bu yorumu yapan arkadaşımız çok pişman olmuştur galiba o bir uzaylı ve şu andaki ronaldo hariç hiç bir futbolcu onun seviyesine yakın değil
ronaldo dünyanın en iyilerinden ama messi bu dünyadan değil :icon_biggrin:
Printable View
Bir gece uyurken babam beni kaldıırdı.Ntv La liga maçı vardı.
Bak dedi bu çocuk dünyanın en iyi futbolcusu olucak.Bende dedim o takımda Ronaldinho falan var hiç bir şey olmaz ondan Gittim yatttım.Bana giderken sen ne anlarsın futboldan dedi..
Şu anki durumu ortada :D
21.12.2004 Barcelona 2 - 1 Levante Maçıydı.
Baban çok ileri görüşlü bir adammış doğrusu :) Şaka yapıyorum tabi ki :)
Vallah şaka maka yap'ta adamı 33 dakika izleyip dünyanın en iyisi olucak demek yürek ister.2-3 yıl sonra adamın ismi dünya üzerinde pazarlanmaya başladığında.Hala mı Ronaldinho demişti. ?
İnsanları kırmak gibi bir niyetim yok.Dalga geçselerde geçmeselerde.
"Zaten onu sen futboldan anlamazsın" a şaka olarak demiştim :) Tebrik ediyorum buradan kendisini 33 dakika izleyip böyle bir laf atıp gerçekleşmesi büyük iş :)
iyi topcu yalniz gelmis gecmis en iyi degil arkasinda xavi iniesta olmasa o zaman gorurduk arjantin milli takiminda goruyoruz zaten o kadarda etkili degil :)
Tartışmaya gerek yok,dünyanın en iyi futbolcusu.
Ve Messi 30 numaralı forması ile sahada :)
[YOUTUBE="YvRVFR2ZdoQ"]messi[/YOUTUBE]
Ronaldinho :( Ne adamdı yahu,yıllar boyu bekledik Türkiye'ye,geçen yıl devre arası bize gelme ihtimali vardı Fatih Hoca'dan veto yemişti.
Messi konusu ama R10'un o şaşalı günlerini görünce hüzünlendim.Messi'de bildiğin ergenin tekiymiş :D Saçlar yağlı falan.
Ronaldinho'yu görünce bende bir fena oldum. Brezilya'yı sevmemdeki en önemli etkendi. Ronaldo - Ronaldinho - Cafu falan..
Enfes pas atıyor yahu, o pastan sora atamasa dövmek gerek :icon_biggrin:
Dünyanın en iyisi Cristiano Ronaldo'dur çünkü Messi bu Dünyadan değil.