marsilya yı yenebilir beşiktaş ama portodan bi 1 puan çıkarsa yeter bence
Printable View
marsilya yı yenebilir beşiktaş ama portodan bi 1 puan çıkarsa yeter bence
Yurekten ınanıyorum bu gruptan en kötu ıhtımal 3.cıkıcaz.SAGLAM Ge-Lı-Yo-RuZ
Marsilya'dan 6 puan Porto'dan 4 puan Liverpool'danda 1 puan alırsak ki bunlar hayal değil olma ihtimali yüksek.. Gruptan çıkarız..
Liverpolden 1 puan alamazsın çünkü maçlar 3 ve 4 oynanacak başka bir değişle liverpool beiktaşı yenip grutan çıkmayı garantilicek ... portodan 4 puan alırsan zaten gruptan çıkarsın ama alabilir misin asıl zor olan o çok pembe gözlüklerler bakmayalım hayal kırıklığına uğrarız
Bunu şimdi değilde ilk maçlar oyndandıktan sonra anlayacağız.
Güzel ve korkmadan oynayacak bir beşiktaş bu gruptan 1. bile çıkar.Ama tabii bu bildiğim beşiktaş.Büyük maçlarda heyecan yapar ve pas yapamaz hale gelir adeta.Normal şartlarda sadece Liverpool'a yenilme hakkı vermememiz lazım takımımıza.Tamam diğerleride güçlü ama inanın yenmesi zor takımlar değil.Herşeyden önce kendine güven...Sonucu getirecek olan işte bu.
Sans cok onemli bir faktor. Yillardir Besiktas sanssizliktan, hakemden falan elenir durur. Bu sene soyle balla 1-2 mac alirsak gruptan cikariz. Yeter artik sansla Avrupa'da mac kazanalim ya.
"Beşiktaş'tan korkmayın"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Portekiz'in Record Gazetesi'nde yayınlanan habere göre; Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto'ya Siyah-Beyazlı kulüpten korkmaması tavsiyesinde bulundu.
Beşiktaş'ın kalburüstü futbolcularının Ricardinho ve Cisse olduğuna dikkat çeken Brezilyalı çalıştırıcı, İnönü Stadı'nın atmosferinin muhteşem olduğunu ancak Portekiz ekibinin bu atmosferden çekinmesine gerek olmadığını söyledi. Fenerbahçe teknik direktörü, UEFA'nın Elit Antrenörler Forumu'nda Beşiktaş'ın rakiplerinden Porto'nun teknik direktörü Jesualdo Ferreira ve Marsilya'yı çalıştıran Alberto Emon ile de bir araya geldi.
PORTO FAVORİ
Forumda Portekizce bilmeyen antrenörlere İngilizce'den tercüme yapan Zico, Portekizliler'in Beşiktaş ile ilgili sorularını da cevapladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Porto'nun Beşiktaş'tan daha yüksek bir statüde olduğunu belirterek, “Porto'nun tarihi var ve favori” dedi. Beşiktaş'ın röntgenini çekmek için erken olduğunu da söyleyen Zico, “Çok hareketli bir takım. Antrenörünü değiştirdi ve oyun sistemini de değiştiriyor” dedi. Beşiktaş'ın kadrosundaki futbolcular içinde sadece Ricardinho ve Cisse'nin vasatın üzerinde isimler olduğunu anlatan Zico, Portekizlilerin İstanbul'daki cehenneme benzeyen ortamın maça nasıl yansıyacağını sorması üzerine de “Korkacak bir şey yok. Harika bir atmosfer var ama Porto'ya zorluk çıkarmaz” diye yorum yaptı.
10.09.2007
Kaynak : Akşam
Destek çıkacağına ne yapıyor bu Zico ??? Zico, Portekizlilerin İstanbul'daki cehenneme benzeyen ortamın maça nasıl yansıyacağını sorması üzerine de “Korkacak bir şey yok. Harika bir atmosfer var ama Porto'ya zorluk çıkarmaz” diye yorum yaptı.
Öyle bir çıkarırki........
Kişiliksiz bi adam olduguda ortaya cıktı..Saglam sana haddini bildirir Zicooo :@
Sen önce kendi takımınla ilgilen sonra Beşiktaş'a laf at.Sen kimsin Beşiktaş hakkında degerlendirme yapıyosun adam !
Porto'yada Fener'ede öyle bi zorluk cıkarırızki sende inanamazsın buna...
Doğrulunun kesinliğini öğrenmeden bir insanın kişiliğine laf etmek çok kolay olmuş
Eğer doğru ise bence Zico kendisi şimdiden korkmaya başlasın...!
Zico'dan da bunu beklerdim...
Marsilya Biletleri İçin Bilgilendirme
Şampiyonlar Ligi ilk maçını Marsilya Spor Kulübü ile Marsilya Veledrome Stadı’nda oynayacak olan Beşiktaşımız’a 2600 adet bilet ayrıldı. Marsilya Veledrome Stadı’na gidecek olan 2600 taraftarımız, 18 Eylül’deki karşılaşmada Beşiktaş’a ayrılan tribünden Takımımız’a destek verecek.
Biletlerin satışı Pazartesi günü (17 Eylül 2007) Marsilya Veledrome Stadı’ndan yapılacak. Biletler bitmediği takdirde ise Salı günü (18 Eylül 2007), Marsilya Başkonsolosluğu’ndan biletlerin satışı devam edecek.
Bu maçta Beşiktaşımız’ı tribünden destekleyecek olan taraftarlarımıza duyurur, Futbol Takımımız’a başarılar dileriz.
2600 KaraKartal kalbimiz sizinle atacak...
Marsilya - Beşiktaş maçı hakkındaki yorumlarınızı maç konusuna yazabilirsiniz. Gruptaki diğer maçların yorumlarını da buraya yazabilirsiniz.
Lİverpool-Porto maçının berabere bitmesi Beşiktaş için büyük bir artı olur.
marsilya da dün 2-1 mağlup oldu ve artık zirve hesabından çok artık başka hesaplar içinde olacaklar ve beşiktaş maçını bir çıkış olarak göreceklerdir...Beşiktaş ımın çok dikatli olması lazım ama anlaraspor maçındaki futbol la çok zor
Liverpool'un Porto'yu yenmesi Beşiktaş için bir avantaj olur yenerlerde zaten Şampiyonlar liginde Liverpool farklı oynuyor.
Besıktas ilk 2 sansını zora soktu..Artık 3 .lüge oynayacak gibi uefa ya gelirse Galatasaray,Besıktas daha cok puan toplar...Keske fenerbahcede gelse..Çünkü 4. torbadan girdigimiz sürece ilk 2 cok zor...3 takımımz uefa da daha cok ilerleriz..
Porto'nun Liverpool beraberliği de bizim için kötü sonuç....
İlk basta yanlıslıkla yazdım buraya anladın...Sonra kopyaladım aynını mac konusuna yazdım..Burdada genel konusdum..
Besıktas bu grubta tas catlasa 7 puan toplar..Bence 5 puan toplar duruma göre bir yere gider.....
Marsilya macının İnonu'sude var.Daha hicbisey bitmiş degil.Gruptan cıkmamız rüya degil.
Bence daha iyi, 2si de puan kaybetti. Hani olur ya, birsey olur da sahlanirsak 2sini de geride birakma ihtimalimiz var.
Biliyorum komik geliyor ama, ben keyfi oynayan 2-3 oyuncumuz disinda bu kadroya guveniyorum. CL standardinda olmasalar da sahaya herseylerini verdiklerinde bence bir mucizeye imza atabilecek bir kadro.
Bencede iş çok zor. Daha Marsilya önünde bu kadar korkak oynayan bir takım Liverpool'da ne yağar bilemem.
Marsilya'yı İnönüde Ezeriz.. 3. olup Uefa'ya gideriz gibi geliyor ama gruptan çıkma şansımız bile var çok çok zor olsada..
Bu grub ikili averaja kalır....
Besiktas bu gruptan cikamaz.Daha dogrusu bu futbolla bu gruptan cikamaz.Ligde küme düsmeye oynayan Marsilya karsisinda eziliyorsun,gelmis gruptan cikma hesaplarini sürdürüyorsun.Komik !
Bjk bu futbolunu devam ettirirse ne Porto´dan ne de Liverpool´dan puan alir.Marsilyadan evinde taraftarlarinin destegiyle en fazla 1 puan alir.Gercek bu !
Söz Marsilya'nın yeni hocasında!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Marsilya'nın başına getirilen Belçikalı teknik adam Eric Gerets, Marsilya'daki sıkıntılı dönemde göreve getirilmesiyle ilgili olarak, "Türkiye'de bir kez teknik direktörlük yaptıysanız dünyanın başka herhangi yerine de gidebilirsiniz" dedi.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Marsilya'da teknik direktörlüğe Galatasaray'ın eski teknik patronu Eric Gerets'in getirilmesinin yankıları sürüyor. Kulüp Başkanı Pape Diouf, konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Takımda yeni bir yeniliğe ihtiyaç var. Eric Gerets, geçtiğimiz 3 yılda takımın sportif anlamdaki yükselişinde bize yardımcı olacaktır. Onun Belçika, Hollanda, Almanya ve Türkiye'deki tecrübeleri kulübümüze faydalı olacaktır" dedi.
53 yaşındaki Belçikalı teknik adam Eric Gerets ise göreve getirildikten sonra yaptığı ilk açıklamada, "Marsilya benimle ilgilendiğini gösterdiği zaman hiç tereddüt etmedim. Marsilya çok büyük bir kulüp ve burada yapılması gereken çok şey var. Bu da benim sevdiğim bir şey. Marsilya'nın ileriye götürmek istiyorum ve bence Marsilya çok iyi şeyler yapacak" diye konuştu.
Gerets, Marsilya'nın yaşadığı kötü dönemde göreve gelmesiyle ilgili olarak ise çarpıcı bir ifade kullanarak, "Türkiye'de bir kez takım çalıştırdıysanız dünyanın başka herhangi bir ülkesinde görev yapabilirsiniz" şeklinde konuştu.
Eric Gerets, 1993 yılında Marsilya'yı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapan Raymond Goethals'tan sonra çalıştıracak olan ikinci Belçikalı teknik adam olacak.
15 Mayıs 1954 Belçika doğumlu olan Eric Gerets, futbolculuk yıllarında Standard de Liege, AC Milan, MVV Maastricht ve PSV Eindhoven gibi takımlarda savunma oyuncusu olarak görev yapmış ve büyük başarılar kazanmıştı. 2 Belçika, 6 da Hollanda Şampiyonluğu yaşayan Gerets, döneminin en iyi savunma oyuncularından birisi olarak kabul ediliyor. Gerets 86 kez giydiği Belçika Milli Takım formasıyla 1982, 1986 ve 1990 Dünya Kupaları'nda boy göstermişti.
Belçika Milli Takımı'nın da formasını en çok giyen oyunculardan birisi olan Gerets, teknik direktör olarak da Lierse SK, Club Brugge, PSV Eindhoven, 1. FC Kaiserslautern, ve VfL Wolfsburg gibi takımları çalıştırdı. Gerets, 1996/1997 sezonunda Lierse'yle Belçika Şampiyonluğu, 1999/2000 ve 2000/2001 sezonlarında ise üst üste iki kez PSV Eindhoven'la Hollanda Şampiyonluğu, 2005/2006 sezonunda ise Galatasaray'la Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.
Albert Emon yönetimindeki Fransız ekibi Marsilya, bu sezon oldukça kötü bir grafik çizerek Fransa Birinci Ligi'nde (Ligue 1) taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Geride kalan 9 haftada, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Marsilya, ligde sadece 1 galibiyet alarak dikkat çekti. Marsilya Şampiyonlar Ligi'nde ise ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş'ı kendi sahasında 2-0 yenerek moral bulmuştu. Marsilya, 20 takımlı Ligue 1'de 16. sırada bulunuyor.
Marsilya Liverpool karşısında deplasmanda 1-0 önde Beiktaş için hiç iyi olmadı
Beşiktaş'ın sonunculuğu şimdiden hayırlı olsun..
gruptan cikma sansimiz neredeyse 0. insallah supriz yaparda cikar ama cok zor.
Ufak çapta bir futbol mucizesi lazım gruptan çıkabilmemiz için.