Ama Sivas'lı oyuncular o taraftarı dövmek yerine uzaklaştırsaydılar daha güzel olurdu.Dövmek zorunda değillerdi.Ki sadece bir oyuncuya saldırı oldu.Neyse ceza yerinde.Olayın içinde tahrik var çünkü.Arkadaşları dayak yemiş.
Printable View
Ama Sivas'lı oyuncular o taraftarı dövmek yerine uzaklaştırsaydılar daha güzel olurdu.Dövmek zorunda değillerdi.Ki sadece bir oyuncuya saldırı oldu.Neyse ceza yerinde.Olayın içinde tahrik var çünkü.Arkadaşları dayak yemiş.
Ben Hüseyin suçlu demiyorum. Ama şimdi o olayın ardından beyaz bere ile sokağa çıkan her insan yadırganır, tepki görür.
Cinayetin zanlısı bulunmadan önce, hatırlarsanız İstanbul Şişli'de metro çıkışı beyaz bereli birisini polis almıştı önce, sorgulamıştı, sonra serbest bırakmıştı.
Yani bu istemeden de tepkilere yol açıyor. Tepkilerin geleceğini bile bile neden beyaz bere takarak idmana çıkıyor ki? Sıradan bir futbolcu değilsin, milli takımın futbolcususun, Trabzonspor'un kaptanısın sonuçta. Artniyetli olmayabilirsin, hatta büyük ihtimalle artniyetli değildir ama biraz daha dikkat etmesi gerekirdi.
Dediklerin doğrudur, sen daha iyi bilirsin.
Gökdeniz ve Fatih olayı Trabzon taraftarının degil çetenin işidir.hüseyin konusu zaten çok saçma bence bize laf atıcağına git kendi kulübünün tarihine bak siz degilmiydiniz yediği goller yüzünden zamanında Rüstü'yü döven...
Ağır tahrik bu konuda serbest galiba...
Serhat.. Tartışma belli yere kadar devam etti sonra bırakmalarını söyledim.. Ama bu yapılan nedir? Ben yöneticinin uyarısını saymam bildiğimi okurum.. Mesajını okuyunca aynı izlenimi sende de edindim..
Kimse kusura bakmasın.. Eğer sert olmazsak ipin ucu kaçıyor yakalamak imkansız oluyor..
Yahu konunun başlığı ne sizin tartıştığınız ne?
Burada kimse bir serserinin yaptığından dolayı Trabzon'u yargılayamaz. Neymiş efendim orada milliyetçilik fazlaymış, hep orada olay oluyormuş. Vatanını, milletini sevmek suç mu?
Asıl suçlu o serserinin yaptığını tüm Trabzon halkına yükleyenler. İstanbul'da İzmir'de dışarı çıktığında iti kopuğu serseri kaynıyor. Şimdi İzmirliler, İstanbullular serseri mi oluyor?
Konuya dönersek gerçi siz bayağı konudan uzaklaşmışsınız. Attığınız mesajlara dikkat edin. Konu kilitlenmiştir. Seviyeli tartışmayı bile beceremiyoruz.
Şimdi herkesten rica ediyorum, sakinleşince dönün başa konuyu baştan bir okuyun, sonra da düşünün...
Konu kilitli...