bu maçı fazla zorlanmadan kazanırız diyorum tahmini sonuç 2-0
Printable View
bu maçı fazla zorlanmadan kazanırız diyorum tahmini sonuç 2-0
Diatta'dan hiç ses seda yok.
5 bilemedin 6 atarız :p
Hayır cin çağırdım, o söyledi.:pQuote:
Rüyanda ak sakallı dede mi söyledi
5 atarız bence de :) TeLLo soL da bakaLım neLer yapabiLiyor göreceğiz.Aynı zamanda bende Diatta nereLerde onu çözemedim ;)
Süper kupa maçından önce gelmişti ama daha forma şansı bulamadı.
Diatta nın fiziği iyi gibi duruyordu imzada. Tello ise çok iyi adam bence ama koşmuyor gibime geldi.
Konyaspor`un bir süpriz yapip mactan puan cikarmasini bekliyorum (:
Berabere biter...
Tello bence türkiye ligine yeni bir tad getirecek görürsünüz.Süper kupada attığı frikik goıl olsa belki herkes şimdi süper derdi ama serdar kurtardı diye konuşuluyor.
Selçuk Dereli’nin yöneteceği maçta iki takım 19. kez karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar oynanan 18 mücadelede Beşiktaşımız’ın üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah Beyazlılarımız, rakibi ile yaptığı maçların 11’inden galibiyetle ayrılırken, 5 maç beraberlikle sona erdi. 2 karşılaşmada ise gülen taraf yeşil beyazlılar oldu. Takımımız, bu maçlarda rakibine 40 gol atarken, 15 gol yedi.
İki takım, rekabetin başladığı günden bugüne kadar İstanbul’da 8 kere karşılaştı. Bu maçların 7’sini Ekibimiz galibiyetle tamamlarken, 1 maçı Konyaspor kazandı. Takımımız, kendi evinde yaptığı maçlarda rakip fileleri 22 kere havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.
Bu arada, Beşiktaşımız cezası nedeniyle 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken lig maçını İzmir'de oynamış ve mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Öte yandan Takımımız, lig tarihindeki en farklı galibiyetlerden birini, 1992-93 sezonunda 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.
Ayrıca, Futbol Takımımız 5 yıllık bir aranın ardından yeni sezonu kendi evinde karşılayacak. Lig tarihinde 26 sezonu kendi sahasında açan Ekibimiz, bu maçlarda 22 galibiyet elde ederken, sadece 1 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı.
Bugün ligin ilk haftası.Ne olacağı belli olmaz.
İlk 11'ler belli oldu!..
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Yüksekten uç Kartalım
(CANLI)Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Moldova'nın FC Sheriff takımını 3-0 yenerek, 3. ön elemede İsviçre'nin FC Zürih takımının rakibi olan Beşiktaş'ta, gözler lige çevrildi. Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Beşiktaşımızın ve Konyaspor'un bu zorlu maç öncesi ilk 11'leri belli oldu..
İşte Beşiktaşımızın ve Konyaspor'un ilk 11'i
Beşiktaş:
Hakan Arıkan
Serdar Kurtuluş
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Tello
Koray Avcı
İbrahim Akın
Ricardinho
Bobo
Nobre
Konyaspor:
Özden
El saka
Erkan
Burak
Tauve
Batista
Nustafa
Neca
Muhammed
Eren
Veysel
Delgado neden yok yahu...Rüştü yine yok sakat heralde...İ.Akın Ricardiho Tello ilginç orta Alan Cisse neden 11'de değil...
Ertuğrul Sağlam kesin birşey düşünüyor.. Bu kadro biraz riskli gibi geldi bana..
ErtuğruL hoca bu maçta Çift santrafor sistemini denicek sanırım.DeLgado ve Cisse yi de Zürich macını düşünerek dinLendiriyor.BakaLım bu sistemde nasıL oynicaz.
Hakan Arıkan
Serdar Kurtuluş
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Tello
Serdar Özkan
Koray
Ricardinho
İbrahim Akın
Bobo
Nobre
Yukardaki eksikti, ilk 11 değil ilk 10 olmuş.. (: Tello orta sahada değil, defansın solunda oynayacak galiba..
en iyisi koray vallaa...ortra alanda ayak basmadığı yer yok...
Ztn Koray Avcı BJK nin bu son 3sezonunda sürekli oyuncu alıp göndermesinden yırtan sebep oydu... Koray iyi oyuncu kadroda hep yer buluyor...
İ.Akın umarım çok top kaybı yapmaz...
Maç için kahveye gidip gitmemek arasında kalmış durumdayım . :)
Bende gitsem mi gitmesem mi dedim ama vazgeçtim radyo da dinLicem :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bakaLım başLadık.
Maç başladı iddialı bir 11le sahadayız umarım kazanacağız. :)
Ahh Rico Kaçırdı :(
İbo ve rico nun şutLarını iyi çıkardı Özden.
Özden'e çok iş düşecek. :)
Haha Batista da Türk oLmuş :p
Haydi Konya Haydi Konya Haydi..:)
Tribünler yine formda
Taraftar çoştu yine bizim :)
Sivas nerden çıktı Aygün...:)
Ricarinho atıcak inş.. golünü...
Taraftar süper...
Beşiktaş dağıtıyor. Konyam hadi göster kendini. :)
Bobo 8 dakikaya gol atar. :)
Konya Gol Gol Gol.
Emre ne zaman sen böyLe desen atıyoruz hadi bakaLım tekrar atabiLecekmiyiz :)
Ben bu akşam Bjk yi tutuyorum.:0: