Bide şu yanından bakalım Kayserililer dünya yıldızlarını izleyecekler canlı olarak.Bi daha bu fırsatı ne zaman yakalayabilirler ki?
Printable View
Bide şu yanından bakalım Kayserililer dünya yıldızlarını izleyecekler canlı olarak.Bi daha bu fırsatı ne zaman yakalayabilirler ki?
Allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz.Allah'tan ümit kesilmez..
Birde bakıyormuşuz Erciyes turu geçiyormuş.:)
Bu arada bu İsviçreliler bu sezon bizden çok çekecekler daha.:D
Bayern'den sonra kupanın en iyi ekibi Erciyes'e geldi. Şanssızlık..
Hugo ile msn den konuşuyoduk.O sırada çekilişi uefa.com'dan takip ediyordum.group 2 gelince Atletico seçildi sonra Hügoya dedim kesin erciyes malesef erciyes çıktı :(.Off :(.
İsviçreliler çok seviyor bizi :)
Galatasaray zorlanmadan geçerde erciyes açta berabere kalsa yeter bize
iskoc ve ukrayna takimlari da birbirine dustu bu ulke adina lehimize...
Galatasaray'ın Sion'la eşleşmesine çok sevindim.Eminim Galatasaray turu atlayıp gruplara kalacak.Sıralamada İsviçre ile farkı açmış olacağız.
Erciyes'in işi zor.Futbol da imkansız diye birşey yoktur.Çıkıp sahaya yürekten oynasınlar,mücadele etsinler yeter.Olacağı varsa gelir tur.
Erciyes 1 macta iyi skor alsa yeter ulke puanini etkiler hic yoktan :) Galatasaray turu zorlanmadan gecer.
Everton-Metalist(Ukrayna)
Aberdeen(İskoçya)-Dnipro(Ukrayna)
Önümüzde bulunan İskoçya ve Ukrayna bizim açımızdan iyi kura çektiler.İlk eşleşmede Everton kağıt üstünde turu rahat geçer.2.eşleşmede ise 2 ülkenin 1 takımı Avrupa kupalarına veda etmiş olacak.Ama tabi önce biz üzerimize düşeni yapmalıyız..
Evet Berk doğru diyor.
İsviçrelilerle oynamamaız iyi oldu.
İşte bizi yakından ilgilendiren bazı eşleşmeler
Odense-Sparta Prag
Zenit-Standard Liege
Rapid Wien-Anderlecht
Mlada Boleslav-Palermo
Brann-Club Brugge
Empoli-Zürih
İsmi koyu siyahla yazılan takımların turu geçmesi dileğiyle..
su an 12. yiz eger 10. olursak bir takimimiz seneye direkt cl ye katilacak...bu firsati degerlendirmeliyiz
İskoç,Belçikalılar ve Çekler'in Avrupa Arenasında başarılı olmaması gerekiyor.Mümkünse ne kadar çabuk elenirlerse o kadar iyi...
Atletico'yu mu eliyecek :)
beyler bu arada sion forumlarina soyle bi goz attim adamlar tabiri caizse altlarina yapmislar:icon_biggrin: en cok da taraftarlarimizdan korkuyolarmis;;)
Oynanmadan maç kazanılmaz ama Atletico ve Erciyes farklı dünyaların takımı.Evinde çıkarabileceği bir beraberlik bile benim gözümde turu geçmiştir..
O sizin düşünceniz..
Sion'un ideal taktik dizilişi 3-3-3-1'miş.Yani defansif ağırlıklı oynuyorlar.Geçen senede Leverkusenle eşleşmişlerdi.1-0 ve 2-1 kaybetmişlerdi iki maçtada.
Galatasaray, iyi kura çekti. Zorlanmadan gruplara kalırız. Fakat tedbirli ve kontrollü olmalıyız. Erciyes'in ise işi gerçekten çok zor. İnşallah 2 takımımızda kalır gruplara.
Galatasaray rakibi ciddiye alirsa turu rahat geceriz.
Erciyesspor icinse;hersey cok güzeldi,Allahaismarladik...
galatasaraya isviçre takımının gelmesi iyi oldu her yönden..ama erciyesede yazık yani kupanın bayernden sonraki favorisi geldi kendi sahasında bir beraberlik bile süper olur erciyes açısından
İyi kura çektik.Rakibin İsviçre temsilcisi olması da önemli turu geçeçegimizi düşünüyorum.Erciyes belki çıkabilcek en zor takım çıktı çok şansızdı Allah yardımcıları olsun:)
12 ncilige yukseldik;;)
Bak bakalım o zaman buradaki gerçek sıralamaya;);;)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21264
İsvicre takımı gelmesi cok güzel onlarıda biz eleriz böyle ülke sıralamasında rakibimöiz isvicre puan alamadan sezonu kapatır...
ben ASY.net ten takip ediyorum ve oradaki daha dogru sen de bi ordakine bak bakalim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img65.imageshack.us/img65/9190/crankqj2.jpg
simdi internette bakiyorum bazi kaynaklar 12. bazilari da 14. demis
Galatasaray rahat bir şekilde gruplara kalır.. Erciyes'ten fark yememelerini bekliyorum..
he tamamdir o zaman...
Kura içinse Galatasaray'ın bu kupada hedefleri büyük, o nedenle kim çıksa fazla zorlanmadan gruplara kalırlardı. İsviçre takımını elemek de çok güzel olacak bizim için.:D
Atletico umarım çok çok küçümser Erciyes'i. Ancak o şekilde ufak da olsa bir ihtimal olur. İlk maçı nerede yapacaklar, bilen varsa bizi bilgiledirebilir mi?