Birgün Yine Dışardayken!!!
Luca, İversen ve Ben
Dünkü PSG maçından sonra üçümüz yine bir restaurant'a gittik, yemek yemeye (Ne obur adamlar demeyin, başka bir yer bilmiyoruz). Bu restaurant'ın duvarlarında tek tip tablo vardı ve girişte de bir masa bulunuyordu. Çok ilginçti, onunla tanıştığım kafede de böyle bir dizayn vardı. Aklım 1 yıl öncesine gitmişti. Luca ve İversen maçlardan konuşuyor, hangi golü kimin ensesinden geldiğini tartışıyor, ben ise çaresiz ve iç çeke çeke onu düşünüyordum. Acaba ne yapıyordu şu anda? Beni silmiş miydi kafasında? Benim şu anda çok başarılı bir teknik direktör olduğumu bilseydi ne yapardı? Derken Luca bana doğru döndü ve :
- Emrah yine daldın?
- Evet öyle oldu. Onunla tanıştığım gün geldi de aklıma.
İversen araya girdi...
- O kim Emrah?
- Doğru ya sen bilmiyorsun. Uzun hikaye... Evleneceğim kızdı, sonra beni terk etti.
- Aaa çok kötü olmuş ya, üzüldüm be Emrah. :(
- Boşver geçti artık.
Luca devam eder...
- Emrah artık çok paran var. Ülkene dönecek misin? Ama ben hiç istemiyorum biliyor musun? Benim burdaki tek arkadaşım sensin. Ayrıca memleketine dönersen, eski yaraların nüksedecek. Bence artık dönme. Burada kendine yeni bir hayat kur.
- Olmaz Luca. Birgün döneceğim. Fiorentina'yı zirvede iken bırakacağım. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup öyle gideceğim. Fakat, şampiyonluk gelmesini istiyorsak geçmişten hırs almak yerine, gelecekte yaşayacağımız tatları hayal etmek daha mantıklı geliyor. İversen sen bilmezsin, daha önce Luca'ya söylemiştim, ben onu o kadar seviyordum ki bunu kelimelere dökmek bir ömür alabilirdi. Geçenlerde eski bir arkadaş aradı beni, ismi Typhoon. Bana birinin bir mektup gönderdiğini söyledi. Tamam yolla dedim heyecanla, çünkü ondan geldiğini sanmıştım. Fakat bana mektubun, Malatya'da tatilde bulunan birkaç genç futbolcudan olduğunu söyledi.Tamam sen yolla dedim. Okuduğumda çok şaşırdım. Şimdi benim bir projem var. Aslında Atletico Madrid'deyken de uyguluyordum. İsminin kısaltması GMGF. Bu projenin içeriğini Luca biliyor ama şimdilik kimseye bahsetmiyorum. Yakında onu siz öğrencilerime açıklayacağım. İşte mektubu gönderen gençler, benim bu projeme katkı sağlamak istediklerini ve Fiorentina'ya gelmeye can attıklarını söylediler. Ben de onlara bir cevap yazdım ve dedim ki : Sizler bu kadar dolaylı yoldan bile bana ulaşmaya hevesli olduktan sonra, benim sizi takımıma katmak istememem yanlış olur. Elbette sizi gelecekte kadromda görmek isterim. Başarıya, genç insanlarla ulaşmak isterim. Çünkü gençler başardıklarında yenisini isterler...
Devam edecek...