Senin yüzünden ne uyarı almaya niyetim var, ne de siteden atılmaya.. Sana kendi dünyanda mutluluklar, Avrupada da en büyük Fenerbahçe..
Hadi hayırlı traşlar.. :0:
Printable View
İngilteri'in en iyi kadrosu. Ayrıca Lozan sözleşmesini bir yana bırakıp Fenerbahçe'yi tebrik etmişlerdir. Ne yazıkki 1930 yıllarında çıkan yangında bütün kupalar harap olmuştur. Bu arada burak 1952 değil 1957 olacak. Ama önemli olan ilk tur atlayan takım olması.
Batuhan kardeşim 11 yaşında.Onun yorumları ile hemen hemen aynı şeyleri yazıyorsun..
O zaman yazmayın niye hala yazıyorsunuz... Hadi yazacaksanız bana yazmayın bariii. Burak seninde biliyoruz burada Anaya küfür edenleri savunduğunu sen hiç merak etme....
Batu yavaş gel..Nerden nereye getirme konuyu.
Tamam artık dayanamadım, konu nereden nereye geldi. Batuhan seni de buradan uyarıyorum. Bazı gerçekler vardır, sen istesen de, istemesen de bunlar gerçektir ve bunları kabul etmek durumundasın.
Son 10 yıla bakıldığında hazırlanmış bir listedir ve son 10 yıla baktığımızda da Galatasaray avrupada başarılı en büyük Türk takımıdır. İlk 20'de bir Türk takımı olduğu için gururlanmalıyız.
Daha da konu alakasız konularda devam ederse kapatmak zorunda kalacağım, bu konunun kapanması da hiç hoş olmaz, çünkü önmli bir konu...
Diğer konularda Galatasaraylı arkadaşlara hak veriyorum da, Atatürk konusunda katılamayacağım :)
3 tane Galatasaraylı, 2 tane Fenerbahçeli varken, Atatürk'ün yanlarına gidip "Şimdi tamam olduk." demesi Fenerbahçeli olduğunu gösterir.
Atatürk Fenerbahçeli olabilir de, Allah aşkına neyi değiştirir ki bu ? Atatürk herşeyin en iyisini bilir falan demeyin bana, bunlar göreceli kavramlardır.. Bu kadar büyütmenin bir esprisi yok bence.. İsteyen istediği takımı tutar..
Atatürk Fenerbahçelidir ama Burak'ın da dediği gibi bu Galatasaray'ın başarısız olduğu anlamına gelmez.
Batuhan Fenerbahçe ile Galatasaray'ı başarı olarak sakın kıyaslama Avrupa'da ;) Türkiye'de Fenerbahçe daha başarılı olabilir belki ama Avrupa'da Galatasaray başarılıdır. Fenerbahçe ne zaman UEFA Kupası'nı alır, işte o zaman Galatasaray'a yaklaşır.
Konu başlığını tekrar okuyun derim..
Hayır yani Atatürk ile Galatasaray'ın 2007 yılındaki listede 18. olmasının ne alakası var?
Sığınak mı yok başka Batuhan..
tebrikler 2 sene sonra ilk 20. ye giremezler.darisi fenerin basina
GS'nin su anki durumunu pek iyi görmüyorum,74 yasindaki kalli GS'yi avrupada nasil basariya götürecek merakle bekliyorum, tabi daha konusmak icin erken ama canaydin yönetimi bu takimin basinda oldugu sürece avrupada basari hayaldir.
Kıskananlar çatlasın
Galatasaray'ın ünlü yöneticilerinden ve Atatürk'ün en yakın arkadaşlarından Salih Bozok'un oğlu Muzaffer Bozok ile yapılan bir röportajdan kesit;
"Bir gün Bülent, Gündüz, ben ve birkaç arkadaşımız Florya'ya eğlenmeye gitmiştik. Dönüşte yolda biraz gürültü yapmıştık.Tam o sırada köşeden Mustafa Kemal ve arkadaşlarının, ki yanında babam ve Gündüz'ün babası Kılıç Ali Paşa da vardı , göründüler... Mustafa Kemal babama dönerek 'Kim bu gürültü yapanlar ? ' diye sormuş. Babam ise biraz sıkılırak 'bizim çocuklar Paşam' demiş. Bunun üzerine Ulu Önderimiz 'Haa desenize bizim kulübün çocukları' diye cevap vermiş...
şimdi de Galatasaylı mı oldu ? :roll:
"Ulusal Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'ya geçmeden Akaretlerde Beşiktaş Kulübünün yanında bir evde oturan Gazi Mustafa Kemal buradan Beşiktaşlı futbolcuların çalışmalarını izleyip onlara sempati gösterdiği yolundaki açıklama kolay reddedilebilecek bir değerlendirme sayılamazdı."
baltalanan konu son bulur umarım..
(kaynak isteyen varsa iletilir ya da yazının tamamı)
zico geldigi ilk sene takimi sampiyon yapti, futbolculuk kariyerini zaten tartismaya gerek yok... yorumumu biraz anlamaya calissan, inan sende bana katilacaksin..
Yav takmayın bu Omerdinho ile Batuhan Önder'i.Yaptıkları tek şey var Galatasaray'a laf atmak.Ama nedense halen hele Batuhan Önder'in o saçma,ortamı germe amacından başka bir amacı olmayan yazılarına rağmen halen okur grubunda değil
eger Gs yi takip ediyo olsaydın böyle demezdn adam antremanlarda şınav çekyo, orta geliyo kafa falan vuruyo
ayrıca adamın oluşturdugu taktigi spor yazarları bile çözemyor öyle bi adamdan bahsedyorz ama sen maçları izlemeden antremanları takp etmeden yorm ypyorsn
neyse sezon bir baslasin ondan sonra tartisalim bunlari isterseniz.. konu sapmasin..
konu sapacagı kadar saptı ztn..o kdr ortalıgı karştryosun sonra konu sapmasn diyosn
neyse ben bi Gs li olarak takımımla gurur duydum bu sıralamada ilk 20 ye girmesnden dolayı (::)
Bu konuda şüphenizin olmasını istemem. Ceza sistemi konusunda da bizim uymamız gereken bir sistemimiz var. 3 uyarı puanı alan kişi okur grubuna geçiyor, attığı 1 mesajdan dolayı direk okur grubuna alınmıyor üye.
Gerekli uyarıları yapıyor, cezaları veriyoruz. Bu konuda tarafsızlığımıza güvenmenizi istiyorum.
Beşiktaş stadında var onun resmi zaten.En büyük Beşiktaşlı Atatürk diye.Ben de özelden gel Çarşının Atatürk ile ilgili yaptığı avatarları gönderiyim;;)
Biz atamızın izindeyiz sen merak etme
Süper bir tespit Hamza abi yine büyüklüğünü gösterdin:)Herkes kendi takımın tuttuğunu savuabilir.Bana göre de Atamız Beşiktaşlıdır mesela ama Egemen ve Batuhan sanki bunu Atatürkün ağzından duymuş gibi söylüyorlar.
Butun provokatorler lutfen tatile geri donun. Burasi sizler yokken cok daha seviyeli bir tartisma ortami idi..