Güvenebileceğimiz kaynak yok mu ya? :(
Printable View
Güvenebileceğimiz kaynak yok mu ya? :(
Uzun boylu bir santrafor almalıyız, Kezman'a top indirecek ve ona pozisyon yaratacak tipte bir santrafora ihtiyacımız var.
Dediğinden Zigiç'i anlıyorum ;;) ama önce Deivid gönderilmeli...
Cruzeiro Deivid'e talip
Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'nun genel menajeri Valdir Barbosa, F.Bahçeli Deivid ile ilgilendiklerini açıkladı. Brezilya Haber Ajansı'na konuşan Barbosa, "2003'te kulübümüzde forma giyen Deivid'i almak istiyoruz. Ancak F.Bahçe çok yüksek bonservis bedeli istedi. Deivid'in aldığı para da fazla" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
kaynak Fotomaç :(:(:(
Yaaa Zigic'ten başka oyuncu olmaz bence.:)
Cruzeiro istiyorsa hemen elden çıkaralım,gitsin... Mateus zaten kiraya gidecek.Adriano,Zigiç'ten biri gelsin ;)
zigic tam nokta transfer olur
Operasyon başlıyor
Yönetim, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Anderlecht ile eşleşilmesi sonrası forvet oyuncusu için kolları sıvadı.
Şanslı bir kura çeken ve gruplara kalma konusunda umutları bir hayli çoğalan sarı-lacivertli yönetimin, iyi bir forvet oyuncusu için harekete geçtiği bildirildi.
UEFA'ya en geç 8 Ağustos tarihinde ön elemede mücadele edecek kadrosunu bildirmek zorunda olan Fenerbahçe, kalan kısa sürede Deivid'in yerine gol noktalarında çok daha başarılı bir forveti renklerine bağlamaya çalışacak.
İspanya'nın Racing Santander kulübünde forma giyen Nikola Zigic'in peşini bırakmayan ve bu oyuncunun yüksek bonservis ücretini indirmeye çalışan sarı-lacivertli kulübün, Sırp oyuncunun dışında sürpriz isimlere de yöneldiği öğrenildi.
Oyuncuları uyardı
Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat yürüttüğü gizli çalışmaların 2-3 gün içinde sonuçlanmasının beklendiği bildirildi.Bu arada Yıldırım'ın önceki gün Samandıra Tesisleri'nde futbolcularla özel bir görüşme yaptığı bildirildi. Teknik Direktör Zico'nun yer almadığı toplantıda, Yıldırım'ın yeni sezon öncesi takıma başarılar dilediği ve yönetimin beklentilerini ilettiği öğrenildi. Özellikle camianın Avrupa'da artık hayal kırıklığına tahammülü olmadığını kaydeden Yıldırım'ın, "Süper Kupa'yı kazanarak sezona moralli girelim" dediği ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
eğer hemen ii bir fotvet gelmezse anderlecht i bile eleyemeyiz
valla 3-4 güne kadar aldık aldık,alamadık çok zorlanırız :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü pazartesi geliyor
http://www.fotomac.com.tr/2007/08/04...F81599F84b.jpg
Fenerbahçe, listesindeki 3 yabancı bir de yerli golcü ile yaptığı görüşmelerde sona geldi. Adriano ve Ronaldo'yu kulüpleri bırakmadı, Zigiç transferi artık an meselesi. Kayserisporlu Gökhan Ünal'la da gizlice görüşülüp el sıkışıldı. Şanslı kuranın ardından Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacağına artık kesin gözüyle bakan başkan Aziz Yıldırım'ın, "Forvet transferini pazartesiye kadar bitirin" talimatını verdiği öğrenildi.
Forvet alarmı
F.Bahçe'de kura sonrası yapılan jet toplantıdan forvet alınması kararı çıktı. Yeni golcünün pazartesi günü İstanbul'a getirilmesi bekleniyor.
Bu Fırsat Kaçmaz
F.Bahçe'de teknik heyet ve yönetim ön elemede Anderlecht'in saf dışı bırakılacağına kesin gözüyle bakıyor. Yöneticilerin, dün kura sonrası Zico'nun da katıldığı bir toplantı yaptıkları ve golcü almaya karar verdikleri öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Devler Ligi'nde başarılı olabilmek
için tarihi fırsat yakaladık. Golcü transferini bitirip kusursuz bir takım olmalıyız" dediği belirtildi.
Gökhan İddiası
Sarı-lacivertlilerde Ronaldo ve Adriano transferi gerçekleşmeyince, rota Racing Santander'li Zigiç'e çevrilmişti. F.Bahçe'nin, pazartesi yeni golcüsünü İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Zigiç için 15 milyon pound teklif eden F.Bahçe'nin Santander'den olumlu yanıt aldığı belirtildi. Ayrıca Kayserisporlu Gökhan Ünal ile de gizlice görüşülerek prensipte anlaşma sağlandığı iddia ediliyor
Ben Ntv´de bir futbol programı izlerken sunucu Fenerbahçe´nin Pazartesi gününe kadar bir yabancı transferi yapması bekleniyor dedi.Galiba Beşiktaş ile oynanılacak olan maça bakarak oyuncuların son durumuna göre kararını verip Zico´nun da onayını alıp bir Yabancı transferi gerçekleştircekler.
Hangimiz Bıkmadık ki:)
Galiba Mateus gidecek onun gibi bir oyuncunun gidecek olmasına üzülüyorum Fenerbahçeli arkadaşlar adına ;;)
deivid hertürlü gider başka çaresi yoq kezman,semih,colin,ilhan,xxxx,deivid bukadar forweti napacaz deivid gider kezmanla xxxx oynar inş. xxxx zigiç olur
Bu arada bazı arkadaşlar tereddüt ediyor transfer olmazsa zorlanırız felan diye bence hiç zorlanmazsınız hatta Anderletch'i elerseniz ŞL'de en az 7 puan alacağınızı düşünüyorum ;;)
Transfer büyük ihtimalle pazartesi günü netleşecek. Süper Kupa maçından yenilgi alınması durumunda bir santrafor transfer edilerek hem eksik bölge giderilecek hem de gündem değiştirilecek. Hatırlarsanız D.Kiev'e elenir elenmez 3 yabancı transferi gerçekleştirilmişti. BJK maçından alınacak kötü sonuç yabancı transferine sebep olabilir.
Dün Star Tv'de bir Güney Amerika'lı forvet ile anlaşıldığı söyleniyordu ve isminin açıklanacaktı ilerleyen dakikalarda ama uyuyakalmışım.Seyreden var mı?
6+1 de yedek kim olacak..........
Evet Humberto suazo dedi...
ama yalan cünkü ertem dediki colo colo da oynayan falan dedi kendisi monterray takımına trnasfer oldu hatta resımlerını koydum.....humbetonun web sitesindde hersey yazıyor bir ara fanatikte cıkan haberi aynen okudu..
Ben zigici bekliyorum..
zigicin büyük faydası olur robertonun nokta pası zigin kafasına.....gerisi artık golü nasıl atılmak istenirse öle atılır....inş gelir artık şu zigiç kezmanda yalnızlıktan kurtulur
Arkadaşlar daha transfer yapmayacağız bence.
Aziz başkan 1 tane dedi.O da Yasin Çakmak
Yeni gelicek forvet(eğer öyle birşey olursa) yedek bekleyebilir.çünkü hem Alex hem çift forvet elenmemizin garantisi olur.
Arkadaşlar transfer konusu dışındaki tartışmalarınızı ilgili konular altında yapabilirsiniz. Lütfen konu dışına çıkmayın
Zigic’in Gözü Yükseklerde
Santander takımında oynayan Sırp forvet Nikola Zigic, İngiltere Premier Ligi’nin kendisini geliştirmesi için mükemmel bir ortam olacağını söyledi.
Racing Santander’ın dev forvet oyuncusu, 2 metreyi geçen boyunun İngiliz futboluna çok uygun olduğunu belirtti.. “Benim özelliklerimde bir oyuncu için Premier Ligi çok uygun. Bu yüzden geleceğimi orada görüyorum,” diye konuşan Zigic'le ilgilenen kulüpler arasında Tottenham Hotspur ve Juventus da bulunuyor.
Transfer dedikodularına rağmen 26 yaşındaki, eski Kızılyıldızlı oyuncu şimdiki hedefinin Racing’i Avrupa Kupaları’na taşımak olduğunu söyledi. Zigic konuyla ilgili, “Benimle birçok İngiliz kulübünün ilgilendğinin farkındayım. Ancak benim kulübümle kontratım devam ediyor,” dedi.
Geçen yaz Racing’e transfer olan Zigic hem yerde hem havadaki hakimiyetiyle taraftarlarının sevgisini kazandı. Onun yanında çok küçük kalan Pedro Munitis’le çok iyi bir ikili oluşturan oyuncu, Santander'in ligde ilk 10'a girmesinde büyük pay sahibi oldu.
GOAL
bence fenerbahçe bu kadroyla da çok iş yapar eğer zico biraz ii yönetirse ama herkesin dediği gibi deivid gidip yerine iyi birini alırsak şampiyonlar liginde en azından çeyrek finale kalıız eğer çok talihsiz bi kura gelmezse.bence fenerbahçe adrianoyu alabilir çünkü fener çok yalanlıyosa yapıyo örnek roberto carlos.
Ben ciddi ciddi Adriano'yu hala bekliyorum
bende umutluyum
Bugün yine bazı gazetelerde yer alan haberlerde Kulübümüzün yine bir çok oyuncu ile ilişkide olduğu, transferini tamamlamak için gayret sarfettiği iddiaları yer almaktadır. Bazı gazeteler bu oyuncularla ilgili olarak transfer bedelleri ve bonservis bedelleri hakkında da ayrıntılı hayali haberler yayınlamaktadır. Abartılı verilen bu rakkamlar taraftarımız üzerinde son derece kötü etkiler yapmakta ve onları değişik beklentiler içine sokmaktadır. Kulüpler açısından da karşılanması mümkün olmayan bedeller üzerinden hayali yayınlar yapan basın yayın organlarını doğru haber yapmaya bir kez daha davet ediyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ben burdan biz bir yıldız oyuncu alıcagız ama sizin dediğiniz gibi değil onu akıllıca bir yoldan gerektiğinde paradan kaçınmayarak yapacağız.yani fenerbahçeli arkadaşlar AZİZ YILDIRIM ve KURMAYLARI bu kadar haber varken BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINI hayal kırıklığına uğratmaz.(tabiki bu benim düşüncem eleştirilere açığım)
Fatih ALTAYLI'nın 14 Ocak 2004 tarihindeki yazısı. Alex o zamanlar Fenerbahçe'nin gündemindeydi, o da böyle bir yazı yazmıştı.Quote:
Originally Posted by Fatih ALTAYLI
Şimdi aynı şeyler Adriano için de geçerli olabilir, veya başka bir dünya yıldızı için...
Fenerbahçe için İMKANSIZ yoktur, zamanında nasıl Alex'i aldıysak, hem de bir Galatasaraylı yazarın, aynı zamanda eski Galatasaray yöneticisinin "alamaz" dediği, kimsenin ihtimal vermediği, 3 yıl öncesinde dünya kulüplerinin peşindeki futbolcuyu, nasıl aldıysak, şimdi de alabiliriz...
Adriano bence cok zor.....Siz zigici bekleyin
zigic adrianodan yararlı olur
ancak bu zigicin adrianodan iyi olduunu göstermez
Adriano'yu takımı gözden çıkarsa bile gideceği 100 tane ispanyol,ingiliz vb kulüp çıkar.
Moratti Adriano hayranıymış, kesinlikle satmayı düşünmüyormuş.
O,Martins'in de hayranıydı.