emre toraman 1+1 senelik rizesporla sözleşme imzaladı
emre toraman 1+1 senelik rizesporla sözleşme imzaladı
Ankaraspor ,Konya'dan Tayfun Türkmen'i aldı haber kesin.
Denizlispor`da oynayan Serhat Gülpınar`ı Kayserispor Transfer etti.
Gençlerbirliği, Samsunspor`da forma giyen Mustafa Çiçek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
kasımpaşa o adamları nerden bulmuş yaa...
atyrıca arka sayfada emre toraman antepte diyo.burda rizeyle imzaladı diyo...
Bu sene ne çok gurbetçi oyuncu alınmış.Özellikle Kasımpaşa.
24 Haziran 2007 / 22.48 itibariyle güncellenmiştir.
Volkan yamanıda ekleyin ayrıca egemen senden ricam var su linderoth resmi yerine lıncoln resmi koysana
ALIN DETAYLI LİSTE (Bazıları eksik olabilir.)
GALATASARAY
SÖZLEŞMESi BiTENLER: Ergün Penbe, İnamoto, Tolga
SÖZLEŞME YENiLEYENLER: Yok
GELENLER: Servet (Sivas), Barış, Serkan (Essen), Linderoth (Kopenhag), Bouzid (K'Slautern),Orkun (Erciyes), Lincoln (Schalke), Volkan (Antalya)
GiDENLER: Mondragon, İliç, İnamoto, Ergün Penbe, Tolga, Fevzi
GÜNDEMDEKiLER: Baiano (Celta Vigo), Rommedahl
(Charlton), Gökhan Ünal (Kayseri), Trabelsi (Manchester City)
FENERBAHÇE
* SÖZLEŞMESi BiTENLER:
Recep Biler
* SÖZLEŞME YENiLEYENLER:
Gürhan Gürsoy, Deniz, Alex, Volkan
* GELENLER:
R. Carlos, Vederson, Colin Kazım
* GiDENLER:
Serkan Balcı (Trabzon) Ümit Özat (Köln), Rüştü, Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş) Tuncay (M'Boro)
* GÜNDEMDEKİLER:
Ronaldo, L. Fabiano, Alves, Adriano, Carew, Makaay, Vieri, Morientes, Baptista, Zigiç, Giuly, Miguel, Kuranyi, M. Çakır, Ferhat, Shevchenko, Ali Bilgin, Cicinho
BEŞİKTAŞ
SÖZLEŞMESi BiTENLER: Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Mehmet Sedef SÖZLEŞME YENiLEYENLER: M. Şahin, İbrahim Üzülmez
GELENLER: Tello, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı, Rüştü
GiDENLER: Ramazan, Kleberson, Runje, Ali Güneş
GÜNDEMDEKiLER: Makelele, Christanval, Gravesen, Luis Fabiano, Caçapa, Yepes, Geremi, Cisse, Assunçao, Maniche, Costinha, Edmilson, Diamoutene, Mehmet Topuz, Uğur Kavuk, M'Bami, Bonero, Renato, Navarro
TRABZONSPOR
SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Yok
SÖZLEŞME YENiLEYENLER: Hasan, Tolga.
GELENLER: Serkan Balcı, Jabi, Adnan, Kadir, Yunus, Barış.
GiDENLER: Djokaj, Murat.
GÜNDEMDEKiLER: Bobadilla, Palermo, Hasagiç, Martinez, Emre, Bekir, Serhat, Necati, Alp, Erhan, Eren, Uğur.
ANKARASPOR
GELENLER Tevfik Köse (B. Leverkusen)
GiDENLER Vederson (Fenerbahçe), Hakan Arıkan (Beşiktaş)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Ramazan (kaldı), Muhammed Hanifi
BURSASPOR
GELENLER Şamil Ünal (Çorlu)
GiDENLER Ömer Çatkıç (Kulüpten ayrıldı)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Ö. Aysan (kaldı), Egemen (kaldı), Burak (kaldı), Cumhur,
De Souza, Frasineanu, Hasan Yiğit
Ç. RİZESPOR
GELENLER Samet Aybaba (T.D.), E. Toraman, Gökhan Kök (Erciyes), Metin Aktaş (D.Bakır), Gonzales (Kolombiya)
GiDENLER İbrahim Said, Bashir, Zdravkov, Tolga Doğantez (G.Birliği), Hasan Uğur (Antalya)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Ergin Yücetaş, Seydihan, Cem Baki, Tolga
DENİZLİSPOR
GELENLER Yok
GiDENLER Serhat (Kayseri)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Ahmet Çağıran, Tomas, Selahattin, Kratochvil, Fatih, Serhat, Hasan
G.ANTEPSPOR
GELENLER Mesut Bakkal (TD), Ömer Çatkıç (Bursa), Armand Deumi (Kamerun)
GiDENLER Kirita (Ankaragücü)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Veysel (kaldı), Engin (kaldı), Murat Ceylan, Tamer Tuna, Göksel, Özgür (kaldı)
GENÇLERBİRLİĞİ
GELENLER Fuat Çapa (TD), Zoriç, Nick Carle (Newcastle Jest), Mustafa Çiçek (Samsun), Tolga (Ç.Rize)
GiDENLER Fatih Akyel (Ankaragücü)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Mehmet Naz, Adem Dursun, Doğa, Orhan, Cem, Okan Öztürk (kaldı)
KAYSERİSPOR
GELENLER Tolunay Kafkas (TD), M. Eren (Erciyes), Savaş (Z.Burnu), Koray (Kocaeli), Serhat (Denizli), Serdar (G.Antep B.Ş.)
GiDENLER Ertuğrul Sağlam (TD)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Bülent Bölükbaşı, Hasan, Johnson, Erman Sarı
KONYASPOR
GELENLER Ze Gomes (Maritimo), M. Akıncı (Danimarka), Burak (V. Manisa), Can (Değirmendere)
GiDENLER Yok
SÖZLEŞMESi BiTENLER Erkan, Ömer, Özden
ANKARAGÜCÜ
GELENLER Briegel (TD), Ali Çamdalı (Leverkusen), Kirita (G.Antep), Yunus (Aachen), F. Akyel (G.Birliği), Habib Muhammed.
GiDENLER Aytekin (Kasımpaşa)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Murat Erdoğan, Sedat Bayrak, Hakan Kutlu, M. Özkan, Devran, Ayhan, Petkov, Yordanov
SİVASSPOR
GELENLER Fatih (Montepiller), Ahmet (Yozgat), M.Ali Kurtuluş (D.Bakır), Burhan (K.Çekmece), Musa (Sakarya)
GiDENLER Servet (Galatasaray)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Hakkı, Akın, İlhan, Cem Karaca, Yasir, Hayrettin, Ertuğrul, Gökhan, Hamza, Serdal
V. MANİSASPOR
GELENLER Yok
GiDENLER Fevzi, Burak (Konyaspor)
SÖZLEŞMESi BiTENLER Bülent Ataman, Soner, Kenan, Hakan Balta
KASIMPAŞA
GELENLER M. Akgün (B. Dortmund), Barbaros Barut (Essen), Aytekin (A.Gücü), Ali Yetkin (Furth), Murat Yıldırım (Ajax)
GiDENLER Yok
SÖZLEŞMESi BiTENLER Cihat, Kani, Sabri Sivri
İST. BELEDİYE
GELENLER Evren Kürkçü (Samsunspor), Serge Die (Fildişi), Gökhan Kaba (Ç. Rize), Caner(Samsun)
GiDENLER Yok
SÖZLEŞMESi BiTENLER Haluk Güngör
OFTAŞSPOR
GELENLER Osman Özdemir (TD), Savaş (Alibeyköy), Volkan (Fethiye)
GiDENLER Yok
SÖZLEŞMESi BiTENLER Bülent Karaman, Eren Özen, Doğa Kaya, Ahmet Cem Gençtürk
Biz senden böyle bir liste yazmanı istedik mi? Çok istiyorsan bizden önce konu açıp yazsaydın bizim gibi tek tek. Böyle resmiyeti olmayan, yok gündemdekiler, yok kaldı vb. gibi abuk sabuk bir listenin burada işi yok, yöneticilerden ricam silmeleri.
Biz yazıyoruz zaten, böyle komple sağdan soldan kopyalayarak yazmanıza hiç ama hiç gerek yok!!!
Ben sana istedin dedim mi.Yani demek istiyorsun ki bu konum benim benden başka kimse yazmasın, transferleri sadece ben bilirim.
Hem nereden biliyorsun resmiyeti olmadığını klüplerle görüştün mü.Sonra yöneticiler konuyla alakalı mesajı sen beğenmedin diye niye silsin.
Ayrıca son olarak üslubuna dikkat et !!!!!
Resmiyeti olmadığı belli, bakınız Fenerbahçe transferlerindeki kısım...
* GÜNDEMDEKİLER:
Ronaldo, L. Fabiano, Alves, Adriano, Carew, Makaay, Vieri, Morientes, Baptista, Zigiç, Giuly, Miguel, Kuranyi, M. Çakır, Ferhat, Shevchenko, Ali Bilgin, Cicinho
Ben istesem listeme gündemdekiler diye kısım yazıp en az 50 tane isim yazarım.
Ekleme: Ha bir de anlamadığım, neden bizim yazdıklarımızı yazıyorsun onu anlamadım. İlk mesaja bak, detaylı bir şekilde yazdık transferleri, bunu tekrar yazmanın ne anlamı ne, onu anlayamadım!
Burasi forum yani paylasim mekani. Hic bir konu/bolum vs. vs. bir kullaniciya ait degildir. Kurallar icinde her paylasim yapilabilir.
Ben sizin yerinizde olsam tartismak yerine birlikte yuruturum bu isi.
Ayriyetten hazir yazmisken belirteyim. Boyle toplu transferlerin belirtildigi bir konunun acilmasi da cok iyi oldu. Tebrik ederim.
Kusura bakma canım benim ama senden izin alacak hali yok yazmak için..!Sen açtın diye başkası transfer bilgisi veremez diye bir şart yok!
Teşekkür etmek yerine eleştiri yapıyorsun..Bu yaptığın alan için teşekkürler. Ancak orayı güncel tutmak gibi bir mecburiyetin yok zaten, sen istediğin için yapıyorsun. Sana böyle bir görev verilmedi.. Ama böyle insanlara fırça atmak gibi bir lüksünde yok! Konuyla alakalı kurallara göre gönderilmiş bir mesaj.. Forum yöneticisi arkadaşım tarafından da bir sakınca görülmemiş zaten..
Bu Kayseri'nin transfer ettiği Savaş bizim okuldaydı bu sene mezun oldu. 90 doğumlu yav, benle yaşıt. :D Bakalım ne yapacak Kayseri'de. :)
Söylediklerinizde haklısınız ama benim de ağrıma gitti böyle bir şey.
"ALIN SİZE LİSTE DETAYLI" diye yazmış arkadaş. Ben o kadar emek vermişim bu listeye, geçen sene de ben yapmıştım ama bu arkadaş gelmiş "Sen yapamamışsın, alın size detaylı liste" der gibi buraya bir siteden aynen kopyaladığını yazmış.
Bu ağrıma gitti, yani onun dışında diğer arkadaşlar sürekli katkı sağlıyor "Şu şuraya transfer oldu" "Şu şunu aldı" gibisinden... Ama bu arkadaş ne hikmetse "ALIN SİZE DETAYLI LİSTE" diye yazıp komple bir liste yazmış, emek verdiğini de sanmıyorum, kopyala/yapıştır olduğunu düşünüyorum.
Yazılan bir şeyin tekrar yazılması, ısıtılıp tekrar verilmesini kendime saygısızlık olarak gördüğüm için rahatsızlığımı bildirdim.
Saygılarımla.
Tek isim yazınca sorun yok liste şeklinde verince mi sorun oluyor? Hadi kardeşim gözünü seveyim yapma kıvırmaya çalışma.
Bunuda böyle neden anladın hiç bilinmez yada minareye kılıf mı?Quote:
"Sen yapamamışsın, alın size detaylı liste"
Geçen senede sen açmışsın bu senede sen açmışsın seneyede bekleriz daha nice senelere... ;;)
1502005, sen konu açıyorsun bir araştırma veya bir şey yapmışsın, ben de aynısını "Alın size detaylı bilmemne" yazıp veriyorum, hoşuna gider mi? "Sen yapamamışsın, al ben daha güzelini yaptım" anlamını çıkarıyorum ben, bilmem sorun bende mi?
Neyse uzatmanın anlamı yok...
Vallahi sitede en yararini gordugum konulardan bir tanesi bu konu. Bu tarz tartismalar cikararak konuyu kirletmenize izin veremem. Herkesin de bu corba`da tuzu olmasini isterim. Mesela ben FM icin bir guncelleme hazirligindayim buradan yararlaniyorum. Bu tarz baska konulardan yararlaniyorum. Benim isimi kolaylastiriyor. Tesekkur ederim.
Ankaragücü, Bulgaristan Ligi'nin gol kralı Martin Kamburov'u, Ankara'ya getirdi.27 Haziran 2007 18:24Transfer çalışlarını sürdüren Ankaragücü, Bulgaristan Ligi'nin gol kralı Martin Kamburov'u, Ankara'ya getirdi.
Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Kamburov ile anlaşma sağlanacağı öğrenildi. 25 yaşındaki Kamburov'un, Bulgaristan Birinci Ligi takımlarından Lokomotiv Plovdiv'de 3 sezon gol kralı olduğu, geçen sezon ise Dubai'nin El Ahli ekibinde forma giydiği öğrenildi.
spor3.com
Yeter yahu uzatmayin su konuyu.
Edouard Cisse Beşiktaş’ta
28.06.2007 09:49
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Paris Saint Germain'de oynayan Edouard Cisse ile anlaştığını duyurdu.
Şirketten, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazı şöyle:
"Şirketimiz, Paris Saint Germain Kulubü futbolcusu Edouard Cisse ile görüşmeleri tamamlamış olup, yıllık 1.500.000.- EURO karşılığında 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Paris Saint Germain Kulubü ile de bonservis bedeli olarak 2.000.000.- EURO karşılığında prensip anlaşması sağlanmıştır."
kaynak:http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10318
Cisse inşallah Beşiktaş'a birşeyler verebilir..
Kamburov Ankaragücü ile anlaşmış.
Zafer Demir alındı Denizlispor'a http://www.sporx.com/futbol/superlig/69915/
Kayserispor Franco Cangele ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı
Denizlipor, Musa Kuş ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22111
yav hepsi tamamda arkadaslar bu ankaragücünü tebrik etmek lazım bomba bi oyncu aldılar helal olsun ya
Kayserispor'da kiralık oynayan Tayfun Cora,Trabzonspor'a geri döndü..
Maumadov Colibaly Kasımpaşa ile anlaştı.Hatta hazırlık kampına bile geldi.
daha anlaşmadılar galiba denenmek için kampa geldi diye biliyorum
kasımpasanın colibaly i begendigini duydm hadi hayırlısı
V.Manisaspor transfer yapmayacağını açıkladı.
Mnisanın işi çok zor o zaman. forvetleri gitti 2 kalecileri gitti
Musa Kuş Denizlisporla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
ALİ SAKAL ERCİYES'TE
--------------------------------------------------------------------------------
7/4/2007 9:44:31 AM
Giresunspor'un eski futbolcularından Tirebolu-lu Ali Sakal, yeni sezonda Kayseri temsilcisi Erciyesspor formasını giyecek.
Yeşil Beyazlı ekipten önceki sezon Diyarbakır-spor'a giden ve oradan da kiralık olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a geçen Al Sakal, 2007-2008 sezonunda Giresunspor'un da yer aldığı Türk Telekom lig 2A'da mücadele verecek Erciyesspor takımında ter dökecek.
Genç futbol elçimiz Ali Sakal'a yeni takımında başarılar dileriz.
Galatasaray'ın gidenlerinde fevzi yazmıyor