Kasımpaşaspor'dan Kemal Toprak
Türk Telekomspor'dan Barış Özkan
Mersin Bşb.'den Volkan Fevzi Usal
Giresunspor'da...
Bunları da Emrah bir zahmet listeye eklermisin :)
Kasımpaşaspor'dan Kemal Toprak
Türk Telekomspor'dan Barış Özkan
Mersin Bşb.'den Volkan Fevzi Usal
Giresunspor'da...
Bunları da Emrah bir zahmet listeye eklermisin :)
http://kartalspor.org/karyen/atakimresimler/cmynk2.jpgKartalspor Kulübü başkanı Hüseyin KURT bugün yaptığı açıklamada Geçen sezon süperlig'te
KARTALSPOR CEM YANIK'I RENKLERİNE BAĞLADISakaryaspor forması ile mücadele eden Cem YANIK ile anlaştıklarını belirtti.Kartalspor,Maltepespor,Elazığspor,Diyarbakırspor,A nkaraspor ve en son Sakaryaspor formasıgiyen Cem YANIK yeni sezonda Kartalspor forması giyecekGeçtiğimiz sezonun ikinci devresi Sakaryaspor'a geçen ve burada 14 maç'ta 728 dakikaoyunda kalıp 2 sarı kartla oynayan Beykoz 18-02-1977 doğumlu Forvet ouncusu Cem YANIKKartalspor'umuza hayırlı olsun.
Altay Erman Güraçar'ı aldı Denizlispor'dan
Ertugrul yazmadıgım kim var baska yazda yazim..........
SON GÜNCELLEME 09.08.2007
11:20
Gidenleri diyom Emrahcığım giden..
Out Out :D
Tamamda kimler gitti yaz........
Yazmıştım.. Yime veriyorum:
Mümin Hayırsever
Ayhan Öztürk
Ahmet
Ünal Odabaş
Halil
Tugay Sakar
Rahmi Şen
Kubilay
Kerem Menekşe
Fatih
Güvenç
Osman
Ertugrul oooooooo ben bunları yazalı haftalar oluyor. hiç bakmıyonmu..Ezbere konusuyon..
Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncusu Mithat Yaşar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldı. [ Giresunspor ]
Ertugrul kartala yazacagımıa boluya yazmısım........
Hee :D
Ben de diyom ne diyor bu :)
Paso transfer oluyor yaw.....
abi sakaryadan daha çok oyuncular gitti.
Kardes bildiklerimiz yazıyoruz...........
Cafercan bu yil parlayacak. Ordusporun transferleri güzel
Beşiktaş'tan Kocaelispor'a
Beşiktaşlı 20 yaşındaki futbolcusu Can Erdem, Kocaelisporla 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Can Erdem, Kocaelispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Kocaelispor Tesisleri'ne menejeri Ahmet Bulut ile gelen Can Erdem, Paf liginde 27 maçta 19 gol attı. 2006-2007 sezonunun devre arasında Beşiktaş'ın Antalya kampına da getirilen Can Erdem Kocaelispor'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Şampiyon olmak ümidiyle Kocaelispor'a geldiğini söyleyen Can Erdem, "Burada fazla konuşmayacağım. Asıl sahada konuşacağım. Buraya geldiğim için öncelikle mutluyum. Kocaelispor Teknik Direktörü Fuat Hoca beni çok istedi. İstendiğim yerde olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu sene işallah şampiyon olacağız. O ümitle buraya geldim. Takım arkadaşlarımla iyi bir şekilde motive olacağım" dedi.
10.08.2007
Kaynak : DHA