şuan zonguldaksporla oynuyorum
ahmet özdemirok ve ali cansun...
Printable View
şuan zonguldaksporla oynuyorum
ahmet özdemirok ve ali cansun...
ZİZİ ROBERTS
DWİGHT PEZZAROSSİ
Bu ikisinide her oyunumda alırım yada almaya calısırım belli ki cok seviyorum :D
aydın yılmaz
aydın yılmaz
aydın yılmaz
silva--ronaldo--torres--c.ronaldo--maxi rodriquez--ferdinand çok seviom ben onları yaa
Lincoln - Kobiashvili - Tonetto - Rafinha ve Kuranyi Kardeş Gibiyiz ADAMLARLA
barzagli ve hasan sas
fred
sergio aguero
kallström
cafercan la özgürcaqn ikilisi çok iş yapıolar onun için bu çocukları çok seviyorum yaa
Zlatanı ,Zambrottayı (ki 35 inde ve hala as oyuncum) birde buffon u seviyorum...
Carlos Tevez
Nicolas Anelka
Su anda
POLAT KESER
DİDER ZOKORA
HASAN SAS
İBRAHİM AKIN
ÖZGÜRCAN ÖZCAN
YILDIRAY BASTÜRK
ÜMİT KARAN hepsini seviom aslında ama bunların ayrı yeri var yasları gecdikce genclere kayıyorum ama ÖZGÜRCAN Sampiyonlar Liginde beni yarıfinalist yapdı kanım iyice kaynadı zaten paf takımda iki senede 90 macdı 110 a yakın gol attı sırada CANER ERKİN var oda aynı ÖZGÜRCAN gibi PAF Ligini mahvetti seneye SÜPER LİG'de cosacak ÖZGÜRCAN'la beraber insallah.
Ben de Ugur ve Özgürcan ı ÇOK severim D:
Tuncay Şanlı, Edgar Barreto, Ümit Karan, Özgürcan Özcan, Necati Ateş, Servet Çetin, Sezer Öztürk, Hasan Şaş, Lebohang Mokoena
Adriano, okan koç, buffon, rafinha
Tevezi cok seviyorum
takim oynamasa bile onun oynamasi yetiyor adam gol manyaa gole doymuyor resmen :D
Necati Ateş
Matias Fernandez
Fabio Santos
Fabio Aurelio
Rigobert Song
Hüseyin Çimşir
şu anda liverpool ile
cisse
owen
gerrard
riise
juninho pernambucano-cristiano lucarelli-carlos tevez-arjen robben-andrea pirlo-sergey ıgnashevıc(yanlış olabilir rusyalı aratırsanız bulursunuz)
bende alessandro bide fredin hastasıyım onları alamdan takım yapamıom çoks sewiom ikisini son dakikadan 4 kere maç çevirdiler
raul
admı ml de oynattım coştu bir sezonda 40 asist yaptı ort puanı da 8.15
chelsea de shaun wright-philips. westham da mark noble. fenerde mehmet aurelio ..
Arsenal= Thierry Henry
Chelsea= John Terry
Bu ikisine bayılıyorum
JEFFERSON FARFAN NİCOLEA MİTEA CARLOS MAGNO UGUR YILDIRIM SAMARAS DENİZ BAYKARA POLAT KESER İLHAN DEMİRCİ GÖKHAN ZAN!!!!!!!! carsı fenere karsı
tuncay,cicero,freddy guarın
benım ıcın sol kanadın degısmez ısmı carrusca, manuel torres, ugur ucar, mulayım,ozgurcan,ferhat oztorun,schomoller hepsını de kendım yetıstırdıgım ıcın sevıyorum mukekmmel oyuncular olmsutularr bence herkes boyle olmalıı :):):)
Assunçao(Betis)(29 yaşında süper oynuyor),
Ümit karan,
Daniela Bonera,
Emre Belezoğlu,
Henry
necati ateş,francesco yeste,alexandre pato,mikel arteta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yobo,cahill
galatasarayı çalıştırıyorum.
arouna kone
antonio di natale
mikel arteta
lincoln
mcCarthy
hamit
dudek
klaas Jan Huntelaar
Shunsuke Nakamura
Wesley Sneİjder
Markus Roosenberg
Jussİ Jaskelaİnen
En çok sevdiğim oyuncum Luca Toni... ;;)
TEVEZ , ROBİNHO , ZE ROBERTO , A.v .PERSİE bunlarla hayatt değimem hele hele tevez
veeeee Tim Cahill adam tek başına oynuyor o bana yeter
fm05 Robinho:icon_wink:
fm05te kalede frey defansta chivu orta sahada bastian swaistaiger forvettede robinho cavenaghi yi almazsam oynamam :)
senindemi sevdiğin oyuncular bunlar yoksa :)
takımın iskeleti bunlar yaw.diğer aldığın oyuncular bunların yanına takviye işte :)
Anelka-kemal Aslan-deniz Baris-umit Ozat
andres palop...