Tromso gibi kesinlikle olmayacak. Galatasaray en az 5 gol atacak.
Printable View
Tromso gibi kesinlikle olmayacak. Galatasaray en az 5 gol atacak.
Bunlar küfür de ediyordur şimdi he :D :icon_mad:
İşte ali samiyeni yayınlamışlar :D
Forumda arkadaşın biri Slaven'e şans vermiş ama alkollü yazmış herhalde :DQuote:
a sto se tice na ali sami jenu gostovanje, to je najgore na svijetu vjerojatno.
kada tamo krenu navijaci, pa ne cujes sam sebe.
jebote ovo 1
iskreno nebi isao tamo za sve pare ovoga sviejta, ovo obavezno poslusati!!!!!!
Arkadaş slaven 30% demiş ama 3 ü yanlışlıkla koymuş :D
BAŞKA BİRİNİN YAZDIĞINI AKTARIYORUM
%30 yazana cevap olsun diye yazmış
Forumda Ümit KARAN ve Hakan ŞÜKÜR'den bahsediliyor.Quote:
slaven 1% realno.
ocito ne pratis nogomet bas
BAZI SLAVEN TARAFTARLARI İSTANBUL KÜÇÜK ŞEHİR BİZİM NÜFUS DAHA FAZLA SLAVEN GALATASARAY'DAN DAHA BÜYÜK DİYE YAZMIŞ 5 DAKİKADIR GÜLÜYORUM :D bizim bi kaç Türk'te Türkçe küfürler yazmış :D
hele orada bir küfür var. bir hırvat türkçe birşeyler yazmaya çalışmış. sen var slaven gelmek. bizim türkte ben gelmek slaven .. :D
bu hırvatlar salakmı..adam Koprivnica türkiyeden büyük demiş:D 20milyon nüfus var demiş..bizim takım gs den daha büyük ve avrupanın en iyi forvetlerine sahibiz demiş.4-0 yencez demiş üstüne bi de golleri kimin atacağını söylemiş.slaven in değeri 130milyon euro ymus..5gün içinde ronaldinho yu transfer edeceklermiş.:D bi tanesi 10tane atarız demiş:D
bunlar ne ya...gülmekten yerlere yattım sabahın 05.45 inde.neredeyse bütün sayfaları okudum..bunlara 6-7tane atmak şart oldu..ayrıca maça gidecek olanlara da söyliyim..:şunlara hayatları boyunca bidaha yaşayamayacakları bir maç izletin..
N.Ş.A Galatasaray'ın yürüye yürüye yenmesi lazım ama sağolsun hiçbir takımımız rahat geçer dedirtmiyor eski tecrübelerden.
Ama Galatasaray çook şanslı diyebiliriz tur için.
Deplasmanda rakip kazanabilir. Öyle bir stadda Barcelona oynasa bile kaybeder. Neden İnter Toto'da bu kadar finale yükseldikleri belli oluyor. Cimbom için kolay lokma...
Adamların sitesine resim ekleyeyim dedim eklenmedi.Amma dandikmiş haa.:D.
ee, onlar 5. sinif takim
bi üye olabilsem göstercem onlara ama:D
Stad iyi açık hava ne güzel.:)
o resımdekı stat mıydı yaa:)
Birisi Atatürk'e gay demiş. O herife saldırmak lazım.
evet gördüm.
.... was gey yazmış. salak nasıl yazıldığını da bilmiyor.
Arkadaşlar aranızda Hırvatça bilen varmı..:D
Ya ben üye olamadım oraya:D
Beyler Hırvatça çeviri programı buldum ücretsiz.. İsterseniz koyabilirim Zira bende saldırcam o foruma.. Türkün Gücünü göstermek gerekir..
Buradan Kelimelere bakıp yazın indirdiğim program bozuk çıktı:)
Koyarsan seviniriz...
program süper bişeye benziyo koyarsan süper olur:)
Evet Çözdüm siteye sağolasın.
rica ederim ben üye oldum başlıyorum:)
ya biz sahada parcalayalim en iyi cevabi verelim