denemeden sezon taktiğin oturmayacağı kanaatindeyim.
walla çok güçlü takımlarda işe yarayabilir ama ben premier ligde southampton ile bu taktikle oynarsam darmaduman ederler :)
Taktik güzel tebrik ederim
.....Link ölü.....
alıntıdır: tap taze çektim
---------------------------------------
ssye baktımda buraya alamadım :)
kusura bakma da ya fenerden bile çok gol yemişin abi bide fenerin taktiğini versene onu çok merak ettim gerçi fenerden 9 tane fazla gol atmışın ama oyunda önemli olan ilk gölü sen atman