Zaten Bobo varken Antep güle oynaya kazanırdı.Şimdi hiç şansımız yok değil mi?;;)
Printable View
Dogruya dogru bu sene besıktası sırtlayan oyuncu bobo idi.......Bütün oyun onun üstüne idi şimdi bobonun olmaması cok kötü bana göre gol yollarında sıkıntı olacak gaziantep katı savunma yaparsa bu mac -0-0 veya 1-0 biter..
BoBo nun yokluğu çok kötü oldu... G.Antep deplasmanında işimiz zor ama 1-0kazanırız gibime geliyor...
bobo bırak numarayı olm daha dün oynıcam diyordun bu gün hemen sattın ....
Herhalde altenetifiniz olacak:)
İki takımım sistemi farklı sizin bu sene en önemli kozunuz kanatlar:)
Karsılastırdıgın oynucu besıktasın en golcü oyuncusu anladın lincoln ise ortasaha...
Ben yorumumun arkadasındayım pazartesı günü konusuruz seninle:):)Ayrıca spor programlarını da takip edersen onlarda dedigii gibi söylerler...
Neyse mac hele gelsin bir gecsin...Ben tahmin oyununda0 verdim:D:D
Olabilir ben de Bursa-Gs maçına 0 vermiştim:DBen kesin kazanırız demedim zateN.Beraberlik de olabilir.Ama Bobo olsaydı da beraberlik oranı aynı derecede olurdu bence:)
besiktas defansif oynayan bir takim, hep yenilmemek icin oynuyorlar,
galatasaryali kuzenimin(20) dedigi gibi, Besiktas Fenerbahcenin kotu bir kopyesi :D
bende biraz sasirdim ama besiktasin yaptigi transferler falan biraz onu gosteriyor dedi???
BESIKTAS BU MACTADA GOL YEMEMEYI DUSUNECEK!!
ZOR YENER ZOR YENILIR!
Bobo yok zorlanabiliriz. Forveti Delgado-Nobre ikilisiyle oluşturursak kazanırız. Beşiktaş 1 farkla kazanır diyorum. 2-1.
sansima tukureyim :(
maca gidemiyorum, bir dahaki sefere...
yine televizyona kaldik
umarim maci alirizda uzuntum bir nebze olsun azalir...
:0:
Maçı alırız.Fener maçında gördüğümüz g.Antep olursa kesin alırız.
Görkem abi Fb maçındaki Antep'in olması imkansız.Kesin en iyi oyunlarını oynarlar.
Baki sol bek olarak ilk 11de:mad:
Baki sol bek:)
Karsısında ugur yıldırım...
Antepliler ugurdan gol bekliyor..
Uğur'dan geçen haftadan beri gol bekliyorum..
Hadi baki, hadi Diatta indirin birini.. Vursun Uğur.
Yeter ki vursun gol olmasa da olur benim için:D
Şampiyonun frikiğini bekliyouz:)
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Topla oynama oranlarında Beşiktaş %60'la üstün olan taraf.
İki takımın da iki isabetli şutu ve iki takımın da birer gol pozisyonu var.
Haydi Beşiktaş'ım.
ilk yarı bitmek üzere 0-0
İkinci yarı Antep atar:p
tahmin oyununda 0 dedim inş. böle biter :)
Biraz daha istek bizi galibiyete taşıyacak...Haydi beşiktaşım :D
Antep 2.yarıda bitirir işi
Aamcın tartışma çıkartmak mı ?
Fener-İBB maçında öyle demiyordunuz ama! Samet süner'e ise diyecek bir şey yok! Onun ne olduğunu bütün forum zaten biliyor.
Tamam beyler sakin =))
Git bak bugünkü konuya olay cıkmıs mı?.Sizin dedikleriniz cok farklı oluyor ben burda Antep atar bi tane diyorum.Bizim konuda nerdeyse karsı takımın marşlarını sölüyorlar anladınmı aradaki farkı:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Samet konusunda haklısınız:zuhaha.Ama Antep gol atar dedim diyede tartısma cıkmaz heralde.